Четвъртокласници в южните квартали на СФ

• 1 089
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля да споделите добри впечатления за преподавател в училищата в южните квартали и като че ли най - вече 104-то, 20-то, 73-то, 126-то.
Дълго време мислихме и решихме, че все пак първите няколко години училището трябва да ние наблизо и ще заложим по-скоро на преподавател. Аз като че ли се бях ориентирала към 7-мо, но ни е далече, като се знам как се успивам самата аз, си представям как ще водя детето 1 час в задръстване сутрин и ще го взимам на обед три години...
120-то като че ли отпадна от списъка ми.
Ще съм ви много благодарна, ако ми препоръчате учител, който в момента учи вашите четвъртокласници и през 2011/2012 ще вземе 1-ви клас.

# 1
  • София
И аз искам да се присъединя към тази молба. Аз се интересувам предимно от учители в 20-то, които ще поемат първолаците през 2011/2012 г.

# 2
  • София
Тук има отзиви за 20то училище.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416449.165

# 3
И аз със същата молба - начален учител за 51-во училище за 2011/2012 г.

# 4
Относно 104 ми препоръчаха г-н Цолов.Той води и група в една частна занималня до 73-то.

# 5
Преди две години и пред мен стоеше същият  въпрос. Живеем между 73 и 104. Бъдещият ни първокласник се яви на изпит в 73. Още на изпита разбрах, че ще го приемат, защото член от изпитващата го комисия изрази възхищението си от него. За да получа повече информация от "кухнята", посетих училището в края на предходната година през междучасието. Разходих се из коридорите на малките ученици. Поведението на децата толкова ме уплаши, че започнах да събирам информация и за други училища в района. Така разбрах повече и за общественото  мнение за 73. Повечето учители от начален курс са бивши преподаватели по руски език. Това са едни прекрасни филолози, но не и начални педагози. Може би затова математиката в 73 е много слаба. Но въпреки всичко записах детето там. Заради лошите отзиви сред родителите на ученици от 73 и заради това, което видях с очите си там, записах детето и в 104, и в 126, и в 5 у-ще. От инспектората на образование в София се сдобих с информация, че госпожа Рамона е фаворита в екипа, който ще поеме първокласниците, но ние не успяхме да се класираме при нея. Детето попадна в такъв клас, който бе току-що събран от ученици /и най-вече родители/, които не са одобрени от останалите учителки. А и с директорката на 104 трудно се контактува. Заради учителката Йорданова се насочих към 126. Това е педагог, който не е за изпускане. Тя ще поеме първи клас през 2013. Но 126 ни е много далече. Щом като така и    така ще пътуваме, реших детето да учи в 5 училище в Павлово. Там математика е много силно застъпена с повечето часове и допълнителни занимания. Учат също немски по желание на родителите както и в 73. Освен немски учат и английски още от първи клас.  Учениците в 5 у-ще са толкова малко, че няма шум и блъсканици в междучасието. Дано с тази информация съм полезна. Желая ви успех в избора на училище и най-вече на учителка, защото според мен не училището, а учителката е важна за едно малко дете.

# 6
  • София
Относно 104 ми препоръчаха г-н Цолов.Той води и група в една частна занималня до 73-то.
Цолов пое сегашните първокласници (2010/2011). За догодина фаворитът е Гергана Василева.

Общи условия

Активация на акаунт