Отговори
# 465

Наздраве!
Аз ще си налея вода Simple Smile

# 466
   Защото си на работа ли?  Rolling Eyes

# 467
Не само. Малко на диета Simple Smile

# 468
Честит празник на всички именници! Да са ви живи имената а вие да сте много здрави и щастливи!

# 469
Честит имен ден, мили именници! Желая ви здраве и усмивки!

# 470
  Хе-хе....Подсети ме..... Laughing
  Руските балерини имат някаква много ефикасна диета,която включва основно водка.

# 471
  • София; Дружбето
Честито на именяците Hug
Ние скромно поляхме семейно, взехме на Миша една измислена кукла от пазара, сладки работи и детето е щастливо Mr. Green Не разбра що е туй имен ден и държеще да дойде дядо Коледа с подаръци Crazy

# 472
# 473
Ним,много е хубава!  Heart Eyes

# 474
  • София
Аз споделям това:
http://www.youtube.com/watch?v=fl2WJdn3qOE

# 475
  • София
Аз споделям вълшебни звуци от пиано, класна кръчма и стари приятели...  Heart Eyes

# 476
  • В офиса
Здравейте!
Чудя се някой помни ли ме  Wink Не съм писала точно от 1500 години. Но сега, на новото място, ми е много по-лесно да ви намирам. Аз така или иначе влизам почти само в Нашите деца.

Андж, честит имен ден! Здрава, обичана и щастлива.
Честито и на Михаела на Цвета и на всички останали именници!

Селма, прочетох ти тревогите с Алекс и ме развълнуваха  Hug Без да съм го виждала и без да съм специалист, мисля, че за него е много важно общуването с други деца, както и да се чувства спокоен, приеман и обичан в ДГ. Можеш ли да потърсиш градина с по-малко деца? 30 са ужасно много. При 30 деца не е само той, който би се превъзбудил и би се държал неприемливо. Предполагам си чела Mary Sheedy Curcinka - http://www.parentchildhelp.com/SpiritedChild/BookExcerpt/tabid/61/Default.aspx Тя не е за аутистични деца, но практическите съвети, които дава, биха били полезни и за такива. Ако не си я чела, но се интересуваш, с удоволствие ще ти дам моето копие, където ти е удобно, а тъкмо и Алекс и Стефан ще се запознаят и поиграят.

# 477
  Руските балерини имат някаква много ефикасна диета,която включва основно водка.

Joy

Тинкърбел, скоро си мислех, че вече много време те няма  Hug

# 478
  • София
Тънкърке, привет!  Hug

ПП. И аз съм балерина по душа!  Blush

# 479
  • София
Тинкърбел, добре си си дошла обратно "у дома"  Simple Smile Как да не те помним, не забравяме стари дружки, с които сме пили, пък било то и преди 1500 години!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт