Професионални серии за коса - 13

• 54 568
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
B & C абе я пробвай с малката първо,  може пък да не ти хареса Rolling Eyes Мострата ми стигна за 2 пъти м/у другото (ама след първия вече бях поръчала голям размер). Не скачай на икстрийм, не четох толкова хбави неща за него в ревютата, наистина е тежко.

ВЪобще вече за доста неща, които искам да пробвам за коса си поръчвам мостри от ибей, почти винаги има, сравнително скъпи са  за мостри но предотвратяват зариването на банята с неща, които няма да ползвам.

P-r-o-l-e-t моята е CHI. Доволна съм (за колкото рядко я ползвам). СЛедващата мисля да е GHD, просто страхотни отзиви за нея. И с двете може да се къдри ако вземеш подходящия размер, не съм виждала приставки за вафли, но пък такива не съм виждала с никоя преса тук. Пресата си гори, няма как.

ВечеПетя,mamaden аз пазарувам от американския ибей, има си ги в момента. Втората марка е малка американска, трудно ще се намерят извън. Моя съвет би бил да се поръча по едно пакетче от американския ибей, за проба, малка стойност е и ще дойде директно в пощата, и след това ако сте доволни от ефекта, кутията. ето, доставка международна

Sourireне я мий всеки ден. Мий през ден и не слагай никакви стилизиращи продукти.

П.п. ПОста на мамаден ме наведе на мисълта да спретна един лаишки пост за какви проблеми на косата за какви съставки в продуктите да гледаме. Отивам да пиша.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 17:52 от MissNellie

# 31
  • в 1001-та нощ
wow страхотна идея- "Пътеводител" за изгубени коси Wink))

# 32
Момичета извинявайте,че така нахлувам в темата ви,но ви моля да ми кажете дали има бг сайт за поръчка на Керастаз,в рибката се изчерпал цимента,а тъкмо щях да си поръчвам Confused не мога да пазарувам с карта,има ли друг начин? Или някой от вас,ако ще прави поръчка скоро ще му пратя пари,моля!

# 33
[ВечеПетя,mamaden аз пазарувам от американския ибей, има си ги в момента. Втората марка е малка американска, трудно ще се намерят извън. Моя съвет би бил да се поръча по едно пакетче от американския ибей, за проба, малка стойност е и ще дойде директно в пощата, и след това ако сте доволни от ефекта, кутията. ето, достав … 76;на

Шипва USPS  само за извън САЩ  Close
ВечеПетя ако си на ти с английския питай го дали няма да ни шипне с USPS First Class Mail International.
Във feelunique са пуснали Kérastase ELIXIR ULTIME Versatile Beautifying Oilhttp://www.feelunique.com/p/Kerastase-ELIXIR-ULTIME-Versatile-Be … tifying-Oil-125ml

Аз изпробвах Extreme Deep Fuel  на Redken след нея сложих All Soft Silk Fuel и съм много доволна от резултата .Май от нищо друго не съм усещала коста си така жива.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 20:23 от Iliana__

# 34
  • в 1001-та нощ
Аз изпробвах Extreme Deep Fuel  на Redken след нея сложих All Soft Silk Fuel и съм много доволна от резултата .Май от нищо друго не съм усещала коста си така жива.

едно след друго или на различни измивания?

# 35
Шипва USPS  само за извън САЩ  Close
ВечеПетя ако си на ти с английския питай го дали няма да ни шипне с USPS First Class Mail International.

То всъщност си излиза като опция, че има и такава доставка с USPS First Class Mail International - 2.28 $ е  Party Но ще му драсна два реда все пак и ще уведомя в темата, щом получа отговор  Peace

Момичета извинявайте,че така нахлувам в темата ви,но ви моля да ми кажете дали има бг сайт за поръчка на Керастаз,в рибката се изчерпал цимента,а тъкмо щях да си поръчвам Confused не мога да пазарувам с карта,има ли друг начин? Или някой от вас,ако ще прави поръчка скоро ще му пратя пари,моля!

Чакам си поръчката от feelunique (надявам  към края на другата седмица) - имам да тествам маската за коса Age Recharge и ако ми хареса, ще поръчвам голямата разфасовка. Та ако не бързаш много, мога да ти поръчам оттам  Peace

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 21:39 от ВечеПетя

# 36
ВечеПетя много,много благодаря! Ще се опитам да направя нещо по въпроса дотогава,че ми е спешно-изрусявам се редовно всеки ден минавам с пресата Tired Вече ми трябва нещо изпитано,та ако не го намеря до другата седмица,ще ти пиша Hug

# 37

едно след друго или на различни измивания?
Едно след друго .
ВечеПетя дава го като опция обаче долу пише  We ship worldwide USPS only.
Ако се съгласи да ни прати с по-евтината маже да вземем 12бр. и да си разделим.

# 38
Отговори ми човекът - може с по-евтината доставка (тя също е с USPS, само че е first class, а скъпата е priority Wink) Grinning Просто при плащането трябва да се смени метода на доставка. Писа ми, ако има проблем при плащането и не ми излезе опция за смяна на доставката, да не плащам, а да му/й пиша да ми прати фактура. Малко ме притесняват обаче многото отрицателни оценки, които има...

# 39
  • Пловдив
Malibu Weekly demineralizer,гледам че в клипчетата на Youtube го изсипват направо в дланта слагат малко вода до превръщане на каша...гел и директно върху влажна коса го втриват..., изглежда много лесно Peace. Ако някой ще поръчва бройте ме и мен кандидат за няколко прахчета Simple Smile.

# 40
  • в 1001-та нощ

снимката не е достъпна, вероятно за лица, които не са ти приятели

# 41
  • Пловдив

снимката не е достъпна, вероятно за лица, които не са ти приятели
ще помисля за друг начин....sorry

# 42
Да, така пише - всеки ден на чиста коса, а тъй като я от шампоана, я от самите ампули, косата ми се омазнява много бързо няма как да е чиста без да я мия всеки ден. Ще започна през ден да си ги слагам ампулите, но пък 42 ампули за през ден... никога няма да свърша с таз процедура. А вече определено ми е и време за боядисване, пък не искам хем да слагам ампула, хем да се боядисам... Вие как мислите, дали да не използвам половината ампули сега и половината на пролет?

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 12:35 от Sourire

# 43
lookfantastic.com с безплатна доставка ли е?  Hug

# 44
lookfantastic.com с безплатна доставка ли е?  Hug
Не .Europe £2.20 plus £1.55 per Item

Общи условия

Активация на акаунт