Отговори
# 360
Мерси момичета. Наистина професията на психолога е доста подценявана, дано някой ден вече не е така.
Вчера сме писали по едно време с Цвета! Уфф, дано наистина да ви е последното влизане в болница.  Praynig
Ним, как е свекърва ти?
Ели, по-добре ли е малката вече?
И на мен ми се случи нещо ужасно, но още го изживявам, опитвам се да го приема и така.  Confused По-нататък ще споделя.

# 361
Цвета, Ели и Мопси Hug Hug Hug Бързо възтановяване на маклите зверчета.  Дано децата ни все по-леко минават през тези болести  Praynig Praynig Praynig

Ив, благодаря! И аз си го пожелавам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мимозка, Нина ти е получила мейла  Wink Казах, че си мой човек, така че скоро ще бъдеш контактната  Hug И все пак ето: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.-spam018-%2F&h=91e17

# 362
  • София
Като тръгне зле, не идва само  #Cussing out Симона снощи легна съвсем добре и в 12 като се разкашля, та не спря цяла нощ. У дома сме си. Педиатърката ме поздрави за добрия подход в самоназначаване на лечението. Все още не е с пристъп, но е на ръба.

Пфуууууууу!  Tired

# 363
Като тръгне зле, не идва само  #Cussing out Симона снощи легна съвсем добре и в 12 като се разкашля, та не спря цяла нощ. У дома сме си. Педиатърката ме поздрави за добрия подход в самоназначаване на лечението. Все още не е с пристъп, но е на ръба.

Пфуууууууу!  Tired

Нимскоооо, дишай спокойно  Hug Hug Hug Стискам палци да не се стигне до пристъп  Praynig Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Какво става със свеки?

# 364
Пфуууу, Ним! Айде да мине този път само с почивка вкъщи!

Стиляна, здраве, разбирателство и страст!

# 365
Oххх, Ним! Дано се размине Симона с пристъпа! fingerscrossed

# 366
  • София
Опитвам се да бъда спокойна и да приемам фактите с усмивка. И да вярвам, че няма да стигне до пристъп!

А и ми се струва, че нещата по принцип се случват с причина. Знам, че има причина за черната серия сега и вероятно тя ще е катализатор за нещо в бъдеще време. Само дето не знам какво точно, но времето ще покаже...

Ами в момента нямам никаква идея честно казано. Ще мине на скенер и тогава ще се знае за размера на тромба.

# 367
  • София
Да споделя и нещо хубаво от снощи - има смисъл от стискане на палци и молитви! Бебето на моята приятелка, което се роди 590 грама, вече е 700 и се опитват да му спрат кислорода, за да започне да диша сам.  Simple Smile  Наплашили са ги с някакви очни увреждания, но аз просто знам, че той е един малък борец и никакви лоши прогнози няма да се сбъднат!  Simple Smile Praynig

# 368
Ним, силно се надявам и стискам палци да не се стига до пристъпи. Мисли позитивно  Hug
Много се радвам за бебо, учудващо е каква сила за живот и борба има малко човече като него  Praynig
Ева е добре вече, няма температури и нищо подобно, само дето ни е скучно вкъщи.  Simple Smile

# 369
  • София
Ним страхотна новина  Hug най после нещо хубаво!
И ние си легнахме почти здрави с лека хрема и цяла нощ не спахме от ухо cry Едвам гледам.
От друга страна пък изкарахме абсолютен рекорд на градина две седмици и два дни....

# 370
Здравейте и от мен, позагубих се, но бях влязба в една черна серия мисли ...
Много прегръдки и сили на всички вас и дано лошото скоро да е зад гърба  Hug
След като цяла събота и неделя какви ли не черни мисли ми минаваха през главата, породени от невероятната ми "любознателност", днес най-накрая се сдобих с диагноза "Хроничен обструктивен бронхит", което ще рече сбогом на цигарите (това не е лошо в никакъв случай), но и много пазене и внимаване (по-малко стрес - де ли го това животно  Rolling Eyes, повече почивка, пиене на лекарства, колкото се може по-малко боледуване ...) Като слушах за сега ще се справя май само с липсата на цигари и пиене на лекарства  Confused
И както ми каза днес кардиоложката (и на това минах да си видя голямото сърце  Mr. Green) "Мойто момиче пий, яж и си носи новите дрехи", та това ми е пожеланието към всички вас, защото не се знае утре, като се обърнеме назад за какво може да съжаляваме  Peace

# 371
  • София
Ман, това със самовнушението го минах и аз.  Embarassed Единственото хубаво беше, че бях заслабнала яко, ама като си върнах душевното спокойствие и пак видях други цифри на календара.  Mr. Green И да мислим тия гадости, сми никакъв. На мен задавянето на Рени много ми помогна.  Embarassed Embarassed Embarassed Дадох си сметка, че и 100% здрав да си, една глътка вода може да е границата, която никой още не иска да преминава. Така че бързо, бързо влязох в норма. За сега де, а и спряхд а чета каквото и да било в интернет по симптоми. Има си лекари за това, иначе само си внушаваш какво ли не (ама винаги най-лошото).

# 372
  • София
Явно моето задавяне е било много полезно  Simple Smile. За мен също - аз се бях свила в своите страхове и след това си дадох сметка, че животът е толкова кратък, че по-добре да се използва максимално всичко, което той (животът) ти предлага, пък каквото има да става - ще стане.

# 373
Ооооооо дами, Simple Smile
Вече сме почнали от депресия директно да се прехвърляме на еуфория /еле аз/. Както си ми беше смачкано оня ден като го видях хлапето, че взе да се понадига и да прави пакости.........сега като си купих една бутилчица уиски с подходящо мезе..............и нещата рязко си дойдоха на мястото. Има толкова хубави неща да ни се случват още................лошите са само, за да можем да оценим хубавите Simple Smile

# 374
  • София
Таа се е напушила!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт