Отговори
# 75
Мацки, благодаря за комплиментите за Ая, но аз оше не мога да я приема. Не че това е важно, тъй като приоритет е оправянето на очичките и  Heart Eyes
Ние с моя мъж сме в такава Сатурнова дупка, че ми иде да вия  Crossing Arms И двамата сме едновременно ooooh! ooooh! ooooh!

Барби, какво и е на Рая?
Давинчи, какво става с напишкването на Ели? Междудругото Ая вчера редеше пъзел и беше толкова съсредоточена, че се изпусна малко в гащите  Laughing Laughing Laughing

Ели, минава ли и на Ева скарлатината?
Нимче, вие как сте?

# 76
Сту, Ева от вчера е на градина, всичко мина и замина. Само че сега й се белят ръцете, снощи като я къпах направо й се смъкна кожата от пръстчетата, казаха докторята било нормално след скарлатина  Rolling Eyes
Селма, радвам се много за успешната ти изява! Сигурна съм, че си била неотразима. Ивонска също, нищо, че е била зад кулисите   bouquet
С голям кеф разгледах снимките от Варна! АМа какви красавици (малки, големи) сте се събралииииииии  Heart Eyes

# 77
  • София

Не питай, че не смея да кажа.  fingerscrossed

# 78
  • София
Леле, стига и вие ме героизирахте, бе - аз просто знам, понякога как малко усилие върши чудесни неща!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 13:00 от ivonska

# 79
  • София
Ох,какво и е...еми всяка седмица е болна,все хрема,кашлица и т.н и постоянно и се възпалява ухото....миналата седмица си седя в къщи заради хрема и възпалено ухо....още не и е минало и днес пак се оплаква, че и е запушен носа. И така всичко се повтаря наново. Хремите не ме тревожат,въпреки че изобщо не спим когато е хремава,тревожат ме ушите,но явно там и е слабото място и все се възпаляват от инфекциите в носа. Няма трета сливица, според докторите трябва да си седи в къщи и да не ходи на градина. Ама кой да я гледа? И до кога така? И как да го придобие тоз имунитет. Вече втора година, не сме изкарвали повече от седмица на градина Tired А по имуностимуланти,хомеопатия и тем подобни вече съм специалист,но без никакъв резултат........ Tired

# 80
  • София
Барби, има ваксини срещу усложненията (отити, пневмонии и др.), а за хрема може да се мажат синусите (нос, чело) с лавандулово етерично масло...

# 81
Барби, аз откакто сложих ваксина на децата не са им се възпалявали ушите, а преди все там ги удряше  Peace На хремите отдавна не обръщам никакво внимание, ама никакво. Биш си ходи с хрема на плуване и излиза премръзнала със синя уста. Ама така се става войник  Mr. Green

# 82
Барби, как те разбирам.....дано бързо мине този път.

Стилияна, вчера пак се изпусна малко, обаче пуста игра, не я зарязва. Вече започнах да се ядосвам. Казва "леле, пишка ми се", обаче продължава да играе. Пращам я в тоалетната, повтарям, потретвам, тя ми се мота с чехлите и накрая-"виж как се намокрих".
Единственият ми проблем с това е да не се случи в градината, където ще й се подиграват.

# 83
   ДаВинчи,само предполагам.....  Thinking Да не би така негласно да иска повече внимание от теб?
   Ако вземете повече да се занимавате/играете  заедно,например?Дали няма да помогне?  Thinking

# 84
Селма, и това ми се върти из главата, макар че непрекъснато правим нещо заедно. Тя сега е в много обсебваща фаза, но до лягането й все играем.

# 85
  • София, Лагера
Браво, Селма!  Hug (не ми е работа да се бъркам, но бебето си е бебе, живота- живот. сякаш е добре да вървят паралелно, вместо да загърбваш ангажименти - но то си е мое мнение!  )

Ноеми,браво на бебочето и на теб!
   Как си успяла да качиш толкова малко кила досега?      
Ами и аз това питах док, според него е от многото вода, която пия непрестанно (по около 5 л на ден) и от овесените ядки, които ям... Предполагам, че е и от факта, че не пия бира. И о това, че ми се ядат (и ям) предимно корени и зеленчуци.

Пък и имах възможност да надъвча малък сладък бебчо, сякаш моя собствен...  Heart Eyes
... усещам аз коя е следващата бременлинка  Whistling Mr. Green

Сту, сатурнова дупка да ти казвам ли как се лекува?  Mr. Green Я направо да се разберем кога ще е пиенето, че и аз да си правя плановете за другата седмица! Вторник ли сряда ОК ли сте?

# 86
  • София
Благодарско за съветите мацки Hug
Стуцка коя ваксина сте сложили?
Аз на Рая съм и слагала ПРЕВЕНАР,но ........това е положението..................
ДаВинчи и това ще отмине Peace

# 87
  • София
...
Аз на Рая съм и слагала ПРЕВЕНАР,но ........това е положението..................
...

Shocked
Шокирана съм! Тази е чудесна...  Rolling Eyes Явно сте от оня малък процент... който за вас е 100% неуспех.  Crossing Arms

Не че съм Стуцката, но тя е била Пневмо 23.  Wink

# 88
  • Варна
Барби, и Вики е с Превенар, но въпреки това му изолираха пневмокок като беше с пневмонията. Ваксината не обхваща всички щамове, а само 7 доколкото помня. Направете все пак едно изследване на гърлен и носов секрет.

# 89
  • София
Барби, и Вики е с Превенар, но въпреки това му изолираха пневмокок като беше с пневмонията. Ваксината не обхваща всички щамове, а само 7 доколкото помня. Направете все пак едно изследване на гърлен и носов секрет.

Ох, така е, но МЛП вика, че тези изследвания са безсмислени, защото в носоглътката съвсем закономерно си живеят всякакви коки и едно такова изследване съвсем спокойно може да изкара като резултат дори менингокок! Има риск да се помешаш от тревога... И аз се бях втурнала да правя такова, но той ме разубеди.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт