Професионални серии за коса - 13

• 56 024
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Мислите ли, че този шампоан мога да го ползвам като дълбоко-почистващ newsm78 http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=1388, нямам проблем с мазни корени, но имам проблем с варовита вода Rolling Eyes? Идеята ми е да го плзвам веднъж месечно...

# 46
  • в 1001-та нощ
от описанието - набързо го прочетох следва да можеш

Sourire, можеш да слагаш ампулите всеки ден в корените и да я миеш, когато е мръсна;
също би могла да прилагаш ампулите само след измиване- ако гоправиш през няколко дни

на мен затова "стимулисте" многоми хареса - защото се впръсква, не се втрива и не се разваля прическа (не че аз много имам, но все пак)

от друга страна -именно и втриването действа за кръвообращението

но - каквото и да правиш- трябва да е "щадящо" - това ежедневно миене - за мен е агресия- и уж за едно работиш, а разваляш друго

на мен затова ми беше интересно как точно е написано на английски, в айта не пише такова нещо

ха честито- http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=215&products_id=1418 - аз за първи път проверявам какво има в тази рибка и на това попаднах  Laughing

# 47
  • Пловдив
Днес преди обяд бях до златна рибка, пусти мераци да си взема нещо дълбоко-измиващо Simple Smile...Питах девойката кога очакват Редкен, каза края на другата седмица, не знаеше какво точно от всичко което са поръчали ще дойде...цитирам.

# 48
  • в 1001-та нощ
а да питам тези, които пазаруват от магазина на ул.Алабин 40 в София (до Съдебната)-само бои ли има или и друга професионална козметика; за коса и лице? тяло?

мисля се споменаваше, че е малко магазинче? едва ли има много неща?

# 49
Здравейте момичета!За мен сте по-компетентни от повечето фризьори и затова искам да попитам какво ще ми препоръчате - косата ми е къдрава, но освен това в основата имам по къси косми(много тъпо го обяснявам но.....).Винаги като съм питала ми казват, че това е така наречената "бебешка" коса-тя не расте, а е една никаква дължина около 10-12см.Винаги съм била с тоя проблем поне от както си следя косата.Косата ми е до средата на гърба, а тези косъмчета много се къдрят, дават един неприятен обем и е ужас.Възможно ли е да е "бебешка" коса (ако има такова явление изобщо)или просто ми е накъсан косъмът.Препоръчайте ми продукти за да се справя с това ужасно бухване.Боядисвам се на около 40дни до 2месеца с МАТРИКС.
    п.п.разбрах от доста доверен източник, че Златна рибка има само инцидентно продукти на Керастаз и след изчерпването им няма да се предлагат в сайта изобщо.Ще разпитам и как стой въпроса с Редкен.

# 50
  • Пловдив

п.п.разбрах от доста доверен източник, че Златна рибка има само инцидентно продукти на Керастаз и след изчерпването им няма да се предлагат в сайта изобщо.Ще разпитам и как стой въпроса с Редкен.
Както писах днес ходих до зл.рибка, момичето каза, че си поръчват продуктите...така, че не са там инцидентно Laughing. В крайна сметка и така да е, какво значение има, важното е че са на добри цени и си ги купуваш от нет магазин не от салон, което както се разбра тук не е удобно за част от момичетата.

# 51
Аз мисля, че няма такова понятие като бебешка коса при  възрастни хора.

Виктория, безплатна доставка има при www.feelunique.com на Луук фантастик не е

Ще пита по-късно за разни други впечатления   bouquet

# 52
  • в 1001-та нощ
lubam,

животът на 1 косъм е средно 4 години, но варира между 2 и 8, допускам, че е възможо при теб да е имало обилен косопад на някакъв етап и след това да са тръгнали нови косъмчета; и за напред се разминава растежа на дългата коса и новите косъмчета, които заменят умрелите

един дълъг косъм би трябвало да живее години и да падне и новопоникналият щее винаги по-къс

друго за сега не се сещам Embarassed

# 53
Да се похваля,че успях да си поръчам от feelunique прословутия цимент на Керастаз Grinning Дано да оправдае големите ми очаквания Praynig Специални благодарности на ВечеПетя за помощта и търпението и.  Hug Hug HugКажете ми само дали се спазва срока за доставка до 7 раб.дни?

# 54
  • в 1001-та нощ
Да се похваля,че успях да си поръчам от feelunique прословутия цимент на Керастаз Grinning Дано да оправдае големите ми очаквания Praynig Специални благодарности на ВечеПетя за помощта и търпението и.  Hug Hug HugКажете ми само дали се спазва срока за доставка до 7 раб.дни?

на мен ми се е слувало и доста повече да чакам, да не говорим, че лелките в пощата се случва да пуснат известието в друга кутия, която може би не се проверява често.....та по-добре си следи в интернет, да не върнат пратката

# 55
за този шампоан пише че отмива варови и други наслагвания от водата Rolling Eyes

http://www.feelunique.com/p/Redken-Hair-Cleansing-Cream-300ml

# 56
Алена къде имаш впредвид,че трябва да следя? Записах си номера на заявката,но къде трябва да гледам?

# 57
  • в 1001-та нощ
има разлика между номер на поръчката в сайта и номер на пратката - международен;мисля, чеи двете ги пращат с мейла

в сайта на български пощи има място, където като постави номера и се изписва информация - аз го ползвах редовно за ягодката - вижда се кога е в швеция, кога е в бг, кога е на митница, че е освободена, и че е в клона ....

като влезе в бг, до 2-3 дни е в клона, някой път обаче 5 дена по-късно пращат известието....

на сайта на пощите виж линка за проследяване на международни пратки  Peace

# 58
за този шампоан пише че отмива варови и други наслагвания от водата Rolling Eyes
http://www.feelunique.com/p/Redken-Hair-Cleansing-Cream-300ml

Много хубав шампоан, харесвам го, но от опит мога да кажа че поне при мен не отмива наслагванията от водата.

lubam Преди 2 стр. коментирах продукт от серията Smooth Down на Redken, мисля че би била чудесна за твоя случай.

# 59
Открих след маса експрименти, че косата ми има нужда най-вече от качествена хидратация. Ще се радвам да ми препоръчате съответните продукти.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт