® E-bay - тема 60

• 32 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Да се похваля, че днес най-после ми пристигнаха едни щипки за пакети (с хранителни продукти).

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310099332 … ame=STRK:MEWNX:IT

Другите ми работи утре, нещо ми се забави колета и не го получих днес Thinking

# 601

Някой да е получил мейл от Филип Кутев ? Blush

Joy Joy Joy Joy Joy  Аз-не!

# 602
  • Smallville
Не съм писала отдавна в темата,но това е защото не пазарувам много.
Имам един въпрос.
Една книжка много ми се забави,чрез посредник беше и аз писах на продавача,че я няма.Тя ми предложи да ми върне парите или да ми прати друга книжка.Аз се съгласих да ми прати друга.Междувременно получих първата книжка и и писах,че ще платя и втората,няма да ми е излишна,ще отиде за подарък.Тук вече имам проблем,тя ми пише да и изпратя пощенски ордер или чек.И аз нали уж съм от Англия,регистрационния ми адрес е английски,тя решила така.Писах и че в момента не съм там и мога да направя плащане чрез Пейпал само,или ще пътувам след седмица до Англия и мога на място да пусна този ордер,не знам как,но ще питам.
Въпросът ми е мога ли отнякъде да видя адреса и,защото и писах да ми го напише,а тя нищо не ми е писала.Какво ще ме посъветвате?
Що пък трябва да и пращаш чек или ордер! Прати и ги с ПП с опцията Send money! Пиши и, че предпочитам така да и ги платиш без да и даваш допълнителни обяснения!  Wink
Благодаря ти,за това не се бях сетила!
Тъкмо и ги пратих и не се обяснявах много Whistling
Благодаря още веднъж  bouquet

# 603
  • Пловдив
Здравейте,

Имам проблем ..Поръчах си преди повече от месец, да бъда по точна на 17.09 един анураг от ибей, продавача е от Хонг Конг, уж е с висок рейтинг, но поръчката ми така и още не е дошла..Какво ще ме посъветвате да направя? За първи път ми се случва такова нещо Sad. Свързах се с него по имейл преди два дена и той каза, че ще реши проблема, но вчера като му писах пак  така и все още не ми отговорил. какво да правя от тук нататък ?

# 604
Пише се анорак.
Пусни си диспут в Пейпал, в който обясниш, че не си получила платената от теб стока.
Обясни, че си писала на продавача, той е отговорил, но не сте постигнали договорка.
Имай предвид, че стоките от Китай пристигат бавно.
Но си пусни диспут, за да не изпуснеш срока, който е 45 календарни дни от датата на плащането.
Опс... май си го изпуснала! За всеки случай, опитай веднага да пуснеш. Дано успееш!

# 605
  • Пловдив
Пише се анорак.
Пусни си диспут в Пейпал, в който обясниш, че не си получила платената от теб стока.
Обясни, че си писала на продавача, той е отговорил, но не сте постигнали договорка.
Имай предвид, че стоките от Китай пристигат бавно.
Но си пусни диспут, за да не изпуснеш срока, който е 45 календарни дни от датата на плащането.
Опс... май си го изпуснала! За всеки случай, опитай веднага да пуснеш. Дано успееш!

Да, вярно че се пише така, мерси Simple Smile. Преди малко пуснах диспут, но в Ebay, пратиха ми имейл, че имам "open case" май така беше  newsm78..Трябва ли да пускам и в PayPal?Когато се свързах първия път с продавача той ми каза, че изпратил стоката без тракинг номер и най-вероятно се е изгубила..След пускане на този диспут има ли вероятност да се реши проблема?

# 606
След като си пуснала в Ибей, няма нужда да пускаш в Пейпал.
Ако пуснеш в Пейпал - ще затворят единия с мотива, че вече има пуснат диспут.
Вероятността да ти върнат парите е доста голяма, обикновено връщат пари в такива случаи.

# 607
  • Пловдив
След като си пуснала в Ибей, няма нужда да пускаш в Пейпал.
Ако пуснеш в Пейпал - ще затворят единия с мотива, че вече има пуснат диспут.
Вероятността да ти върнат парите е доста голяма, обикновено връщат пари в такива случаи.

Благодаря много за информацията   bouquet

# 608
  • София
А какъв беше лимита за брой диспути? На мен наведнъж ми се наложи да напускам доста. Сега чакам дънки за приятелка от Китай за 200 лв, та да съм подготвена  Rolling Eyes
Да ви питам, според вас това струва ли си?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105949 … ame=STRK:MEWAX:IT
Дали става за подарък за половинката за Коледа, или ще ми се смее  Laughing Не, че имаме място, но ще го завра в спалната  hahaha

# 609
  • Бургас
А какъв беше лимита за брой диспути? На мен наведнъж ми се наложи да напускам доста. Сега чакам дънки за приятелка от Китай за 200 лв, та да съм подготвена  Rolling Eyes
Да ви питам, според вас това струва ли си?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1105949 … ame=STRK:MEWAX:IT
Дали става за подарък за половинката за Коледа, или ще ми се смее  Laughing Не, че имаме място, но ще го завра в спалната  hahaha

Има ли лимит?  Thinking
В момента имам пуснати 4 и се чудя дали да пускам още няколко.

И аз нямам мейл от Филип Кутев.  Mr. Green

# 610
Хммм, аз мейл от Филип Кутев нямам...)

За лимит за пуснати диспути не знам, в момента имам пуснати 4бр. Един го затвориха поради не знам какви причини, така и не разбрах. А стоката не съм я получила. ((((

Mime-to, стига бе, какви са тези дънки от Китай за 200лв???? разбирам да бяха от другаде, ама точно от Китай никога не бих дала такива пари.

# 611
Мимето, ти най-добре си го познаваш мъжа си, но малко ми изглежда все едно мъжът ми да ми подари клещи!  Mr. Green
И аз се чудя, какви ли са тези дънки!  Shocked

# 612
  • София
Kölsches Mädel , много ли е видно, че за мен го искам  Mr. Green
Ето ги дънките, тези и едни подобни. Тя всъщност ги искала за приятел, донесе ми парите и аз и ги пуснах. Китаеца днес ми пусна тракинг номерата да си ги следя, само че още ми ги дава необработени.  http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200528356 … ADME:L:OU:US:1123
За диспутите имам 5 пуснати. Тия дни ги чакам да решат. Китайчето ми е изчезнало и съм сигурна, че ще ми върнат парите, всички 5 са ми към него. Досега не съм губила клайм всъщност.

# 613
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,питах в темата за Paypal,но и тук да питам,имам refund на 23.10 за едни боти,но срещу payment status пише removed,а парите все още ми ги няма в налични.Някой знае ли какво означава това и към кого трябва да се обърна,да пиша пак на продавача или да се свържа с Пейпал. newsm78

# 614
Kölsches Mädel , много ли е видно, че за мен го искам  Mr. Green

Аха!  Whistling   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт