Отговори
# 165
  • София
Клеми, браво на момчето!

Сутринта и аз се обличам и Симона ме наблюдава с интерес. В един момент заявява - "Мамо, много си красива!" Направо се разтопих.  Heart Eyes Simple Smile

Предишният й опит за комплимент от преди 2-3 седмици беше "Мамо, гащите са ти умалели, трябва да ти купим нови". А аз бях с прашки.  hahaha  Crazy

Всичките ми големи простотии са първи пост на нова страница значи!!!

# 166
Хаха, сладури...Като казахме прашки, мотам се аз веднъж, а Ели минава зад мен и започва да ме пляска по дупето с думите-"леле какво ти е мекичко и голямо".  Shocked А аз си мислех, че като правя упражнения съм го стегнала.... Wink

# 167
Клемс, Наистина жена не е с Ошовците. Направила го е и го води Нина Рей (Nina Ray). Изключителна дама  Heart Eyes
Барби, не ми се иска да разказвам, а искам да го преживеете. От сърце ви го желая  Peace

# 168
Здравейте и от нас!!!
Загубих се напълно, ама само гадости напоследък...
Марти се разболя - направи ларингитен пристъп ей така от нищото - в 7 го прибрах от градината - с леко гъгнещ нос, в 9 вече се задушаваше... Беше в болница с баща си... Малкото се разсополеви след 1 седмица и се разкашля... Не му дадох АБ и почнаха да му свирят гърдите, но с хомеопатия и бабини рецепти се оправи. Каква битка водих със свеки - като че ли го тровя детето. Като че Марти се оправи от 2-та АБ, с които го набодоха. Още кашля... Спрях го от градина засега. Скъси ми се живота. Но вече е по-добре положението - открих сезона на червеното вино  Wink

# 169
Стилияна, на семинара с мъже или без? И на мен ми е интересно какво е?

Алекс мина на антибиотик. След 10 дневно борене с физиологичен разтвор, витамини... - сополите и кашлицата си седят на едно и също положение. Ама нито се оправя, нито се влошава.  Crossing Arms

# 170
Стилияна, на семинара с мъже или без? И на мен ми е интересно какво е?

Само за жени е Simple Smile Макар че съм убедена, че мъжете имат не по-малка нужда от такъв семинар за мъже Simple Smile)))

# 171
  • София
Ако има семинар за двойки бихме отишли и ние.  Confused

# 172
  • София; Дружбето
Какви са тези семинари, сефте чувам подобно нещо, какво се прави там Rolling Eyes Я с две думи за непросветени, лекуващи се само с бира женици

# 173
Ако има семинар за двойки бихме отишли и ние.  Confused

Клеми, ако ти отидеш, няма да има нужда да ходите двамата. Повярвай ми  Heart Eyes

# 174
  • София
 Rolling Eyes
Не го считам за удачен вариант на този етап.  Peace

# 175
  • София
Манке, скоро една приятелка получи като твоите "екстри" и се оказа, че от стрес си го е докарала.  Tired

ДаВинчи, задължително сменяйте, ако не се повлиява - ние днес сме ок, даже ходихме на плуване!  Wink (пу-пу)

Гали, потресох се от това, което сподели!  Hug

Клеми, бихте могли да отидете заедно, разбира се - и при Есенс, и при ошовците!  Wink Виждала съм семейства и на двете места, не е неприемливо.  Peace (май даже им се отразява страхотно)

Утре ще изследвам инсулинова резистентност и много съм се скапала. Ходя и на рехабилитация, абе търчане по цял ден, а утре съм и на зъболекат!  Tired

# 176
  • София; Дружбето
Миша ми е болна, не може да спре да кашля. Давайте адрес и телефони на добри хомеопати, да ходим направо с двете.
Иначе Габи преди малко направи първите си крачки сам Mr. Green

# 177
  • София
Ив.  Hug
Манката я чух, казали са, че е на нервна почва най-вероятно.  Peace
Супер, ще се чуя с Ошовците тогава.  Hug

Цвета, честито!!! Хайде, успешни стъпки да прави само в живота си!

# 178
tsveta,честити първи стъпки на Габчо!   Hug

# 179
Цвета, честити ви първи крачки......и бързо оздравяване на Мишата. Това е животът-щастие и тревоги по едно и също време.

Утре сутрин съм при хомеопатката, да видим какво ще каже....иначе кашлицата поспря (пу-пу). Цвета, не съм убедена, че мога  да ти препоръчам нашата. Работата на този център не е организирана добре, не може да се разчита на тях. Иначе като стигна до преглед, съм доволна.

Гали, добре че всичко е зад гърба ви...

Ивонска, ама и ти си в някаква серия....

Ин@, айде да минава и при вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт