® E-bay - тема 60

• 32 580
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Правилно ли разбирам, че ако продавач обяви безплатни пощенски, той ще получи пет звезди при продажба.
http://www2.ebay.com/aw/uk/201010081452032.html

Точно така, като отиваш да му поставиш оценка, ако е дал безплатна доставка не ти дава да му пипаш звездичките за пощенските.

# 346
Попадали ли сте на онези Ugg-чета,по които бяхме полудяли миналата зима,но в червено?
Свиркайте,ако ви се мернат някъде и особено,ако са размер 6/39

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 17:05 от menarini

# 347
  • Бургас
Аз не съм, но не съм и търсила, честно казано Rolling Eyes Иначе и аз съм в джаза с една подочистачка, че като ми се яха метла, поне да е нещо по-модерно и леко автоматизирано hahaha

# 348
  • София
Попадали ли сте на онези Ugg-чета,по които бяхме полудяли миналата зима,но в червено?
Свиркайте,ако ви се мернат някъде и особено,ако са размер 6/39

Ако носиш 6/39, онези миналогодишните отговаряха на 40. Аз си взех 39 и после се наложи да ги продавам.

# 349
Момичета  Rolling Eyes
един малко тъп въпрос от човек,който никога не е използвал снайпер...
нали ,за да полвам ми искат ника и паролата-ами в такъв случай виждат ли ми се останалите търгове и т.н.,като цяло информацията,после след приключването на търга да си сменям ли паролата,моля обяснете ми  Embarassed

# 350
MiSs CApRiCe, вижда се само търга, на който залагаш. Досега не съм сменяла паролата след използването на Gixen.

# 351
ех как ме зарибихме с тая подочистачка, май ще взема и аз, но нямам пари в картата, че преди три дни взехме
една количка quinny zapp(втора ръка)  за малкото тигърче, адаптори, дъждобрани и разни такива

дано скоро се похваля с новата придобивка

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 22:22 от lux

# 352
Оххх, аз щях да пиша нещо, ама забравих вече....)

Може ли някоя дама с немски да ми драсне на лс.
Че съм патка заспала ясно е, ама и една германка е много упорита. Явно няма да се разберем и ще имам страйк, но поне да и пиша, че от английски нищо не отбира.

# 353
  • Варна
Питай Татяна за немския в май тойс ще я намериш. Тя и тук чете де ама ..... на мен ми помогна веднъж, за което съм и много благодарна.  bouquet

# 354
Момичета, помагайте с идея.  Praynig Praynig
Моят купи/спечели някаква си джаджа от и-бей, но късно видя, че доставчикът е от Латвия и е обявил доставка до Англия и България на едни пари...`ма моят като не гледа навреме.
Все още не е платил, но ако му пишем съобщение на продавача има ли начин да прати нещото до Б-я, парите са едни и същи...и какво да измисля като причина, каква щуротия?? Идва ни на уча "Да го изпатиш на адрес в България на името на брат ми (не, че имам брат) и да дам адрес и имена на мъжо"...но тогава няма ли опасност тоз продавач да се укрие и нищо да не прати Wink
Знам и варианта, като не съм платила още да си сменя регистрационния адрес, после да платя и пак да си върна адресът с английско "жителство", ама това голяма врътка и все ме е страх да не омотая нещо...
Какво да правим?

# 355
  • Варна
Няма нужда да пишеш подобни неща. При плащането избери българския си адрес. За свое успокоение, в полето за съобщения което има пак във фактурата по време на плащане може да напишеш нещо от сорта 'Моля използвайте посочения шипинг адрес ....едикой си.... , благодаря" и това е. Би трябвало всичко да е ок.
Няма нужда да сменяш регистрационния си адрес, просто избери българския във фактурата. Предполагам, че го имаш в акаунта си, ако не го добави. Изпращала съм по този начин на сина ми в София, на сестра ми в провинцията, на една жена на която правих услуга че нямаше регистрация...даже на 2 жени...бе, няма проблеми.

# 356
  • Бургас
Аз днес я свърших тази работа без да сменям регистрационния адрес. Преди време като реших да продавам, си върнах българския, за да ми излиза в търговете откъде съм. И днес като тръгнах да си плащам подочистачката, която е с доставка само до Англия, направо в движение още на първата стъпка на плащането (преди препращането в Пейпал) имах възможност да си сменя шипинг-адреса (над самия адрес има линкче Change) и да си сложа английския без проблем. В потвърдителния мейл от Пейпал също ми изписа, че ще ми се прати нещото на този английски адрес Peace

П.С. Аз докато се натуткам, Флашчето е обяснила Blush

# 357
MiSs CApRiCe, вижда се само търга, на който залагаш. Досега не съм сменяла паролата след използването на Gixen.

шоколадче   Hug
отдъхнах си,ще спя спокойно  Joy

# 358
  • До хладилника, който обичам
Хайде стига с тоя Габко, че само на габки ще стане темата, като бъде заключена. Имат си сайт, идете, четете.

# 359
  • София
Момичета, я ми обяснете какво става: преди няколко дни ви писах,че отворих диспут, първо в ибей, после и в пейпал, като го ескалирах, стояха ми два "case". След като продавача не отговори в 10дн. срок, ибей отсъдиха в моя полза, да му върна стоката, нищо не пишеха за пощенските( за чия сметка), след като го получил щели да ми върнат парите, ако съм разбрала правилно щели да ми дадат и 5 паунда в  пейпал баланса, които мога да използвам по разходите за връщането или при следваща покупка. Не ми се занимава вече с връщане, защото нямам гаранция как ще реагира продавача, ако започне да увърта,че не е в съсътояние в което ми го е изпратил и т.н....Междувременно в диспута в пейпал претендирах за отбивка от цената, не за връщане... Thinking
Изведнъж, днес пейпал са ми изпратили следни имейл: Hellо ................,

Because you have filed a claim with eBay for this transaction, this case
has been closed.
А в детайлите на диспута ми излиза: Status
This case has been closed because you reached a resolution with your seller
Какво да правя, да им пиша ли,че не сме намерили решение или вече няма смисъл, да пия една студена вода...

Общи условия

Активация на акаунт