® E-bay - тема 60

• 32 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Браво, Бу! Доста зор си е било, но си се справила прекрасно! Страхотно е да те имаме във форума!  Hug

# 496
Дали знаете до колко време,след като спечеля търг в ибей мога да платя.Веднага ли трябва или имам известно време?

# 497
  • В Европа!!!
Прочети си в обявата за търгът дали няма специално описание до колко време ще иска продавача да се плати.Иначе май беше 7 дена  Peace.

# 498
Ооо супер!Бях се притеснила, тъй като сега събота и неделя трябва да наддавам,а не съм вкарала достатъчно пари в дебитната карта  Wink

# 499
  • В Европа!!!
Случвало ми се е даже,да съм печелила търг в петък вечер а да съм нямала пари по картата и писах на продавача че мога да внеса в понеделник парите,и тогава да му платя при което той благодари и ме изчака  Peace.

# 500
От Греманския ибей мога ли да поръчам  и с каква фирма?

# 501
Момичета,имам нужда от помощ с превода.
Hi it is real leather it's gorgeous. I would post if you dont mind
paying postage.

Означава ли това, че тя ще поеме пощенските? Simple Smile

# 502
paying postage.

Не, точно обратното! Иска да си платиш ти пощенските, ама го е написала супер любезно!  "Бих го пуснала, ако нямате нищо напротив да си платите пощенските." Английска вежливост!  Mr. Green

# 503
От Греманския ибей мога ли да поръчам  и с каква фирма?

Знам за тази фирма http://www.e-top.bg/.

# 504
paying postage.

Не, точно обратното! Иска да си платиш ти пощенските, ама го е написала супер любезно!  "Бих го пуснала, ако нямате нищо напротив да си платите пощенските." Английска вежливост!  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Искало ми се е да ги плати тя Simple Smile

похвал,това е якето,което току що спечелих  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1106021 … ame=STRK:MEWNX:IT
Имам 3 кожени якета-черно,зелено и екрю.Само такова нямах.Естествено,преди да го облека ще мине през шивачка-ще бъде скъсено и с леко променен модел.Когато е готово ще го покажа и във вида,който съм му замислила

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 11:10 от Илианка :)

# 505
  • Варна
Здравейте момичета,
да питам и аз нещо  Simple Smile

Имам си E-bay акаунт, от който си пазарувам успешно, но сега си направих нов с - английски адрес за доставка.
Въпроса ми е има ли нещо, което трябва да направя по отношение на регистрираната в PayPal карта, с която ще плащам  newsm78?
Изобщо проблем ли е, че с една и съща карта т.е от един и същ PayPal акаунт, ще се плаща за 2 профила в E-bay?

Или направо си купувам и плащам?

Утре изтича един търг, на който съм хвърлила око - да не сгафя нещо

Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 13:09 от Boritarkan

# 506
Зи, веднага те поправям  Hug А, аз докато пиша ти си изтрила поста  Blush
Имам два акаунта - един с БГ адрес и един с английския  Peace И двата са ми вързани към един и същи акаунт в Пейпал. Ползвам си ги без проблем над половин година вече  Peace

# 507
Много ви моля, дайте ми съвет какво да правя с Муньо - драмата с якето продължава. Ето какво ми е писал:

I'm sorry the jacket is brand new, never worn so it was on a fixed price of £49.99 so I don't know how it got to auction and ended up being £13. I f I am to lower it, I will make it £30.

Не бил знаел как е станало аукцион. Как не знае, като беше Купи сега или търг. Някой заложи и остана само търга. Честно си го спечелих. Какво да правя?  Sad

# 508
Зи, веднага те поправям  Hug А, аз докато пиша ти си изтрила поста  Blush
Имам два акаунта - един с БГ адрес и един с английския  Peace И двата са ми вързани към един и същи акаунт в Пейпал. Ползвам си ги без проблем над половин година вече  Peace
desex  Hug

Ох, изтрих, защото явно живея с голяма заблуда.  Joy
Т.е.- може да си имаш колкото ПП акаунти си искаш и може да се верифицират с един и същи тел. номер ли, или как?  Rolling Eyes

А ще ме просветлите ли каква е ползата от 2-та акаунта?  Peace

# 509
bitter chocolate, този явно е голям нагляр! Усетил се той, че го е продал по-евтино и сега не му се дава...Много ли държиш на това яке?

Общи условия

Активация на акаунт