Отговори
# 600
  • София
Ако когато четете това вече е сутрин, молете се за мен за вторник и сряда - ще ми е нужно цялото вдъхновение на тоя свят!  Praynig

За болестите какво да кажа - издръжливост и скорошно възстановяване желая!  Hug

# 601
  Ив,почвам да се моля отсега!  Praynig Hug

Ели,добре,че сте взели под контрол ситуацията!  Praynig

Клеми,и ти да оздравяваш по-бързо!  Hug

Аз преди няколко дена имах гърлобол,който премина в гадна хрема.....  NerdСега се чудя,как да опазя къщата от своите бацили  Thinking

# 602
  • София
Ако когато четете това вече е сутрин, молете се за мен за вторник и сряда - ще ми е нужно цялото вдъхновение на тоя свят!  Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 603
  • Русе
Ели,Ив   Praynig Praynig Praynig

# 604
Вчера си купих Кармолис и днес (да не казвам голяма дума, но) съм добре. Снощи имах 38 гр. Т. Сега съм на крак и отивам да работя.
Дали заради него или не, но съм ОК.

Ив, ще имаш вдъхновението, което ти е нужно!  Hug

# 605
  Ивонска,така се замолих снощи,че чак те сънувах! Laughing Hug

Тоя Кармолис става ли да се пие и от кърмачки?  newsm78

# 606
Селма, не, четох листовката и там пише, че не се препоръчва а бременни и кърмачки, както и за деца под 12 години.

# 607
  Да,Анджи.И аз я погледнах.....
  Видях и "изображенията" на лекарството и се сетих,че го бях взимала по време на кърменето на Алекс по препоръка на Шаркова.  ooooh!
  Дали не бъркам....Май не.Нали е с един много силен ментолов вкус?

# 608
  • София
Кармолис и Рая е пила по усмотрение на детегледачката,веднъж и беше сложила в чая,аз до тогава не го бях чувала. Много била доволна от това лекарство, децата си била изгледала с него,но аз след като прочетох листовката забраних да и го дава.Аз лично нямам никакви впечатления от това лекарство.
Ели...Ив...с Вас съм Praynig

# 609
  • Русе
Ива  Peace

# 610
Стискам палци за ivonska и еlеonоrа!

# 611
# 612
Селма, Барби, вероятно не го препоръчват заради някои билки, които може да са алергени.
А лекарите понякога рискуват (виж детегледачките не бива  Mr. Green). И на моите деца са изписвали лекарства за възрастни, но винаги са ми обяснявали защо и колко да давам. Т.е. не през главата ми, можела съм да откажа да ги давам. Но нашата педиатърка е супер, вярвам и.

# 613
На прекрасната Ева - бързо и безпроблемно оздравяване!
На неуморимата Ива - много въображение и вдъхновение!

# 614
  • Русе
 newsm78 Къде сте всички - влезте да се отчетете поне как сте?  kaffeetrmker_2 

Общи условия

Активация на акаунт