Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са страничните ефекти на Дуфастон?
Колко време след спиране на Дуфастон е нормално да ми дойде цикълът?
Може ли да се забременее по време на приема на Дуфастон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са страничните ефекти на Дуфастон?
Дуфастонът може да причини различни странични ефекти, като повишен апетит, главоболие и повишена тревожност или нервност. Някои жени съобщават за главоболие и леко увеличаване на апетита, докато други не изпитват никакви странични ефекти. Важно е да се отбележи, че реакциите на организма на всяка жена са индивидуални. Някои жени съобщават за странични ефекти от приема на Дуфастон, включително промени в апетита, главоболие, подуване или задържане на течности, чувствителност на гърдите и неочаквани кожни реакции като акне. В редки случаи могат да се наблюдават промени в чернодробната функция, които трябва да се следят с редовни изследвания.
-
Колко време след спиране на Дуфастон е нормално да ми дойде цикълът?
-
Може ли да се забременее по време на приема на Дуфастон?
-
Какво може да предизвика оранжево течение по време на прием на Дуфастон?
-
Каква е ролята на Дуфастон при поликистозни яйчници?
Аз го пих за да ми дойде, че от октомври цикъл йок,...9 дена (трябваше 10, ама нещо оплетох) 3х1. На вторият ден след спирането ми дойде, боли яката. Иначе по време на приема яко апетит, непрекъснато съм гладна. Все още ми стават дрехите, ама това с подуването и болките си е обичайно.