Разкажете за преживяното

• 10 720
  • 128
  •   1
Отговори
# 105
Ма какви ремонти, какво пазаруване, какъв секс??? Тоя човек не е ли напуснал живота ти? Ако му позволяваш да се бърка постоянно в личния ти живот, никога няма да се осовбодиш от него! Ти защо въобще му споделяш, че излизаш с друг мъж? Вие сте разделени и личния ти живот си е твой и той няма работа в него! А това за задоволяването...ако разкараш бившия може доста да се изненадаш!!
Голяма работа са значи. Аз в момента съм в развод (както стана известно) и трябва да кажа, че всеки ден мъжът ми (все още) ме пита от какво имам нужда и ми разправя къде какво бил намерил по-евтино и дали да ми го купел и дали да поправел това-онова....Освен това продължава с опитите да пита къде и с кого ходя... Смотана работа. Опитвам всячески да откажа и да го държа на страна
Само така .Съвет от  мен.нека новият ти приятел го натупа малко и да н смее да припарва до вс ,че ще му се случи случка.
Joy

# 106
Сънмен, адски ми е трудно да преценя до колко сериозни поражания на психиката са ти докарали родителите ти ooooh!
Не си добре, чевече, казвам ти го най-добронамерено.
Овладей агресията си по някакъв начин, защото не е здравословно.
Ходи на терапия, чети книги... знам ли... ама за Бога, стой далеч от този подфорум, не ти влияе добре Praynig

# 107
Сънмен, адски ми е трудно да преценя до колко сериозни поражания на психиката са ти докарали родителите ти ooooh!
Не си добре, чевече, казвам ти го най-добронамерено.
Овладей агресията си по някакъв начин, защото не е здравословно.
Ходи на терапия, чети книги... знам ли... ама за Бога, стой далеч от този подфорум, не ти влияе добре Praynig

..........за теб е и престани да нападаш хората ,не е гот.....

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 14:38 от sunman

# 108
Ама тоя "Слънчев мъж" какво се подвизава в нашия форум? Тъй като гледам, как се е описал е "Семейно обвързан"? И какво удоволствие му доставя да се навира между изказванията на 15-20 жени?
Аз ако не бях видяла знака за пола, изобщо нямаше да си и помисля, че е мъж.

# 109
Ама тоя "Слънчев мъж" какво се подвизава в нашия форум? Тъй като гледам, как се е описал е "Семейно обвързан"? И какво удоволствие му доставя да се навира между изказванията на 15-20 жени?
Аз ако не бях видяла знака за пола, изобщо нямаше да си и помисля, че е мъж.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 smile3525 luvbed ne EFN

# 110
Човекът просто се забавлява, а когато му обръщаме внимание му става още по-интересно. Най-вероятно му е много скучно и така се разнообразява. Да не му се сърдим.
Предлагам дори да отворим нова тема със заглавия sunman - хем той ще бъде безкрайно щастлив и горд от вниманието, което ще получи, хем ние ще можем да си го хокаме колкото си искаме без да се оклоняваме от темата....  Laughing

# 111
# 112
Човекът просто се забавлява, а когато му обръщаме внимание му става още по-интересно. Най-вероятно му е много скучно и така се разнообразява. Да не му се сърдим.
Предлагам дори да отворим нова тема със заглавия sunman - хем той ще бъде безкрайно щастлив и горд от вниманието, което ще получи, хем ние ще можем да си го хокаме колкото си искаме без да се оклоняваме от темата....  Laughing
благодаря #2gunfire

# 113
хей младежо, ти си  същия хубавец като този с който се занимавам... той от завист и с ирония ми каза същото изречение..... бизнес дама никога не съм била, но да, имах магазини по морето! знаещ ли колко е тънка границата от да имащ и да нямащ,нямащ си   и на идея....ущилището на фалита е най-голямото училище!!!...комплексите са лощ съветник...

# 114
Здравейте момичета.. и sunman Simple Smile!
Когато прочетох първият пост на Bob4eto_Kn, реших че аз съм писала и съм забравила.. Та Bob4eto_Kn мога да ти подсказвам от време на време следващата МУ реплика. Не се чуди мила дали това или онова е нормално, той е вън от твоя живот..нали за това си го напуснала Simple Smile)). Трябва да решиш какво ще е твоето отношение към него и каквото и да става, каквото и да ти казва да се придържаш към него. Повярвай ми един път попиташ ли го "как си?", неговото тълкуване ще е ..ти още ме обичаш, аз още те интересувам и т.н., което предполагам ВЕЧЕ не е така. И аз изтърпях много убийства, коления, палежи на къща и офис, пребивания, самоубийства, но както ми казваха околните... някой като тръгне да убива няма да предупреждава Sunglasses. Предполагам си все още под някакъв стрес и всяка негова дума ти влияе, но оставиш ли се да бъдеш манипулирана единственото което ще спечелиш са още ядове. Всичко това ще отмине сигурна съм, просто трябва да си твърда и сигурна в поведението си спрямо него. Дай му да разбере, че с него или без него ти пак ще се разведеш, за щастие процедурата вече се опрости. Не му позволявай да ти държи сметка къде си, с кой си и защо си там..всичко това е ревност и чувство за собственост. Загрижеността за детето всъщност е един скрит начин за контрол върху теб.
Боже чак аз се чудя така написано, колко лесно изглежда, но знам че не..всичко това съм го изживяла лично..пиша ти просто изводите..
За разведряване на обстановката мога да ти дам няколко готови отговора&))
1. "Ще се самоубия" - ВЕЧЕ можеш да правиш с живота си каквото искаш, ако така ще ти е по лесно ок;
2. "Ще те убия" -  ВЕЧЕ ми е все тая...(повярвай ще загуби интерес, когато не усеща стараха в гласа ти);
3."Ще те излежа" - не ме интересуват бъдещите ти планове.
 Силна психика мила - това е оръжието срещу слабите мъже.  Hug Hug Hug

# 115
Здравей Moren,
благодаря ти за разбирането и подкрепата. Аз вече наистина се възхищавам на всички, решили минали през развод. Трябва да си многосилен за да издържиш напрежението. Никога не съм си представяла през какво ще трябва да мина. Убедена съм, че и на двете страни не им е лесно, никак даже. Явно, когато човек осъзнае, че ще загуби това, което има, коренно се променя. Аз само така оправдавам постъпките на бившия. Беше ми дошло до гуша от глупостите му, но когато му казах, че искам да се разделим и че това е сериозно, започна един истински театър, в какъвто никога не съм и помисляла, че ще играя. С убийство не ме е заплашвал, но минахме през самоубийство, през различни заболявания, спане на улицата, големи връзки и заплахи, че ще вземе детето, изнудвания, шантажи ... и още хиляди измислици, които ако не те засягат лично ще си кажеше с насмешка, че този човек е мръднал, но когато те засягат лично започваш да се притесняваш. Сцените, които разиграва понякога ме удивяват невероятно и се чудвя как здрав разум би ги родил, но явно разумът не е здрав. В началото ми беше мъчно, а сега вече ми идва да го фрасна. Оптвам се да не му обръщам никакво внимание на измислиците и да ги подминавам с лека ръка.
Това за самоубийството дато си написала много ми хареса.. Ще опитам да приложа реплики в този дух, за да види, че няма работа в личния ми живот. Именно, под предтекст, че се интересува от детето, винаги намира начин да пита и да научи например къде сме, защото ако не съм му кажела започва с измишльотините, че кой знае къде водя детето и, че той се интересува единствено от него, но аз съм длъжна да го информирам как е и къде е...Думи нямам....
Затова и пуснах темата тук, за да разбера с какво се сблъскват дамите, решили се на тази стъпка. Чета за историите на жени, които искат да си тръгнат, други, които се борят за издръжка и хиляди истории на вече разведени, но за периода на самия развод някак не намирам точната тема. Трябва да призная, че доста ми помогнаха отговорите на момичетата във форума, за което много им благодаря. Надявам се след развода всичко да поутихне. Понякога  ми идва аз да започна да го шантажирам по същия начин "с неговите камъни по неговата глава", но после се отказвам понеже няма смисъл и полза от това, а и не си заслужава да се занимавам въобще

# 116
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile Hug
 Преди месец напуснах  бащата на детето си. 1 седмица му повтарях, че си тръгвам и искам да  се разберем интелигентен и  той ми се смееше в лицето, докато  последната сутрин не ми каза,"млъквай, че да не ти разбия муцуната!".....излезе, занесох детето на комшийката, дойде камион ,бях наела фирма за нещата си, натовари мебелите ми и кашони, пуснах душ, пих кафе с комшийката и се качих на колата за провинцията...не чувствах че правя нещо лошо. а сякаш че се отървавам от нещо и бързах ли , бързах да избягам..

Вечерта пристигнах...още по пътя почувствах  лекота... детето за първи път спа спокойно...

Нищо не взех от там. Оставих му кошари, колички, детски дрехи... за 1 месец си накупих всичко. Живея в дома на майка си и баща си, но тях ги няма. Като съм сама имам достатъчно време да мисля ..  в малкия град сякаш времето е спряло,но   се усеща и едно спокойствие,тъкмо от него имам нужда. Оправям се напълно сама, само с майчинство и на детето не му липсва нищо, не вземам пари от родителите си,не мога просто, не се чувствам добре като го правя.

Още вечерта ми звънна по телефона д ами каже , че е разочарован....представете си той бил разочарован  Joy

Натъкнах се на баща му  още на първата си разходка с количката. Пих кафе с него и се наслушах на глупости, как да съм се върнела и  накрая ми даде 100 лв ... За 1 месец 100 лв Laughing честно с това адаптиращо мляко ми стигат за 10 дни Simple Smile ,

Звъни ми, обижда ме , изкарва ме виновна, изкарва ме лека жена, изкарва ме и комерсиална,но  преди няколко дни ми заяви , че съм забременяла за пари Simple Smile което ме засегна, защото,както казах сама си се оправям(някой би си казал, да какво сама с оправя,  майка и баща и и плащат сметките Simple Smile не се бъркат, аз плащам сметките на апартамента, храна и дори лекарства на  единия си родител, тъй като са зле финансово и пак казвам добре ми е Simple Smile не с оплаквам Simple Smile свободата е безценна)това негово изкарване ме засегна много...и в понеделник пускам дело за издръжка.....поведението му е безобразно.....сега на Коледа си идва за няколко дни иска да се видим...не желая това да с случи , но той е баща на детето , най вероятно ще изляза на кафе  и ще му кажа . че няма д изкарам детето , той е  способен на всичко, дори д ами дръпне количката...

Не желая да виждам майка му и баща му,тези хора имат някакви проблеми....аз казах на баща му , че може някой път да излезем на плаж или на разходка заедно...той видял баща ми и му казал, че съм казала , че ще им оставям детето за 20 дни.....казах на  бащата на детето , че това няма да стане, но той също си мисли че ще се случи Simple Smile никога!!!!

Бившата:) с бившата сме в супер отношения Simple Smile 5 дни преди да си тръгна и се обадих казах и коя съм и   че искам да се видим Simple Smile тя дойде и  ми помогна с много информация, оказаха се много лъжите от негова страна, дори  си я е търсил периодично докато е бис мен Simple Smile  догодина (за сега мие такъв плана ),когато си стъпя на краката и се поокопитя , ще се върна в столицата и ще си поддържаме връзка двечките, децата  ще се запознаят и  така Simple Smile   

Накратко Simple Smile СВОБОДАТА Е ВСИЧКО!!!

за момичетата, който се чудят дали да го сторят: "Не чакайте и минута....губиш време от живота си ....Истината е , че докато си още там, мислиш по друг начин....прочетете какво съм писала преди и  колко от чаено звучах, а сега... сега  съм силна и вярвам в себе си Simple Smile помогнаха ми други мами и  съветите им Simple Smile благодаря ви!!!

Успех мами!!!

# 117
Ааа  marry,тази вечер ще пия за ваше здраве ...интересна ми стана темата заради твоята история.С една дума БНД е ЛУД,ама не за връзване,ами тотално изтрещял,без никаква надежда за светлина в тунела.С теб опитва 2-път,явно търси някоя нещастница пред която да се изявява като Зевс,но всъщност ще си остане комплексиран "лилипут" .Ограничи вижданията му с детето след време ,защото всячески ще се опитва да го настройва срещу теб.
А сега да се гушка с лудата му майка и побъркания си баща и вечер - звездите да му говорят....
Смело напред и кураж,когато има здраве от всякаква ситуация се излиза и се справя човек.Да не си си и помислила да се върнеш при тоя лумпен,ще си го отнесеш и за времето през което си живяла у вашите,вярвай ми!
  bouquet

# 118
muncho:) благодаря за подкрепата  Hug

# 119
marry браво на теб. Разбирам те напълно, всичко ми е толкова познато, но малко по-назад във времето и ще ти кажа, че колкото повече време минава, толкова по-добре ти става. А пък като минат и всички дела става съвсем различно. Спокоиствие и щастие. Започваш да се радваш на съвсем малки неща и разбираш колко си щастлив от това което имаш - спокоиствие.

Общи условия

Активация на акаунт