® E-bay - тема 60

• 32 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Мами, помагайте!
Не виждам кой продавач от кой град е.
А ми е много важно.
Не знам аз ли съм си променила настройките или от ибей са направили нещо.

и при мен днес не се вижда   Thinking

При мен е от няколко дни и щях да питам защо така? Винаги поглеждах за местоположение на продавача, но сега  Whistling

# 196
Item location се намира под Postage.

# 197
Отговориха вече на този въпрос. Най-долу, под Contact seller.

# 198
  • Бургас
Преди известно време спечелих и платих ето тези ботуши за дъщеря ми.http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2005231 … ame=STRK:MEWNX:IT. Днес детето ги обу за първи път и кожата им се нацепи зверски.А пристигнаха без забележки.Освен да пия една студена вода,мога ли да пиша някъде за качеството на покупката след употреба.
Когато пристигат нещата ми,след като ги огледам ,поставям коментар за полученото, но досега не ми се е случвало да си купя такъв боклук,който да проличи след първата употреба.На продавача съм поставила положителен феедбек,защото изглеждаха перфектни......но докато се обуят. #2gunfire

Ето тук: http://pages.ebay.co.uk/help/feedback/respond.html
втората опция е за добавяне на коментар към вече поставена оценка. Там можеш да пишеш.

# 199
# 200
Recommended retail price (RRP) of a product is the price which the manufacturer recommends that the retailer sell the product.
Цената, на която производителят препоръчва да се продава продукта. Peace

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 08:09 от bitter chocolate

# 201
  • София
Отговориха вече на този въпрос. Най-долу, под Contact seller.

Има и информация за адреса до самата снимка на обявата, но е с мънички букви и трябва да се вгледаш, за да ги забележиш.

# 202
Вярвате ли ми че от един месец чета в темата изучавам тоя пустия ибей, извода ми е до тук че или съм много проста или е много сложно.
Предполагам че е първото #Cussing out
Обяснявам какво имам на предвид, до сега все съм купувала неща които са със цена а не на търг, другото което винаги съм взимала неща които са със доставка.
Такаааааааааааааааааа с търга се оправих и с доставката се оправих поръчвам през посредник, ама как моля ви се да се оправя с тоя пустия  pick-up #2gunfire?
Мога да ви ангажирам с това което съм разбрала от форума ама аз едно на ръка че не го разбирам много а друго вообще няма да мога да го обясня.
Моля тези на които още не им писнало да обясняват на такива като мен, да опитат Embarassed

# 203
  • София
Обяснявам за Pick up.
Обикновено се касае за обемни и тежки неща, които англичаните ги мързи да разнасят или ще излязат много скъпо по Кралската поща.
Първо, като си търсиш нещо такова си избираш "Distance - nearest first".
Т.е. - да е най-близко за посредника ти/доставчика ти.
Ако си с Габко и си си сложила техния адрес в профила - това означава адреса да ти е в Лондон - т.е. в границите на магистрала М25.
За цял Лондон те отиват и ти го взимат за 15 Л.
Англичаните ако предлагат транспорт за нещо тежко, ти искат поне 25 Л.

Като спечелиш, пишеш един мейл на доставчика, копираш му обявата със всичкото инфо - снимка, адрес, номер и пр. и той отива и ти го взима.
После ти го кара до България, за което ти взима отделно пари.

# 204
  • В лудницата на 2-рия етаж.
...
radost24 , да не би да си ги спечелила много евтино?
Тогава това е трик елегантно да не ти ги дадат и да релистват.

Мдам.  Confused
Не,момичета,спечелих ги за 23 лири,мисля,че не е евтино.Та да си повторя въпроса-как точно ще ми върне парите и аз трябва ли да правя нещо?

# 205
Дилянка много благодаря, аз щото преди работих със емпреса а при тях в сайта пише че извършват такава услуга ама взимат  в зависимост от разстоянието, как да го преценя това разстояние като ни то добре знам английски ни то мога да се ориентирам кое къде се намира.
Ако казваш че Габко взимат около 15 лв по града това ме устройва напълно щото ще взимам от по скъпите работи.
Наистина ми помогна много ти благодаря.

P.S Сега гледам какво пише  в сайта на Габко

Цитат
Pick up only.
Сумата се определя по следния начин :
15£ (за адреси във вътрешния периметър на магистрала М25).
Свържете се с нас (за адреси, извън периметър на магистрала М25).
Значи говорим за 15 паунда а не 15 лева?

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 10:37 от г-жа Стихийно бедствие

# 206
Здравейте и от мен, аз с малък проблем.
Пуснах диспут в пей пал, продавача ескалира, сега трябва аз да отговоря, но никъде не виждам къде да е моят отговор.
Имам единствено опциите cancel this claim и change your reason for this claim.
Но и при двете не се отваря поле за отговор.
А преди съм отговаряла на продавач, но в момента не мога, не знам защо.

# 207
Ако казваш че Габко взимат около 15 лв по града това ме устройва напълно щото ще взимам от по скъпите работи.
Мисля си, че Дилянка имаше предвид 15 паунда, не лв.?  newsm78

# 208
  • София
Дилянка много благодаря, аз щото преди работих със емпреса а при тях в сайта пише че извършват такава услуга ама взимат  в зависимост от разстоянието, как да го преценя това разстояние като ни то добре знам английски ни то мога да се ориентирам кое къде се намира.
Наистина ми помогна много ти благодаря.

P.S Сега гледам какво пише  в сайта на Габко

Цитат
Pick up only.
Сумата се определя по следния начин :
15£ (за адреси във вътрешния периметър на магистрала М25).
Свържете се с нас (за адреси, извън периметър на магистрала М25).
Значи говорим за 15 паунда а не 15 лева?

Да, 15 лири или паунда в Лондон.
Ако зададеш от горе вдясно Distance, на самата обява ти дава в синьо колко мили има от адреса на обявата до теб - 5 ми, 10 ми, 15 ми.
А на самите обяви, до снимката, с дребен шрифт пише положението на продавача - гледаш да ти е London, London, UK.

# 209
Диляна сега всичко ми стана ясно Blush
Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт