Отговори
# 345
Мопси, добре, че вече е зад гърба ви!  Hug

Цвета, вече нямам думи за вашите неволи......пращам ви позитивни мисли!

# 346
Цветааа, милото Габче дано бързо се оправя.
Ели дано и при  вас минава бързо.
При нас нещата са...........странни...............как познаваме, че Мите се оправя? Събуждаме се сутринта и тапетите над леглото му ги няма Shocked...............човека се събудил през нощта, било му по-добре на главата и решил да отлепи някои тапет Simple SmileСега се чудя да се радвам ли, че се оправя или да го бия, че е отлепил тапетите.................. newsm78

# 347
  • София; Дружбето
радвай се, докато го биеш бе Mr. Green

# 348
  • София
Свекърва ми е с инсулт, приемат я в болница днес. Лошото е, че за момента само щели да правят изследвания, за да установят дали не е тумор.  Sad Cry

Преди 2 седмици баща ми го оперираха, ама тогава не споделих, защото при него са си рутинните болежки от повече от 10 години вече.

Баси и като тръгне кофти, все кофти върви, мамка му!

# 349
Нимче и на тебе голям гуш и много сила Hug

# 350
  • София; Дружбето
уф, Ним Hug дано е малкото зло

# 351
Ним, съжалявам за случилото се. Пожелавам на жената възстановяване и на теб и мъжа ти - много сили.  Praynig

# 352
tsveta, стискам палци Praynig Много сили и кураж, мила!

НимHug

Мопси, радвам се, че при вас всичко е минало.

Много ми е тъжно като чета за болни дечица. Нека всички бързо да оздравяват и да не тревожат майките си, за да можем спокойно да говорим за плетки, пиене и мъже.

# 353
  • Русе
Ним  - дано всичко се размине с най-малкото зло  Praynig

# 354
Ним, пожелавам възстановяване, колкото може по-скоро и по-добро на свекърва ти!

# 355
Ним, бързо възстановяване на жената!

# 356
Здравейте мами зажалост виждам,че в темата има много болнички SadНие също сме болни от някакав  вирус с повръщане и разстройство,но поне вече сме  по-добре, утре сме на контролен та надявам се да потвърдат,че сме добре вече.Първо малкия започна,а после и ние с баща му лепнахме този вирус и общо взето при нас е един малък ад- всички болни Crazy
Пожелавам скорошно оздравяване на всички болнички и много кураж на Цвета и малкия Габчо Hug

# 357
Баси, влязох в темата, и чета само за болнички дечица и най-различни неприятностш!

Много, много прегръдки и сила от мен за всички вас, майчета! Цвета, Ели, Ним, Елина, Мопси - моля, пишете периодично! Praynig Hug Heart Eyes

Сту, ако се сетиш, моля те, пусни ми пак линк за онзи семинар!

П.П:
Лилита, би ли го Мите или му се радва? Mr. Green Heart Eyes

# 358
  • София
Добро утро!  Hug

Айде, днес всички да прелетят от тук с добри или поне по-оптимистични вести!  Hug

И понеже днес е празник за Сту, да я поздравим със съпружието, да и пожелаем да е столетен, среброто в косите (някой ден след много години!) да не пречи на желязото между пълните със злато джобове!  Mr. Green

Сериозно, Сту: много хармония през дългия ви съвместен живот желая!  Hug Добри деца, изпълнен с обич дом!  Hug

# 359
Добро утро!
Присъединявам се към пожеланията на Ивонска!
Сту, честито на любимия, много любов и хармония в дома ви!

Общи условия

Активация на акаунт