Отговори
# 540
  • София
Не знам, какъв ефект ще има? Аз си я знам, че е палава. Да, вярно е, че не са я държали под око, ама ако беше кротка нямаше да стане така. Единствено, че ни излъгаха по телефона, но това и да го кажа какво ще промени?
На всичко отгоре днес щяха да ги снимат за календарите и тя сега страда за това. То е ясно, че ще отидем в някоя студио да я снимат за календар като придобие по-човешки вид, ама детска му работа - сега й е на дневен ред.

# 541
Ох Клеми, дано бързо се оправи Никол ...
И аз - като Ним, мисля, че трябва да им поискаш обяснение какво точно е станало. Не е маловажно никак.
И да ти е вкъщи пак не можеш ги опази - аз нали съм спряла Марти засега от градина - докато се оправи напълно. Всеки ден е с нова синина - нищо, че ми е пред очите.
На фона на вашите тревоги, моите изглеждат супер смешни... Чудя се дали постъпвам правилно, че не го оставям да ходи редовно на градина. Всеки ден е навън и играе с деца - но в повечето случаи по-малки от него /то не че в градината не е един от най-големите/. Започнал е адски да се лигави - понякога и на бебешки говори. А не искам да стигаме пак до болница. Направо незнам ...

# 542
  • В офиса
Добре де, не им ли идва на ум, че Никол е голямо дете и ще разкаже всичко. Важното е тя да е добре. Но защо са те излъгали е сериозен въпрос.

Това ми напомни една случка. Идва си Стефан от ДГ с жестока рана на ръката - като зверски ощипано, или прещипано. Започваме ние да го разпитваме какво е станало и получаваме следните версии: 1. Играл си той (тихо и кротко) и изведнъж едно дете се промъкнало зад гърба му и го ощипало. После толкова бързо избягало, че той не видял. Почваме да уточняваме кое е детето и версията се сменя: Излезли да се разхождат (в ДГ няма площадка, излизат по кварталните градинки) Спрели на средата на улицата, в това време една кола се движила на заден и го бутнала (????) След кратък кръстосан разпит следва трета версия. Сбили се с някакво момченце и госпожата като ги разтървавала, го дръпнала за ръката ??? Въртя ги версиите, докато накрая си призна, че изобщо не помни. Така и не разбрахме какво точно е станало. Като питахме госпожите никоя нищо не знаеше. Аз допускам, че може да се е прещипал на люлка навън и да не е усетил.

# 543
  • София; Дружбето
Клем, аз бих питала защо, аджеба, са те излъгали по телефона Shocked Ей това е постъпка на гузен човек. Това, че е палава, добре, но значи ли, че трябва да съчиняват версии да се оневинят

Аз се сдобих с фриенд от фейса от чужбина, който ще идва в София Joy ся ми купува подаръци. По работа идва де, да не си помислите сега нещо, ама ме напушва смях с моя английски какво ще си говорим, докато пием кафе в мола Mr. Green
Миша си е кръстила куклата Ханди Crazy

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 09:38 от tsveta

# 544
   Клеми,така са те излъгали,че без малко да те убедят да не идваш в градината,нали?А от последното(тоест идването) все пак е имало нужда.
   Ей това е лошото!  Confused

Цвет,не че мисля нещо....  Mr. Green но е факт,звучиш доста интригуващо!  Laughing

# 545
  • София
Цвет,  Laughing  Щом сте се разбирали във фейса, ще се разберете и тук. Усмихвай се повече и говори по-малко  Joy  Кога викаш е срещата  Simple Smile

Клеми, как е Никол днес? Говори ли с някой в градината?

# 546
  • София
Оставихме я вкъщи днес. Добре е, не я боли, но предвид че не се пази предпочитам да ми е рпед очите, за да не я удари някой там и да се отвори раната. Не съм говорила с никого, обадиха се на баща й да питат защо не е на ДГ. Rolling Eyes
Довечера е на смяна на превръзката (то е по-скоро лепенки с марличка), ще пиша какво е казал док.  Hug

Дано да не й остане фрапантен белег, че е на хипер видимо място.

# 547
Клемс, много неприятна случка! Дано не остане белег, още са мънички, би трябвало всичко да се заличи.
Но и поведението на учителките отново е ... без коментар!
Мойто дете сега пък кашля и е със сополи. Вече незнам...Тая скарлатина бива ли чак толкова да й срине имунитета! ОТ 1 месец пие Марсианци, инфлуцид и цинабсин...Мисля си дали ще е добре да я спра 1 седмица от градина. Незнам, незнам... А зимата тепърва започва  Tired

# 548
Елеонора, то виж времето какво е променливо, а и скарлатината си е гадна болест. Бързо да ви минава.

Клеми, дали Контратубекс би помогнал? Дано не се налага де.

# 549
  • София
Ели, не е задължителноскарлатината да е проблема. Моите след скарлатината, която изкараха не са боледували.  Peace
Ще говоря с хирурга като зарастне с какво да мажа белега.

На всичко тогоре аз пак съм с болно гърло, пия сега вит.Ц, клеева тинктура и сребърна вода и стискам палци да не стигам до АБ заради сливиците.  Confused

Цвета, ама много си лаконична деее.  Mr. Green

# 550
  Клеми,за белези има един ефикасен бабин лек - цвят невен + зехтин.Знаеш ли го?

Ели,Алекс и без скарлатина все е сополив и кашлящ..... Наистина времето е такова,както и градините допринасят.  Peace

Цвета,Ним е права.Добрият събеседник на-вече умее да слуша.  smile3503

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 11:14 от Селма

# 551
Защо да си луда, Клеми? Определено най-хубавото нещо е да чуеш обичам те от малкото дяволче и да видиш, как само появяването ти в стаята предизвиква най-широката беззъба усмивка на света!
Единственото стойностно нещо и единственото истинско нещо на света.

Имам молба - ударете едно рамо, моля: гласувайте за нас, като първо харесате страницата : http://www.facebook.com/pages/Konkurs-12-bebeski-usmivki/162923793728636,
а после нашата снимка : http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=172371156108555&set=o.162923793728636

нещо съм омазала линка към снимката, ето коректен: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172371156108555&set=o.162923793728636

Ако ни харесате, разбира се Simple Smile

Поредна безсънна нощ - дъвка ме малкото в захлас... Направо  Tired и сега спи диването, а аз блея пред компа - не мога да спя през деня...
Ще го захранвам днес - да видим  chef

# 552
Ели, не е задължителноскарлатината да е проблема. Моите след скарлатината, която изкараха не са боледували.  Peace
Ще говоря с хирурга като зарастне с какво да мажа белега.

На всичко тогоре аз пак съм с болно гърло, пия сега вит.Ц, клеева тинктура и сребърна вода и стискам палци да не стигам до АБ заради сливиците.  Confused

Цвета, ама много си лаконична деее.  Mr. Green

Клеми - пробвай с изварения компрес - върши чудеса - наистина! Малко е неприятно на гърлото, ама е адски ефикасен - за 2 нощи ме пресече.  Peace И аз имах колебания, ама като ми помогна на мен и после на малкото - няма грешка. А за белези - има 2 много ефикасни - Спасатель и Содермикс - само незнам за малки деца става ли втория  newsm78

# 553
Kлеми, а в градината видял ли я е лекар или ей така са и лепнали лепенка. Аз не бих оставила така работата, какво е това огледало в стая с деца, как може да лъжат!! Ти си знаеш !
И аз го знам тоя лек на Селма само, че със зехтин, но то е същото почти. Софи нали сега от  операцията има белег и лекаря ми каза да я мажа с какъвто и да е било мазен крем (например бял вазелин) и че не било нужно с други скъпи кремове. Важното е да е редовно. Но все пак става въпрос за  корем,а не лице и да остане белег не е фатално.

# 554
  Мопси,със зехтин е мазилото.  Peace Обърках се,докато писах.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт