® E-bay - тема 60

• 32 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Я, я кажете още за това? Аз имам акумулаторна подочистачка на Керхер, която взех за детето да чисти междинно, но й идва трудна за управление и може да се каже, че не я ползва никак... тези как са?

Ами леко е много, тежи колкото една метла  Laughing Laughing Laughing Laughing пак се зарежда на ток и после изключваш го от тока и чистиш на воля. Другото хубаво което е че е страшно маневрено движи се на всички страни и е много лесно за управление. Незнам каква е подочистачката на Керхер затова и немога да направя сравнение между двете.

# 241
  • До хладилника, който обичам
Трудно завива тази на Керхер, поне в ръцете на 6-7 годишно. Ако тази е по-лесна, ще взема една такава Simple Smile Колко време кара с едно зареждане?

# 242
Има ли продавач, който го доставя до България, че аз незнам как да ползвам посредници.

Уиуи, няма, само до УК. Казвай какво не е ясно за поръчването с посредник, да помагаме.

# 243
Здравейте, решила съм да продавам в E-bay, че вече имам цяла колекция от обувки купени от там, които няма да нося. Въпросът ми е какви са таксите за листването или ако може линк към таксите. Благодаря предварително.

# 244
Здравейте, решила съм да продавам в E-bay, че вече имам цяла колекция от обувки купени от там, които няма да нося. Въпросът ми е какви са таксите за листването или ако може линк към таксите. Благодаря предварително.
http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html#Auction Peace

# 245
Благодаря   bouquet

# 246
Трудно завива тази на Керхер, поне в ръцете на 6-7 годишно. Ако тази е по-лесна, ще взема една такава Simple Smile Колко време кара с едно зареждане?

Бу моето дете е на 5 години и полвина и успешно чисти с нея. Ами различно зависи колко време чистиш това не съм го засичала, че малката само я включва и изключва. Момичета незнам дали видях те тия са обаче с дефект, който е отремонтиран но за сега работи а и на телевизора гледах обявите около 70лв са.

# 247
  • Бургас
Мимита, това е ибей дето го показваш на снимката, или поне на страницата на ибей ми прилича.
АЗ пускам диспутите направо в пей пал.

...

Да, в И-бей е. Ъх, значи не става тоз' номер.
А ти защо пускаш направо в ПейПал?

# 248
  • София
Копирам си и тук въпроса от темата за Пейпал.
Проблема ми е следния: имах refund от един сайт, който стоеше от известно време все pending  (не знам по каква причина точно), но не намерих опция за да променя нещата....да приема плащането ли, знам ли....досега не ми се е случвало така при връщане на пари. Днес обаче имам мейл от Пейпал, че плащането е канселирано и се чудя защо и какво бих могла да направя в случая, че не са малко парите от refund-а  Rolling Eyes
Надявам се някой да се включи със съвет  Peace

# 249

Бу моето дете е на 5 години и полвина и успешно чисти с нея. Ами различно зависи колко време чистиш това не съм го засичала, че малката само я включва и изключва. Момичета незнам дали видях те тия са обаче с дефект, който е отремонтиран но за сега работи а и на телевизора гледах обявите около 70лв са.
Ей, злато си! Аз от кога се чудех какъв да е коледния подарък за младежа  Mr. Green Госпожите в градината споделиха, че момченцата в групата постоянно се карали кой да помага в чистенето с прахосмукачка на лелката. Отивам да си заръчвам една бройка, докато не сте ги изкупили.

# 250

Ей, злато си! Аз от кога се чудех какъв да е коледния подарък за младежа  Mr. Green Госпожите в градината споделиха, че момченцата в групата постоянно се карали кой да помага в чистенето с прахосмукачка на лелката. Отивам да си заръчвам една бройка, докато не сте ги изкупили.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Eй момичета после да не ме линчувате  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 251
  • Бургас
Ехооо, да не ги изкупите!  Naughty
Моля, моля, по-бавно, че и аз да купя едно такова за всекидневно почистване. А нямам парички в картата, така, че, моля не бързайте!  Laughing

Та, колко издържа с едно зареждане?

# 252
[
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Eй момичета после да не ме линчувате  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Не, само ще те викаме да ни чистиш  Laughing

# 253
  • В Европа!!!
Айдеее и аз да се похваля с успешно пусната стока за продажба под вещото напътстване от страна на Алекс Hug-за което едно Голяяяямо благодаря.
Само да ви кажа че това са едни мои закупени дънки и то маркови на Christian Dior и естествено не ми разрешиха да си пусна търгът но аз ги пуснах без да пиша за марката и след това си редактирах и написах в "заглавието" че са си на този дизайнер и в описанието също и за сега има едно бидване  Wink.

Ооооо и аз искам от тези "пръчки" за почистване  Joy.

# 254
Предчуствам, че това ще е новата ни мания и продавачът ще се чуди колко жени живеят на адреса на г.   Joy

А за килим изобщо ли не става? Къде е темата за тази чистачка?

Общи условия

Активация на акаунт