странно,необичайно,но красиво МЪЖКО име

• 8 638
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Иф, още едно предложение имам.
Стилиян. Това е светецът-детепазител.

# 46
Марек...имах колега румънец с това име.

# 47
  • Варненска клюкарка
Днес го чух за пръв път-Свиден

# 48
  • София
Страхил

# 49
  • с/у ОколоМръсТното
ФИЛИП, разбира се.

# 50
# 51
  • Пловдив

Шани, Филип за странно и необичайно име ли го имаш?  newsm78

# 52
Най-красивите имена за мен са Севар, Борил и (както се подсетих от една друга тема наскоро) Тристан.
Отговарят и на трите критерия, посочени в заглавието Simple Smile

Тристан ми е стара мъка на мен. Не кръстих големия си син така /а и малкия, всъщност/, защото ме притесняваха евентуалните бъдещи реакции /колко съм ограничена/ и опасността да му викат Станчо.  Tired

# 53
Тристан е страхотно наистина! Heart Eyes

# 54
Най-красивите имена за мен са Севар, Борил и (както се подсетих от една друга тема наскоро) Тристан.
Отговарят и на трите критерия, посочени в заглавието Simple Smile

Тристан ми е стара мъка на мен. Не кръстих големия си син така /а и малкия, всъщност/, защото ме притесняваха евентуалните бъдещи реакции /колко съм ограничена/ и опасността да му викат Станчо.  Tired

Правилно си постъпила. Някои имена са много красиви, но неподходящи по най-различни причини. Тристан е прекалено специфично и се свързва с твърде конкретно нещо, за да бъде подходящо лично име за чисто нов човек.

# 55
Тристан и Изолда ,има красиви имена,но все пак ,имаме много хубави бълг.имена и не мисля,че Браян,Дейвид и пр.изброени от мимина са подходящи.
Браян Димитров!!!!!
Момчил,вместо Матеус

# 56
красива белла,направих си труда да си прегледам предложенията...е,направила съм 30 такива и Браян и Дейвид не ги видях сред тях!!!  Crossing Arms Най-малкото не ги смятам за необичайни.
И не мога да разбера защо споменаваш точно моето "име",след като и други потребители са дали имена,който убедена съм намираш за неприемливи? Crazy Можеше да обобщиш някакси или да дадеш поне точните примери от моите постове.
И освен това,всичко е въпрос на вкус...майчето търси необичайно,странно и красиво име...ако Момчил (примерно) за теб е такова,няма лошо,но за мен не е.

# 57
Има разлика от БрАян и БраЯн.

# 58
Късно си видях грешката, та имената са БраЯн и БрАян. Имам познат чийто род, е от Беломорска Тракия ,с това име и фамилия Браянов.

# 59
  • до една звездичка
Рад, Слав, Явор.

Общи условия

Активация на акаунт