Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 41 154
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Манчестър
И аз да се пооплача въпреки че не страдам много де,здраве да е.Майка ми и голямата ми дъщеря летяха в събота от Пловдив.От багажа им са извадили бутилка домашна ракия,лак за коса и тоалетното  мляко на детето.Много неприятно им е станало и на двете ,но какво да се прави съдба. Hug Hug HugЛека вечер от мен.  bouquet

Вероятно са били в ръчния багаж и затова.

# 496
В Нюкасъл съм. Знам къде е литовско-полския магазин, защото имам съквартиранти литовци. Но там няма кой знае колко стока, както например в Ирландия. Търсила съм на полския щанд в Морисън, но и там няма много голям избор. Само кисели краставички, които са много яки. Тъкмо вчера направих руската салата. Виждала съм табела на турски ресторант, но той е затворен. А за корите ще проверя, Благодаря. Между другото сиренето в Алди ми харесва повече от това в Сейнсбъри и е по-евтино. Имам предвид, че повече се доближава до нашето.

# 497
  • UK
  Момичета, месо можете да пренасяте по закон в рамките на европейския съюз, стига да е вакуумирано. Ще се опитам да изровя съответния закон. Явно на майничките им е за първи път от тяхното летище да имат м/ународни полети и са по-католици и от папата. Друг е въпросът, че в ръчния течности не са позволени, но за луканки не би трябвало да има проблем.
  Това че конфискуват така смело много ме ядоса #Cussing out

# 498
  • Нотингам/Пловдив
Вероятно са били в ръчния багаж и затова.
  И аз така си помислих,но нещата са били в чекирания багаж поне те така ми обясняват,но може и нещо да се са объркали или наистина служителите да се престарават като за начало.Важното е че са вече тук,това да са проблемите  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 499
Здравейте и от мен Simple Smile
Отдавна не съм писала, но нали се преместихме в нов апартамент и до днес нямахме интернет. Ние летим в неделя за БГ и имам един проблем, който вече цяла седмица не мога да реша. Купих коледен подарък за брат ми - клавиатура (за музика) която е дълга 85 см, широка 20 см. Е не влиза в никой от куфарите ни (по-дълга е от тях) и не се вписва в описанията на easyjet за ръчен багаж (56 см дължина). Не искам да купувам още 1 checked-in luggage, а и като няма куфар за нея, може да я счупят, като знам как мятат багажите... В сайта на easyjet пише, че музикални инструменти под 117 см могат да се вземат в самолета, но такива включвали цигулки, тромпети и не знам си какво, т.е. нямаше клавиатури споменати.
Та се чудя какво да правя - да купувам допълнително багаж (пък и да го купя, пак няма в какво да я сложа тази клавиатура) или да се направя на ударена и да кажа че тази клавиатура ми е багажа за в самолета, тъй като е под 117 см. Пробвах да се обадя на easyjet, естествено никой не отговаря на телефона им. Някой да има съвет за тази ситуация? Много ще съм благодарна!  Hug

# 500
Весела Коледа!
Бъдете здрави и се обичайте!
Всички сме по трапезите, аз да побутна малко   bouquet

# 501
  • UK
  Весела Коледа! Да сте живи и здрави вие и семействата ви!!!
 Аз отивам на капамааааа в Бристол, еййййй!!!    baloni

# 502
Весела Коледа на всички и от мен !
Бъдете здрави и щастливи  !!!

# 503
Весела Коледа мили мами Party Да сте живи и здрави Hug,румени и засмяни. Grinning При нас парата се падна на кьщата за поредна година. Децата едвам ги сложих да спят на обед, толкова се превьзбудиха от игра4ките от Санта. А аз маи не сьм слушала тази година, 4е и за капак мьжо ми каза днес 4е свекито ще идва през януари ooooh!ООООО нееее!стига ве4е гости WhistlingКак ще е изтрая  Tired,дано поне е за кратко.

# 504
  • Bristol
Весела Коледа на всички  Hug
svidni4ka  Mr. Green
Как не погледнах темата по-рано  Rolling Eyes Зелеви листа за сърми, сирене, кори за баница, фини и дебели, отговорът е един, ASDA  Laughing

# 505
Весела Коледа на всички!  Аз от 3 дена съм при съпруга ми в Лондон и се опитвам да се ориентирам в обстановката.Ще следя темата  от близо ако има среща да се присъединя.

# 506
Момичета, Честита Коледа от Лондон Hug
Искам да ви благодаря за помощта - без вас щеше много трудно да се оправя, а и сто хиляди неща
нямаше да предвидя и подготвя Crazy
Пожелавам ви здраве, любов и много щастие  bouquet

# 507
Весела Коледа на всички Simple Smile

# 508
Весела Коледа и от мен!!!Пожелавам ви много здраве ,радост,късмет и любов!Nia7  добре дошла  bouquet !

# 509
Весела Коледа!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт