® E-bay - тема 60

• 32 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Предчуствам, че това ще е новата ни мания и продавачът ще се чуди колко жени живеят на адреса на г.   Joy

А за килим изобщо ли не става? Къде е темата за тази чистачка?
Става как да не става но аз го вземам предимно за трохите дето падат детето като яде навсякъде  и понеже ми се събират постоянно едни мъхове това ми беше основната идея. Батерията наистина незнам колко издържа. Детето постоянно е завзело чистачката и само пуска и спира така че не съм засичала но ще засека и утре ще пиша. Ей момичета по леко и аз трябва да купя още две а нямам пари в картата.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
m@ria ще чистя какво ще правя  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 256
Има ли продавач, който го доставя до България, че аз незнам как да ползвам посредници.

Уиуи, няма, само до УК. Казвай какво не е ясно за поръчването с посредник, да помагаме.
Да си кажа честно нямам и желание да се науча. От пет поръчки, само две пристигнаха, другите ме баламосват само, явно не им харесва цената. И май ще се откажа от ибей. А тази подочистачка с посредник колко ще излезе

# 257
Темата

Уиуи, не вярвам да е повече от 25 - 26 лв. цена + посредник.

Лелей, спрете се, бре, момичета, 6 бройки за 2 часа  Crazy

# 258
Ако някой се навие на тази цена да ми я поръча, веднага му пращам парите.  Praynig

# 259
Уи, ще помагам, само да изгладя нещата с Пей Пал.

# 260
  • Бургас
Предчуствам, че това ще е новата ни мания и продавачът ще се чуди колко жени живеят на адреса на г.   Joy

А за килим изобщо ли не става? Къде е темата за тази чистачка?
Става как да не става но аз го вземам предимно за трохите дето падат детето като яде навсякъде  и понеже ми се събират постоянно едни мъхове това ми беше основната идея. Батерията наистина незнам колко издържа. Детето постоянно е завзело чистачката и само пуска и спира така че не съм засичала но ще засека и утре ще пиша. Ей момичета по леко и аз трябва да купя още две а нямам пари в картата.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
m@ria ще чистя какво ще правя  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Той да не вземе да ни ги опакова заедно, да ни пише, че ги е пратил заедно, защото и приятелките ни са си поръчали такова чудо.  Laughing
Както стана при мен с онези бебешки обувчици.

# 261
Той да не вземе да ни ги опакова заедно, да ни пише, че ги е пратил заедно, защото и приятелките ни са си поръчали такова чудо.  Laughing

Joy hahaha Joy Joy

Или останалите жени на мъжа ни  Laughing .

# 262
Уи, ще помагам, само да изгладя нещата с Пей Пал.
Hug

# 263
  • Бургас

Joy hahaha Joy Joy

Или останалите жени на мъжа ни  Laughing .

Хаха, то цял харем живее на този адрес.  hahaha И всички ще имат по едно такова нещо и ще чистят, чистят, по цял ден...  Joy

# 264
Ако някой се навие на тази цена да ми я поръча, веднага му пращам парите.  Praynig
       Уиуи Ако искаш ще ти дам банковата сметка на лични. Отивай да внасяш и веднага ще ти я поръчам но днеска внесох 50 лв и вече взех две  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing парите ми в картата свършиха  Laughing Laughing Laughing Laughing Оле мъжо като види колко чистачки пристигат ще му се вземе акъла
Момичета търся палатка за малката нали ги знаете ония дето за нищо не стават ама като е ревнала за такава мани мани обаче мама е скарана с английския и незнае как да търси  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Мимита ще ме убиеш аз съм на адреса на Бритс хихихихи

# 265
Момичета търся палатка за малката нали ги знаете ония дето за нищо не стават ама като е ревнала за такава мани мани обаче мама е скарана с английския и незнае как да търси  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Горещо ти препоръчвам от палатките, които сами се разпъват - pop up tents . Може лятото и на морето да я ползвате. Аз имам с УВ фактор.

# 266
  • Бургас
А защо така намалят процентите в намалението на БГ-мамма Еконт?  Rolling Eyes Много тъпо.
Хайде да се обединим и да им пишем, да изкажем недоволството си.

# 267
Момичета търся палатка за малката нали ги знаете ония дето за нищо не стават ама като е ревнала за такава мани мани обаче мама е скарана с английския и незнае как да търси  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Горещо ти препоръчвам от палатките, които сами се разпъват - pop up tents . Може лятото и на морето да я ползвате. Аз имам с УВ фактор.
Hug Hug Hug Hug Hug супер са сега ще ги разгледам.

# 268
Някой ще помгоне ли, колко пари да преведа на mimi_msm за подочистачката  newsm78 9,99 паунда цена + около 2-3 лв да ми я изпрати по пощата, а за посредника?  newsm78

# 269
Някой ще помгоне ли, колко пари да преведа на mimi_msm за подочистачката  newsm78 9,99 паунда цена + около 2-3 лв да ми я изпрати по пощата, а за посредника?  newsm78
mimi_msm трябва да каже колко са тежки. Уиуи, ако не си от града на Мими, по - добре търси някой от твоя град, че иначе много ще се оскъпи пращането - първо на посредника, после на Еконт, после поща. Ако си от София, аз мога да ти помогна.

Общи условия

Активация на акаунт