Отговори
# 135
  • София
Добре, за вторник кои сме?  Rolling Eyes КайРенн, Ноем, аз....?  Rolling Eyes Само за пиене говорите, а малцина сме сериозните!  Sunglasses Знам, че ви е трудна логистиката, но все нещо може да се измисли, нали (упрекът не е към източните райони!  Mr. Green)?!  Crossing Arms

# 136
  • София
Добре, за вторник кои сме?  Rolling Eyes КайРенн, Ноем, аз....?  Rolling Eyes Само за пиене говорите, а малцина сме сериозните!  Sunglasses Знам, че ви е трудна логистиката, но все нещо може да се измисли, нали (упрекът не е към източните райони!  Mr. Green)?!  Crossing Arms
Е, към западните ли?  Shocked Shocked Shocked

# 137
  • София
Във вторник съм на имен ден. Даже съм уговорила майка ми да гледа Симона за през нощта, което си е чудо невиждано!  bowuu  Ще съм ергенка демек и няма да мога да се включа. В сряда обаче ме очаквайте с аналгин и силно кафе  Laughing

# 138
Ели пак е болна, а май и аз лепнаех нейното, та без мен.... Sad

# 139
  • София, Лагера
Във вторник съм на имен ден. Даже съм уговорила майка ми да гледа Симона за през нощта, което си е чудо невиждано!  bowuu  Ще съм ергенка демек и няма да мога да се включа. В сряда обаче ме очаквайте с аналгин и силно кафе  Laughing
Очакваме и да споделиш как е минало, но без излишни евфемизми или недомлъвки  NaughtyFlutter Twisted Evil Да ти даваме ли акъл какво задължително да си носиш в чантата?  Whistling

ДаВинчи,  Hug Praynig

# 140
  • София
аз съм там във вторник  Mr. Green, утре ще чета къде  Thinking Crazy Whistling

# 141
  • София
Ноеми, мисля, че не се налага да напомняме.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

DaVinci , пак ли? ooooh!

# 142
Даже вече не  споделям тук, защото ставам банална.... Tired

# 143
  • София
ДаВинчи, какво й е на Ели? Дано бързо ви мине!  Praynig

Очакваме и да споделиш как е минало, но без излишни евфемизми или недомлъвки  NaughtyFlutter Twisted Evil Да ти даваме ли акъл какво задължително да си носиш в чантата?  Whistling
Прежда за плетене и една нова кройка.  4470 Познах ли?  Laughing

# 144
  • София

Абе носи калъв за куката, че с тия нови плетки да не изкараш и някой нов модел.  Mr. Green

# 145
ДаВинчи, какво й е на Ели? Дано бързо ви мине!  Praynig

Кашля като магаре...По стандартната за нея схема-ляга си здрава в петък вечер, през нощта започва с лаещата кашлица, която  бързо премина в суха непрестанна такава.

# 146
  • София

Абе носи калъв за куката, че с тия нови плетки да не изкараш и някой нов модел.  Mr. Green

Хахахахаааа! Колко да е нов моделът?! Бод без игла?  Mr. Green

ПП. Ох, и Шош се дере вече... Пък кашля по малко от 4-5 дни...  Tired

# 147
  • София

Хахахахаааа! Колко да е нов моделът?! Бод без игла?  Mr. Green

ПП. Ох, и Шош се дере вече... Пък кашля по малко от 4-5 дни...  Tired
Нов, нов - като ново-излюпен.  Mr. Green

# 148
  • София
На всички болнички бързо възстановяване желая!  Praynig 

# 149
  • София
ДаВинчи, какво й е на Ели? Дано бързо ви мине!  Praynig

Кашля като магаре...По стандартната за нея схема-ляга си здрава в петък вечер, през нощта започва с лаещата кашлица, която  бързо премина в суха непрестанна такава.

Как мина нощта?  Rolling Eyes Аз снощи дадох хомеопатично и той спря!  Tired Не е кашлял нито веднъж, сега го чакам да стане и да решавам за плуването довечера...  Thinking

Ей, мацки, Стилияна е омъжена за Димитър, а той вторник празнува, пък аз си я искам и нея!  Crossing Arms К'во правим?...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт