Професионални серии за коса - 13

• 54 666
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Цяла нощ не съм спала за да уча и съвсем съм изкукуригала  Nerd smile3517
Само глупости започнах да измислям  Tired
Но това за оплешивяването наистина ми е интересно.
Като го прочетох ми стана смешно и не очаквах такава реакция от старана на Люлякова, но сега като и тя го спомена, ми стана интересно  newsm78
С шампоана не знам какво ще правя, но маската със сигурност ще си я взема от 500ml

# 541
Вчера си взех шампоан и балсам  за боядисвана коса на Лакме .
Ако някой от Русе иска да изпробва матиращия шампоан на Schwarzkopf  както и тази маска http://www.feelunique.com/p/Schwarzkopf-Professional-BC-Bonacure … e-Treatment-200ml ,маската  и шампоана и маската от серията  Absolut Repair  на L'Oreal да ми пише .

# 542
Iliana__ , аз не бих могла да ги изпробвам, но с удоволствие бих прочела мнението ти за продуктите на Schwarzkopf  Simple Smile
Какво стана с Joico? Продължава ли да не ти харесва?

# 543
Момичета искам да ви попитам нещо и то тези от вас, който пазаруват от различни сайтове- ако сравните продуктите на Керастаз от златна рибка и  от др сайтове има ли разлика в качеството?(Може ли да има фалшиви продукти на керастаз в златна рибка- чух подобно нещо и не мога да повярвам)

# 544
Снощи заради вас се измих с шампоана олео-релакс, после ампула акуа-олеум и маска олео релакс. Резултатът е 12 косъма паднали в битката ми да направя косата си сияйна и разкошна. Много са ми 12 косъма. Засега оставям тази серия настрани и ще наблюдавам по-прецизно какво се случва с другите продукти.

lubam, абсолютно същите са продуктите, откъдето и да съм ги купувала - строубъри, златна рибка, салони, английските сайтове. Пак някой зъл фризьор не е доволен.  Joy Аз забравих да ти благодаря за информацията, която ми даде на лични   bouquet

Въобще не съм чувала да има фалшива козметика и никога не съм попадала на такава. Смешно е.  Peace   

# 545
Iliana__ , аз не бих могла да ги изпробвам, но с удоволствие бих прочела мнението ти за продуктите на Schwarzkopf  Simple Smile
Какво стана с Joico? Продължава ли да не ти харесва?
Доволна съм от Schwarzkopf  ама маската/мисля ,че тя ми помогна с изгорелия участък / ми беше 750мл . а с тази тема на човек постоянно му се приисква да пробва нови и нови неща и в един момент се оказвам с пълен шкаф .
С Joico-то явно няма да се харесаме .

# 546
Люляковa, моля те недей така да ме шашкаш.  Praynig Това е любимата ми серия на Керастаз и любимите ми продукти от всичко, което съм ползвала до сега.
Някой чел ли е подобно нещо за тази серия? Аз честно да си призная не бях чела, а това което цитирах, ми звучеше малко несериозно.

# 547
Не се шашкай. Много е вероятно и утре като се измия с Редкен да се случи същото. Просто явно ми започва косопад, ще наблюдавам. И аз си я харесвам серията и никога гледам да не заклеймявам продукти. Някои след време ги долюбвам повече, други не.

Не може сега да се каже олео-релакс предизвиква косопад, ще ви докладвам как е с другите марки.

# 548
Да внимаваш с броенето, че да не вземе някой косъм да се изплъзне и да отиде в канала и после резултатите да са неточни.  Praynig
Аз днес очаквам да ми пристигне Age Recharge и Olеo Relax Nuit  Grinning
Пък ако трябва и за косопад ще си взема нещо  Laughing

# 549
Ха-ха, ще внимавам  Party

Момичета, колко са ви дълги косите? Моята вече задминава раменете, доста дълга е станала, много съм щастлива. Днес обмислям да направя малко кафяви кичури, имам час при фризьор.

# 550
  • Пловдив

Момичета, колко са ви дълги косите? Моята вече задминава раменете, доста дълга е станала, много съм щастлива. Днес обмислям да направя малко кафяви кичури, имам час при фризьор.
И аз от извесно време го мисля това с кичурите, само се чудя дали да са кафяви или медно руси Rolling Eyes. Искаме снимка Люлякова  bouquet

# 551

Моята също е под раменете и ми се иска да се подстрижа, но също така ми се иска и да се боядисам в тъмно кафяво или черно  Mr. Green

# 552
Люляковa, може би си права,защото наистина го каза фризьор! Grinning

# 553
Люляковa, може би си права,защото наистина го каза фризьор! Grinning
Другият път, като ти каже подобно нещо някой фризьор, ти му кажи: Така ли, а аз чух същото за вашите продукти!  Shocked newsm78

# 554
Нищо   bouquet

Ние сме свикнали вече и не се връзваме Grinning

mamaden, трябва да се престраша да покажа снимка. Аз ще правя кафяви кичури. Салонът ми е най-близкия, работят с Матрикс, ще видим. После нямам намерение да ги поддържам, а да правя малко по-тъмни руси корени. Още не съм решила с каква боя, но ще видим днес какво ще се случи.

B & C, в момента имам непоносимост от бяло русо, на вълна "естествено" съм  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт