® E-bay - тема 60

• 32 469
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Разпечатана страница с извършеното плащане на въпросната пратка Peace

# 421
Разпечатана страница с извършеното плащане на въпросната пратка Peace

Разпечатах страницата Transaction Details.Дано се задоволят с нея.

Благодаря за отговора Hug

# 422
  • В Европа!!!
До като съм на вълна E-bay:
Как стоеше въпроса с продължителността на продажбата-от падащото меню ми дава максимум 10 дена  newsm78.Това може ли да се промени или са опции в зависимост от ранга  Thinking?

# 423
  • Варна
Няма търг по-дълъг от 10 дена.

# 424
Няма търг по-дълъг от 10 дена.
Peace

За повече дни може да се пусне на опция "Купи веднага", но май само от Бизнес провачи  Rolling Eyes

# 425
  • В Европа!!!
Е,аз виждам че има и такива по 28 дни,но май наистина са за бизнес продавачи,защото два от артикулите ми са с опция "Купи веднага" и не ми дава повече от 10 дена  Peace

# 426
Извинете за тъпия въпрос, но  за да купя това имам ли нужда от посредник, и надежден ли е продавача според вас? newsm78  Благодаря предварително   bouquet
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-120-Color-Eye-Shadow-Make-Up-Professio … sh=item4aa57c18ca

# 427
Сенките са от Китай.
Продавачът е ок, въпреки че има малко продажби.
Посредник не ти трябва.
Доставя до БГ и доставката е безплатна.
Ако приемеш един съвет: аз лично, сенки от Китай не бих си купила, въпреки че пише, че са професионални. Нямам им доверие на китайците за такива неща, дрехи и обувки. Само за някаква дребна електроника бих се прежалила от тях да купя.

# 428
Купувала съм си от тук( БГ), точно такива и съм много доволна, само дето дадох доста парички за надценка..Още утре ще отида да вкарам парички в банката   bouquet Многоооо благодаря за помощта   bouquet

# 429
Щом ги познаваш и си доволна - ок.
Но имай предвид за дрехи и обувки - доста фотошоп играе и получаваш нещо, различно от снимката.

# 430
Предупредиха ме, като написах колко много ми харесаха едни китайски ботуши...

# 431
  • До хладилника, който обичам
То аз виждам къде са батериите (където ти си казала, Бу), но не мога да извадя кутийката в която са. Tired А пере л исе това чудо на техниката? Как да го почистя? Thinking Сега съм пред дилема, дали да го дам мърляво на детето (че приритва от кеф вече) или да си плюя на парите и да го хвърля на боклука. ooooh!

А, да - като съм платила 6 лири за пощенски (допълнително се споразумяхме за тях с продавачката), дали ще ми ги върне и тях или щом ги няма вписани в обявата да пия една студена вода? newsm78

НЕ се пере, сакън!  Shocked Изпереш ли го, ще спре да ахка и охка.
С насапунена кърпа или гъбичка търкаш, после с влажна кърпа обираш и това е. И нашето е в леко антивид, ама гугука, за радост на бебето, щото кака му играе с другите понита от серията, не с това което е толкова сладичко (признавам, че се е случвало да седя и да го натискам по крачето, а то да ми охка насреща  Crazy )
Кутийката за батериите не се вади  Peace отвиваш капачката (болтчето, т.е.) и ровичкаш колкото можеш. По-трудно е, достъпът не е очеваден, но какво да правиш  Laughing
Ако е коректна - ще ти ги върне, ако решиш да пращаш обратно. Въпреки че има продавачи, които казват - рефънд да, но не и за пощенски, и имат право...

Дойде ми столчето за кола  bowuu Доставката дотук излезе колкото него  Crazy Но е готино и тук такива няма, не се жалвам. (Britax Eclipse Asis).

# 432
  • Варна
Е,аз виждам че има и такива по 28 дни,но май наистина са за бизнес продавачи,защото два от артикулите ми са с опция "Купи веднага" и не ми дава повече от 10 дена  Peace
E, ще е интересно да покажеш търг за повече от 10 дена.  Simple Smile
Не знам как си организирала обявите си, но използвайки Fixed price опциите са 5, 7, 10 и 30 дена. Ползвайки Online auction където има и вариант Buy It Now price, вариантите са до 10 дена.

# 433
  • Sofia
Момичета, я ми обяснете какво става: преди няколко дни ви писах,че отворих диспут, първо в ибей, после и в пейпал, като го ескалирах, стояха ми два "case". След като продавача не отговори в 10дн. срок, ибей отсъдиха в моя полза, да му върна стоката, нищо не пишеха за пощенските( за чия сметка), след като го получил щели да ми върнат парите, ако съм разбрала правилно щели да ми дадат и 5 паунда в  пейпал баланса, които мога да използвам по разходите за връщането или при следваща покупка. Не ми се занимава вече с връщане, защото нямам гаранция как ще реагира продавача, ако започне да увърта,че не е в съсътояние в което ми го е изпратил и т.н....Междувременно в диспута в пейпал претендирах за отбивка от цената, не за връщане... Thinking
Изведнъж, днес пейпал са ми изпратили следни имейл: Hellо ................,

Because you have filed a claim with eBay for this transaction, this case
has been closed.
А в детайлите на диспута ми излиза: Status
This case has been closed because you reached a resolution with your seller
Какво да правя, да им пиша ли,че не сме намерили решение или вече няма смисъл, да пия една студена вода...

Oотворила си два диспута за едно и също, затова от Пейпал са затворили този при тях.
Диспута ти в ибей трябва да е активен!

# 434
  • някъде там
Похвал
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140469371846
Много се радвам , че е и на изгодна цена.Любимо ми е като парфюмче, мирише ми на секс Embarassed Crazy

Общи условия

Активация на акаунт