Отговори
# 90
Ама варненки наистина сте много сладки:*И разбира се и присъсъващите софиянки също/пу пу/  bouquet
Селма, поздравления за участието ти!  bouquetИ аз бих искала да те гледам,когато разбереш къде може да се види дай инфо.
Ив,стискам палци всичко при теб да завърши щастливо!  bouquet
Ним, Praynig за малката душица!
Елина,разбрах,че ще си имаш момиченце!Браво!Страхотна новина!  bouquetСъжалявам,че сметките ми те подведоха.Но стават и грешки Blush Blush Blush
Ноеми,браво на малкото мишле и на майка му също Heart EyesАз също те моля да споделиш за методите Монтесори /ако не е много нахално/ Blush
Ели, Hugза Еви!
Ман,Клеми и Барби бързо да оздравяват малките сладурковци! Hug
Стилияна,прекрасни госпожици си отглеждате!Много е хубава Ая с очилата!

# 91
  • София
...
Селма, поздравления за участието ти!  bouquetИ аз бих искала да те гледам,когато разбереш къде може да се види дай инфо.
...

Селма е много талантлива и гласът и е омаен - аз разпознавам истинските артисти и смело мога да твърдя, че тя Е такъв!   bouquet В нашия случай, Юлка също настояваше да сподели таланта си с околната среда, та не получих шанс за пълно наслаждение...  Mr. Green Hug Получи се малко наслагване на талантите!  Party Но пък онзи опияняващ мирис на бебешка главица...  Heart Eyes (Ноеминьо, ти да мълчиш!  Naughty)

# 92
  • София/Варна
Честит рожден ден на Елина!!! На патерица, но от сърце  Hug!

Ним, колкото и да е притеснително случилото се с приятелката ти, толкова малки бебета оцеляват и се радват на добро здраве. Вярвам, че и с нея ще е така  Hug!

Аз да се похваля - имам си вече мъж, днес кацна във Варна, а утре, живот и здраве, си пристигаме в София.
Ноеми, за срещата съм ок и за вторник, и за сряда, стига да е в някое заведение, подходящо за дребни въшки (нещо от типа на Дон Вито на Борис). За съжаление няма да има на кого да ги оставя, че Деян ще забегне за няколко дни покрай хобитата си.

# 93
  Ивонска,изчервих се!  Blush
  Много ми е приятно да го чуя от теб! Наистина!  Heart Eyes Hug

Цитат
(не ми е работа да се бъркам, но бебето си е бебе, живота- живот. сякаш е добре да вървят паралелно, вместо да загърбваш ангажименти - но то си е мое мнение!  )
    Ноеми,права си!
    Някога се сърдих на мама,че отделя повече време за работата си ,отколкото за мен.....Сега обаче,се гордея с нея!Хем е изградила много добра кариера,хем е вдигнала 3 деца!  Heart Eyes Peace

# 94
  • София
Мацкиии, айде срещата да е вторник, че Шошът плува понеделник и сряда...  Thinking Rolling Eyes

# 95
# 96
Ив,  bouquet ама верно "ново 20".Аз винаги съсм си мислила,че хлябът е вреда номер 1.И определено избягвам да давам хляб/особено на дъщеря ми Mr. Green/А то гледай сега какво се оказва ooooh!Ох,вече наистина не зная на какво да вярвам newsm78

# 97
   Децата много обичат хляб/тестени.
   Избягвам (доколкото мога) да го давам на Алекс по причини много далечни от поддържането на стройна фигура.
   Първо,той (хляба) задръства стомаха.Второ ,според специалисти,дава прекалено много енергия,а повечето деца изобщо не страдат от недостиг на такава.  Rolling Eyes

# 98
Селма, да е похвалиш като се качи записа някъде. Аз съм те гледала във Вбох-а и бях възхитена от гласа ти.
Мацки, толкова ви се кефя, че сте толкова задружни.  Heart Eyes
За хляба -тук в Холандия като се започне от бебета над 6 месеца и се стигне до 100 годишни баби всички ядат за закуска и обяд хляб. Обикновено е филия с масло и кашкавал ( холандско сирене). Топло ядене се яде само вечер. Доста странно ми се виждаше в началото.  Rolling Eyes Като цяло са слаба и висока нация, което напълно опровергава това, че от тестени се пълнее.
На работа хората си носят пак въросния сандвич, направен вкъщи. И го изпяждат с доста голяма доза кафе. Сигурно, защото кафето в офисите е без пари на корем (пък те холандците много обичат да е гратис  Mr. Green ).
Менюто на Ноеми направено от консутацията е -з. кърмене + филия с нещо, 10.00 плод ,  о. кърмене + филия с нещо, 16.00 плод, бебешка бисквита/сухар/ оризова, в. топло ядене ( трябва да съдръжа ориз, картофи или макаронено изделие освен зеленчуци и месо) и по късно кърмене. За закуска може да се дава и каша за разнообразие.
Много се отплеснах май.
Весел уикенд!

# 99
  • София, Лагера
Добрутро мацки!
За срещата и аз съм ОК да е вторник. Дайте само до уточним къде, май Деси е най-добре да каже.
Ама Дес, фиксирай го наистина скоро, за да могат и другите да си направят плановете, не да водим разговори още 10 пъти. Аз от другата седмица се връщам на работа и няма да мога да ви следя.

Селма, ние в къщи ядем само черен хляб. Виж тези:
Ръжен на Нилана http://nilana.bg/homeexpress/catalog/healthy/product/93
Дея на Нилана http://dea-nilana.bg/home, диетичен и вкусен.
Също и всички хлябове от тази пекарна са страхотни!!! http://www.sunmoon.bg/, но при тях кофтито е, че се продават само на 2 места в София, а и излизат доста по-скъпо.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 10:26 от Ноеми

# 100

Ноеми,обожавам ръжен хляб!Редовно купувам един на Нилана,не този от линка.Продава се на килограм (3.90 лв.).Може и Дая да е... Thinking   
    Моите мъже,обаче, си обичат бял хлебец.Аз нямам нищо против.Смятам,че не толкова хлябът,колкото количествата му са вредни.(Така и с всичко останало,де).А Алекс може по цял ден само на хляб да кара...... Crazy А трябва да остава място и за плодове и зеленчуци,все пак..... Rolling Eyes

Мопси,  Hug
  2-3 пъти минах през Холандия покрай своите пътувания в миналото.Останах очарована от този народ,колкото бегло и да съм го видяла.Наистина високи,стройни ,(бели,руси,усмихнати   Flutter ).
  Колкото до хляба.....Пак опира до количествата и с какво е съчетан.
  Менюто на Ноеми....Любопитно е! Благодаря,че го описа.  Simple Smile

# 101
  • София, Лагера

Ноеми,обожавам ръжен хляб!Редовно купувам един на Нилана,не този от линка.Продава се на килограм (3.90 лв.).Може и Дая да е... Thinking  
Не, не е Дая, ръжения е. Продава се или на килограм, или опакован на малки нарязани разфасовки. Peace
Не знам за количествата, аз ям всеки ден поне по 2 филии, пък не надебелявам много. Rolling Eyes Гледам да не ям хляб вечер, а това определено има значение.

# 102
   2 филии - това е супер!  Simple Smile

# 103
И моите деца обичат хляб и тестени изделия. Особено Ники.
Аз пък съм на мнение, че за конкретния човек е хубаво да яде това, което му е приятно  Thinking

# 104
  • София; Дружбето
Хляб си ям, филийска сутрин почти задължително. На децата давам, но не на всяко ядене, не блъскам всяка супа със сухар, защото не виждам смисъл макарони със сухар да се ядът
Ние отивам не Карфур с Миша, да видим дали ще оцелея

Общи условия

Активация на акаунт