Великобритания - тема 32 Есенно-Коледна

• 40 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 720
Ааа, това с брадавиците много крайно ми се вижда.
Ще си гризне ноктите детето без да се замисли и ще се уплаши, че ще погрознее.
Иди после се обяснявай, че било само за сплашване...

tzvetak , представям си картинката, хи-хи...
Каквато си фина дама, с голямата кола в калта и двама спасители  Crazy
Мен така ме спасява в БГ един тинейджър, тръгнал на диско в Студентски град.
Откачих бронята на колата посред нощите в проливен дъжд,
Пък то милото ме съжали, че мъжа ще ми се кара и тръгна да оправя щетите.
Беше целият един беличък, лъснат..омаза се в масла, кал и вир вода на края..
Има, има добри хора..

Да помрънкам, може ли..
Станала съм невъзможна. Не мога да трая едната колежка, любимата ми напуска..
Само се карам на аланглето за глупости, пък той милият ме търпи
и си обяснява настроенията ми с тъмната ми Източно-Европейска природа.
Трупнала съм дупе покрай пустите коледни празници..
Много ме дразни новата визия на форума.
Сестра ми, мъжът й и племенницата идват утре,
пък съм оставила всички приготовления за последния момент...
Изобщо далеч, далеч от обичайното ми аз  Tired

Ооох, да можех да отвлека онзи ми ти танк  Mr. Green

butterflyve, от тук...

# 721
  Да се разпиша и аз, преди да е свършила темичката  Simple Smile Малката е с разтройство вече почти седмица. Четри дена не я водих на лекар, след като четох в интернет, че не се дава нищо и само ако е крайно дехидратирана да я заведа, но всички от БГ ме усвиркваха, ква съм такава, та я заведох. Чаках 40 мин сред доста болни хора, явно има някакъв грип, че за пръв път ми се случва да има толкова видимо болни и накрая една индийка само ми каза ооо разтройство, първо дете ли ти е, засмя се и ми каза да си ходя, ще и минело. Много ме беше яд,  сега чакам да и мине  Crazy
  Аз с Деб говорих лично, та няма да разводнявам темата. Но ми е много гадно, че става така. За съжеление такива са хората, има злоба и при децата и при възрастните, защото и аз съм го срещала това тук към мен, за радост рядко. Само да кажа от тук, че не мисля, че тукашните деца са по лоши от БГ, аз съм много ужасена от подрастващата българска младеж, с тукашната нямам допир, едва ли е по-различно, но не вярвам да е като в БГ. Имам познати учителки в БГ и в градини и в училища и ако ви кажа за какви историй иде реч, идиот че казал някой ще ви се стори галено обръщение. Което незначи, че трябва да се подмине  Naughty

# 722
  • Манчестър
Това с първото дете ми е познато. Моя Алекс имах чувството,че ще ми умре в ръцете...беше на 5 месеца, точно беше тръгнал на нърсери..хвана наведнъж всички вируси...след 4 часа чакане доктора каза - he looks miserable, he feels miserable........he will be better....верно се оправи от раз след 2 дена.

# 723
  • Манчестър
за нокитие не знам какво помага. Моя син си смучеше палеца и с Daum-Exol спря за няма и 2-3 седмици. Това продължи около година. изведнъж пак започна, но с показалеца и нищо не помага. сам казва,че не иска да си смуче пръста, но го прави. Не е непрекъснато, но....на мен не ми харесва.

# 724
  • Манчестър
Ето и линк към новата тема..ще се опитам да намеря време да дооформя информационната част.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558173.0

Общи условия

Активация на акаунт