Отговори
# 615
  • София
Ето ме на отчет - седя си болна вкъщи и на АБ...не ми се размина, след 5-6 дни борба се предадох. Но мисля, че вече съм доста по-добре, след като го почнах.

Никол беше за последно на доктор - след като си махнала лепенките в ДГ (защото не ги искала вече), се наложи да го играя нещо средно между мед.сестра и хирург, промих с кислородна вода и спирт и слагах нови лепенки. Детето каза, че съм много добър хирург-майка.  Mr. Green И сутринта разказала на доктора, че мама-хирург я била "ремонтирала".  Joy Вторник трябва да й ги махнем ние, нямало нужда уж с нищо да я мажем, но все пак ще преценя след вторник.

Момичета, колко дълги стихчета дават на децата за коледните тържества? На Дани са му дали 4 редчета, колкото и миналата година. Това много ме озадачи, понеже той го научи още същата вечер. Много тъпо ми стана. Чудя се дали да поискам още едно да му дадат.

# 616
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!
Чета, но нямам кой знае какво да напиша - превключила съм на служебна и на бебешка тематика и само това ми е в главата  Crazy. От 2 дни официално съм отпуска, но си бачкам както преди и успоредно с това си правя прегледи, изследвания и т.н. Моментът лека полека си наближава, а аз вече съм съвсем готова.
Успяхме и двамата с Крас да лепнем някакъв досаден вирус, но го караме на крак и парацетамол. Добре, че Писун е държалив  Wink

Скорошно оздравяване на всички болнички!  Hug

# 617
Ели също е болна от вчера. Пак любимата ни ларингеална кашлица.

# 618
  • София
Въх!  Confused Гуш на всички, които борят вируси и вирусчета!  Hug

И сърдечно благодаря за всичката положителна енергия, която изляхте отгоре ми! - изминалите 2 дни бяха истински успешни, а аз силно наподобявах излъчването на една друга Ива, която вие не познавате!  Blush

Утре ще хуквам пак из необятната македонска шир, но ще ви наглеждам по трасето!  Naughty Heart Eyes

# 619
  • София; Дружбето
гуш на всички болни Hug
днес се чух с Рали, утре ще се видим в дъ мола, така че ако има желаещи към 10 ще съм там

# 620
  • София
Kak e минала операцията?  Rolling Eyes

# 621
  • София; Дружбето
утре е, стискайте кой квот може

# 622
   Praynig

# 623
  • В офиса
Praynig Praynig Praynig Дано завърши успешно и жената да се възстанови бързо!
Рали, кураж!!!

# 624
# 625
Рали,  Praynig да мине успешно!

# 626
Рали  Praynig  Praynig Praynig

# 627
 Рали,чакаме новини от теб!

Снощи за първи път Алекс язди кон.Без никакъв страх!Много му хареса! Simple Smile

# 628
  • София
Рали, стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

ДаВинчи, дано бързо и безпроблемно сборите кашлицата!  Praynig

Ив, браво!  Hug Бях убедена, че всичко ще мине повече от добре!

Селма, браво на Алекс. Къде ходихте, ще повторите ли?

Някакви новини за Ели и Евангелина? Някой чувал ли ги е по телефона?

# 629
Ив, онааа старата Ива да не ни гепи нашата си, м?  Crossing Arms

Днес Ая и баща и си мият зъбите и чувам следния разговор:

- Ая, свали си очилата, за да ти измия лицето.
- Не, няма!
- Ще се намокрят ако не ги свалиш.
- Няма да се намокрят, не искам да ги свалям! - Съответно лицето се мие и очилата се намокрят.
- Акинияяяя, казах ли ти че така ще стане!
- Стойчеееев, а аз казах ли ти  Joy Joy Joy
Димитър беше сериозно респектиран от споменаването на фамилията му  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт