странно,необичайно,но красиво МЪЖКО име

• 8 635
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
Емануил, Руслан, Алекси, Сава, Крум, Спас, Стас,Борил, Антон, Антони, Юлий - май това са най-необичайните, които съм чувала.

# 61
  • София
Емануил, Руслан, Алекси, Сава, Крум, Спас, Стас,Борил, Антон, Антони, Юлий - май това са най-необичайните, които съм чувала.

Точно пък тези не са ми нито странни, нито необичайни. Откога Антон е странно име?  newsm78

# 62

Точно пък тези не са ми нито странни, нито необичайни. Откога Антон е странно име?  newsm78
Аз познавам само двама Антоновци и са възрастни мъже. Сред децата не се среща често. Така ми се струва. Антонио е предпочитано, но за мен такива имена в комбинация с българска фамилия са ми подражателски и звучат смешно . Да не говорим, че като прекръстваха циганите през 80-те ,точно такива театрални имена си избираха, а сега излязоха на мода. Просто тези, които съм посочила мисля, че не са много разпространени. Но това са лични впечатления. То пък и съвсем измислено име, рядко е красиво и сполучливо.

# 63
# 64
Вие си давайте предложения, но тя авторката от пускането на темата, не виждам да взема дейно участие.
Явно това е поредният автор тук, който бързо-бързо забравя, че е пуснал тема, а иначе във форума е активен...

# 65
напротив тука съм постояно ви чета,това че не пускам на всяко предложено от вас име да го изкоментирам не означава че не ви следа,благодаря за предложенията наистина има и много интересни за които се двуомя ,но не само за мен е интересна тази тема,тя ще е полезна и за много мами търсищи мъжки имена.т.че не пречи мамите да си пускат техните мнения,чули ,прочели....интересни имена.
  bouquet

# 66
# 67
Ефраим, Аврам, Ной, Ноа, Серафим, Йонатан, Исак, Исая- библейски имена

# 68
Томас, Винсент, Адам

# 69
Давид
Боян
Дамян
Явор

# 70
  • Пловдив
Какво е необичайното на Боян и Явор?

# 71

Какво му е необичайното на Спас? Освен, че не се среща често..Мъжът ми се казва така  Grinning И моето си е типично българско, но също така не е никак често срещано. По-напред срещнах предложение Габриел, синът ми се казва така. Наистина хубаво име с чудесна символика. Библейско. И аз харесвам Библейските имена и смисълът, който носят. Другият ми син ще се казва Рафаел, не го видях сред предложенията. Явно е достатъчно нестандартно, което мен ме урежда прекрасно, всъщност  Grinning

# 72
Нейтън, Янис, Стив, Олег, Кристо, Андрю това са имената които на мен много ми харесват и много бих искала синът ми да носи едно от тях.

# 73
naia,хубави имена (само Олег не ми допада)! Simple Smile Ти беше дето "или на мен,или на тати",нали? Confused Стив се доближава до Стоян  Crazy (нали така беше дядото?),ако тоя номер изобщо минава и при вас,де! Wink Успех! Peace

# 74
Знаеш ли и на мен това име ми се доближава до това на баща му, само че ТОВА НЕ БИЛО БЪЛГАПСКО име и те се подиграват с него.....поклон...просто искат да се наложат със своите разбирания.  Grinning Laughing Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт