® E-bay - тема 60

• 32 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Залагам към 8-5 секунда. Laughing Laughing Laughing

# 676
Аз като си харесам нещо залагам, не мога да чакам кога ще дойде края на търга, че тогава да залагам.

Kölsches Mädel, боже, боже....кога сложи лентичката, кога ще я сменяш с друга....) колко бързо си върви времето. )
Мила, пожелавам ти леко раждане и чудно бебе. )

# 677
  • Бургас
Не съм съгласна, че хитрувам като купувач, ползвайки снайпер Naughty Това, че съм избрала да заложа не в началото на търга, а в края и да го направя не самата аз поради някои съображения, а някой друг вместо мен (снайпера), не ме изравнява в никакъв случай с маменето от страна на даден продавач, повдигащ изкуствено цените в търговете си с втори неправомерен акаунт Stop Аз не ощетявам и не мамя никой, пестейки времето си или не разчитайки на добра интернет връзка в точния момент (както ми се е случвало), докато хитруването на продавача си е чиста проба измама Rolling Eyes

# 678
  • Малка къщичка - близо до морето!
    Мацки , кажете ми моля , как да търся елече от изкуствена кожа /пухкаво/

# 679
Не съм съгласна, че хитрувам като купувач, ползвайки снайпер Naughty Това, че съм избрала да заложа не в началото на търга, а в края и да го направя не самата аз поради някои съображения, а някой друг вместо мен (снайпера), не ме изравнява в никакъв случай с маменето от страна на даден продавач, повдигащ изкуствено цените в търговете си с втори неправомерен акаунт Stop Аз не ощетявам и не мамя никой, пестейки времето си или не разчитайки на добра интернет връзка в точния момент (както ми се е случвало), докато хитруването на продавача си е чиста проба измама Rolling Eyes

Подкрепям на 100%

# 680
  • София

Подкрепям на 100%
И аз напълно подкрепям Peace
Снайпера залага вместо мен , когато съм на работа и не само . Защото интернетта ми е бавен и ръчно трябва да заложа 13 секунди преди края на търга , а  аз искам да заложа последните 5 секунди.

# 681
  • В Европа!!!

Подкрепям на 100%
И аз напълно подкрепям Peace
Снайпера залага вместо мен , когато съм на работа и не само . Защото интернетта ми е бавен и ръчно трябва да заложа 13 секунди преди края на търга , а  аз искам да заложа последните 5 секунди.
И аз подкрепям напълно  Peace.Pазбира се че няма нищо общо с хитруването(направо си е мамене #2gunfire)на продавачите и нашите залагания на снайперите.Така си спестяваме от времето-кой на работа,кой по работа  Peace.

# 682
Здравейте момичета! Предстои ми регистрация в E-bay и Paypal  и имам следните въпроси и чуденки:
1. Картата е на съпруга ми. В Пейпал кой e-mail трябва да регистрирам -  неговия или може моя (т.к. аз ще се занимавам с разплащанията и кореспонденцията)?
2. В същата тази връзка регистрацията в E-bay с кое име и контакти е по удачно да бъде???
Питам за всичко това защото вече имам отказани 1-2 поръчки на Ларедут, плащани с карта не на мое име.

3. Последмия ми въпрос е: Регистрацията на картата е на един адрес, ние живеем на друг, а желая да получавам покупките на трети и мисля да ползвам посредническа фирма за доставма - къде кой адрес да пиша?

Благодаря ви предварително!!!

# 683
  • София
Здравейте, влизам да ви питам за върната сума. За първи път ми се случва, понеже не си получих пратката повече от месец и продавача ми върна сумата. Но в пейпал акаунта ми баланса е 0. Виждам , че пише Refund from  и сумата и на другия ред Transfer to credit card и сумата с минус отпред. Ако ще ми се върне по кредитната карта, кога става това? Операциите са от вчера.

# 684
  • София
При мен става обикновено след 2 дни. Най-вероятно и при теб ще е така - утре може би парите ще са в картата ти.

# 685
triffy, парите при мен са се бавили седмица. Peace

И с голям кеф newsm68 newsm44 newsm68 да споделя, че подочистачките ми пристигнаха. Тествах ги, вършат работа! Mr. Green Обаче яко шумят, да знаете.  Crazy
Щерката даже сега ме тормози да съм й я подаряла, да си чистела... Ще й купя на мамината една за Коледа май  Laughing

# 686
triffy, парите при мен са се бавили седмица. Peace

И с голям кеф newsm68 newsm44 newsm68 да споделя, че подочистачките ми пристигнаха. Тествах ги, вършат работа! Mr. Green Обаче яко шумят, да знаете.  Crazy
Щерката даже сега ме тормози да съм й я подаряла, да си чистела... Ще й купя на мамината една за Коледа май  Laughing

Ей bitter chocolat как се радвам че ти е харесала подочистачката. И моята пристигна зачислила съм я на детето  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 687
  • До хладилника, който обичам
Подари и на мен една, ще чистя Mr. Green

# 688
Подари и на мен една, ще чистя Mr. Green
У нас?  hahaha

# 689
  • До хладилника, който обичам
Ако ме осиновиш с изхранване Mr. Green

Видях да се продава това. Много съм изостанала, даже не знаех, че на някой може да му хрумне.

Общи условия

Активация на акаунт