Отговори
# 60
Злато си е нашата Ивонска  Heart Eyes Hug
Селма, аплодисменти и за теб (има ли къде да гледаме изявата ти)?

# 61
  • София
Никога не ми е било скучно и самотно, защото си имам вас!  Hug Вълшебни са ми всичките мигове с (и без  Mr. Green ) децата!  Hug Но аз съм и по-дъртичка, повечко съм "въртяла синджира"...  Whistling  Wink

Елица, нямахме проблем с детската стая, защото той беше чувал милион пъти, как вече е голям и силен мъж, и получава собствена стая!!!  Flutter  Laughing Общо взето, трябва си силен емоционален заряд, за да няма проблеми.  Wink

Селмаааа!  Blush Ай, ся!  Sunglasses Нищо не ми дължиш първо щото не ям брашнЯни  Confused и второ щото го направих безвъзмездно!  Laughing Hug Пък и имах възможност да надъвча малък сладък бебчо, сякаш моя собствен...  Heart Eyes

# 62
  • София
Елина, ЧРД!   bouquet  bouquet  bouquet Здраве, здраве, късмет и мнооооого любов!   bouquet

Ним
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Ив
Peace Heart Eyes

Мацки, аз ви чета що-годе редовно, не винаги успявам да се включвам, но да знаете, че споделям с вас и радости и притеснения /дори и да не пиша/. Hug

Злато си е нашата Ивонска  Heart Eyes Hug

Peace

# 63
  • Русе
Благодаря на всички за милите пожелания! Обичкам ви!

Ноеми, как 4 кг ? ( това за цялата бременност до сега ли  Rolling Eyes )  Аз до тук съм 8+  Blush И аз днес бях на преглед добре сме, но мацката през цялото време ни беше обърнала гръб. Беше малко със свити крачета и уж доки ми потвърди пак, че е момиче  Laughing

Лека вечер на всички, отивам да слагам Йоан да спи, че гостите си тръгнаха преди малко, а трябва да ставаме за градина сутринта  ooooh!

# 64

Благодаря,Стилияна!  Hug
    Дали заснетото ще бъде качено някъде,за да се гледа,още не съм разбрала..... Rolling Eyes

# 65
  • София
Попяхте, и двете с Юлечка попяхте тази вечер!...  Mr. Green Hug Надявам се сега спи спокойно, пожелавам същото и на теб!  Hug

# 66
   Сигурно на моменти и на теб ти е идвало да попееш,ИвMr. Green Hug
   Кат' се прибрахме,Юлийка имаше много щастлив и доволен вид.Което накара таткото да направи извод,че участието на мама й се отрази добре.  Crazy Laughing

# 67
Ех, че хубаво Simple Smile
Селма, ти ще си възобновиш ли участията?

# 68
  • Варна
Стилияна, сладка си е Ая. И очилата й отиват (така съвсем изглежда като голяма).
Селма, много се радвам, че изявата ти е минала успешно и си удовлетворена. Повече такива моменти ти желая. А Ивонска си е страхотна - неведнъж е доказала, че когато някой има нужда, тя е насреща.  Hug
Ето снимките от варненската среща и от моя апарат: http://si2002.snimka.bg/maternity/forumska-sreshta.543209.21117101.big

# 69
  • София
Никога не ми е било скучно и самотно, защото си имам вас!  Hug Вълшебни са ми всичките мигове с (и без  Mr. Green ) децата!  Hug

И аз така!  Simple Smile

Ив,   bouquet Ти си знаеш!

# 70
ivonska, винаги си била готова да помогнеш. Господ здраве да дава на теб и близките ти!

Селма, поздравления за изявите ти!

Ноеми, много се радвам, че бебето е добре и расте.

Никога не ми е било скучно и самотно, защото си имам вас!  Hug Вълшебни са ми всичките мигове с (и без  Mr. Green ) децата!  Hug

И аз така!  Simple Smile

И аз съм на същото мнение!

# 71
  Вики,Flowerlina,Анджи,благодаря ви!  Hug
  Колкото до понататъшните  участия,не знам направо.....Честно казано не ми се виждат много щадящи за бебето.
  От друга страна,не се забавих да приема тази последната покана,защото след толкова откази през последните години,започнах да усещам,че хората ме забравят и ме търсят все по-малко.  Confused
  Дано намеря някакъв баланс между бебегледането и изявите.   Rolling Eyes  Praynig

Ивонска е точно олицетворение на "приятел в нужда се познава ".  Heart Eyes
  Да кажа ,че първоначално Цвета се нави да дойде със своите чеда,но добре,че я спряхме навреме.Не знам,как щеше да се справи с това висене и с трите мъничета(2 от които още не са проходили),въпреки силния си дух.....  Simple Smile

# 72
  • София
А Ивонска си е страхотна - неведнъж е доказала, че когато някой има нужда, тя е насреща.  Hug
Подкрепям с двете ръце  202uu.
Стуцка щерките ти са очарователни...пу,пу...
Уфф, Рая пак е болна.......писна ми вече........ Tired

# 73
  • София; Дружбето
Хах, щях да попея и аз, колко му е. Мене нямаше лесно да ме забравят Mr. Green Пък за тортата - аз тестено ям Blush може да намина другата седмица да покажа Laughing

Барби Hug Аз давам на Миша детския цитросепт, мисля да почна и Габи да го наливам с него.

# 74
Пък за тортата - аз тестено ям Blush може да намина другата седмица да покажа Laughing

Тъкмо това се канех да предложа!  Hug
   Ивонска,може ендокринолога пък да ти разреши да хапваш тестени неща?  Rolling Eyes По мъничко.... Flutter

Други навити? Simple Smile

Барби,какво й е на Райчето сега?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт