® E-bay - тема 60

• 32 382
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Рекламирали сега някаква художничка Ду Ду дейзи ли е, каква е не я знам. Ако някой я е виждал newsm78

# 586
Предупреждавам да се четат правилата на форумите и следващата обява за продажба в темата ще бъде санкционирана подобаващо Grinning
Извинявам се но съм виждала доста такива обявки точно в тая тема. Даже съм си купувала сандалки. Изборно ли ги триете??????????????

# 587
  • До хладилника, който обичам
Предупреждавам да се четат правилата на форумите и следващата обява за продажба в темата ще бъде санкционирана подобаващо Grinning
Извинявам се но съм виждала доста такива обявки точно в тая тема. Даже съм си купувала сандалки. Изборно ли ги триете??????????????
Не, само срещу получен подкуп  Crossing Arms
Запознай се с правилата и другия път като видиш обява, или друго, нарушаващо правилата, ползвай бутон "Информирай модератор"  Peace

# 588
Спомням си, че миналата година доста мами купиха от тези
Обаче ми се върти цена към 50лв, а ги виждам по 1-5 долара  newsm78
Някой може ли да сподели читаво ли излезе това нещо newsm78

На мен ми допада нещо такова повече

Ето подобна обява
Но не мога да разбера как се зарежда Blush и за какво е този USB порт?
Мъжа ми довечера сигурно ще умре от смях, че питам за такива глупости, ама наистина не ми е ясно  Mr. Green

# 589
  • Варна
Аз съм една от сдобилите се с костенурката. Китайската евтината, която имаме свети доста слабо, почти не сме я пускали, на батерии е само. Иначе не е лоша. Ама корубата и определено не става синя, зелена...както е на картинката. А има "оригинална" - доста скъпа е, скоро я мярках някъде, мисля в амазон, от сорта на 40-50 лири, ама говоря по памет...

# 590
Мен точно това ме притесняваше - дали ще стига светлината чак до тавана  newsm78 Явно ц ...  Confused

# 591
Купила съм поне 4 китайски костенурки. Светят си екстра и си сменят цветовете;

# 592
Купила съм поне 4 китайски костенурки. Светят си екстра и си сменят цветовете;
  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 593
 Flutter Дайте линк на тия евтините за по долар-пет  Mr. Green ако може  Praynig

Иначе ще питам тук и в онази тема за доставка от Англия.
Мисля си за подаръци покрай Коледа ала-бала и мъжО има нужда от ръкавици за мотор, ама да не са мн скъпи  Whistling и да са големички, преди време гледах, но все някакви М размери имаше налични. Всъщност как да измеря номер на ръкавици, решила съм, че трябва да е мах голям размер ХХЛ или поне ХЛ, че той си е големичък, ама знам ли  Rolling Eyes
Някой ако е срещал такъв тип ръкавици, моля да помага.  Praynig

п.п.
Намерих костенурките.
За тези ли става въпрос?
http://cgi.ebay.com/Twilight-Turtle-Night-Light-Stars-Constellat … sh=item3caf83d5c6

и малко тъп въпрос, ама така като в Планетариума ли е?
 Joy Не съмсем същото, но като гледам картинките светят на целия таван  newsm78

п.п.
кокошчица
, много благодаря! Значи са същите   bouquet Hug

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 16:52 от anny_

# 594
Но не мога да разбера как се зарежда Blush и за какво е този USB порт?
Мъжа ми довечера сигурно ще умре от смях, че питам за такива глупости, ама наистина не ми е ясно  Mr. Green
През usb-порта се зарежда  Peace Включваш го с кабел към компютъра  Peace

# 595
 Hug мерси за инфото, момичета.

anny_, ето костенурчета цък

desex, видях преди малко в една от обявите за тази въртящата лампичка, че е с две батерии. USB порта няма ли да е за нещо друго  newsm78 Пък и как ще се зарежда от компютъра  Rolling Eyes

# 596
Рекламирали сега някаква художничка Ду Ду дейзи ли е, каква е не я знам. Ако някой я е виждал newsm78
Никой ли не го е виждал? Това ще е поръчката до Дядо Коледа
И аз сядам и търся в колко ще ми струва. А малката ме успокоява- Мамоо, не го търси, аз ще го поръчам на Дядо Коледа, не се притеснявай.  Laughing

# 597
И аз имам от костенурките, изненадващо се оказаха бая здрави и светят силно, светлините също се сменят с копченце.
Обаче колко чакане им изчаках...

# 598
  • София
Никой ли не го е виждал? Това ще е поръчката до Дядо Коледа
И аз сядам и търся в колко ще ми струва. А малката ме успокоява- Мамоо, не го търси, аз ще го поръчам на Дядо Коледа, не се притеснявай.  Laughing

Doodle Daisy ( Художничката Дейзи):
http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1311&a … ee-All-Categories

В Комсед е  36 лева.

Някой да е получил мейл от Филип Кутев ? Blush

# 599
desex, видях преди малко в една от обявите за тази въртящата лампичка, че е с две батерии. USB порта няма ли да е за нещо друго  newsm78 Пък и как ще се зарежда от компютъра  Rolling Eyes
Много мобилни телефони например се зареждат така  Peace има дори мини-нагреватели за чаша кафе с usb зареждане http://cgi.ebay.co.uk/Coffee-Tea-Cup-Warmer-Heater-PAD-OFFICE-4- … sh=item414f651fe5 Peace
usb battery-то е батерия, която така се зарежда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт