® E-bay - тема 60

• 32 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Шумен
........................................
Много благодаря!   bouquet
Питам, защото съм виждала в търг, в който участвах наскоро, как пишеше, че бидовете на Х са анулирани, защото било злоупотреба или нещо подобно.  newsm78

Можеш да пишеш на eBay да разследват, ако е самата тя, може и да я хванат. Случвало ми се е няколко пъти, ама не ми харесваше чак толкова много нещото, че да се занимавам.  newsm78

# 661
  • Бургас
С Гуфито често май стават издънки и аз затова съм го отсвирила от доста време - ползвам си biddingsheduler и нЕ'ам ник'ви ядове Whistling

А пък за продавачите и техните клонинги... днес се засякох с един такъв тарикат, при който на всичките му търгове беше участвал един и същ потребител с нула оценки и наддаващ само за неща на този продавач... Айде моля ви се, селски номера - хич и не залагах Crossing Arms

А къде се вижда това ?
За да "проучвам" и аз за търгове, които ме интересуват.
Като цъкнеш на бидовете в даден търг и се виждат едни съкратенки имена на участниците в търга - само първа и последна буквичка (не са от реалните им никове, а случайни) и оценки. Така прави впечатление ако има някой с нула точки като в случая и като кликнеш на въпросното име, се отваря статистика за този потребител - в колко търга участва в момента, при колко продавачи и в кои категории. Та моя 'убавец, дето го гледах имаше участия в 5 или 6 търга все на продавач 1 т.е. на един и същ човек, защото в противен случай в табличката щеше да има и Seller 2, Seller 3 и пр. И после поглеждайки търговете на въпросния продавач, видях че във всички най-усилено наддаващият е въпросният мучачо с нулата точки - е как да не ти светне лампата в такъв случай Crossing Arms

# 662
Един въпрос  Confused
Поръчах си от ибей разни неща на английският адрес на Гъбко. Какво следва оттук? Гледам,че трябва feedback да оставя. Когато получа стоката, тогава,нали?

когато ги получиш

Някой поръчвал ли си е шоколадов фонтан
Какъв шоколад се слага.
Гледам че има евтини и се изкушавам

Аз нямам но леля ми има. Слага разтопен шоколад. Обикновено го вади фонтана на по големи тържества. Върти се и понякога пръска по масата  Laughing Laughing Laughing но пък децата много го харесват. Тя прибавя до него ягоди или някакви сладки или кексче интересно е но не е нещо което да употребяваш често често. Това е моето мнение. Дай линк да видя толкова ли са евтини.  Laughing Laughing Laughing

# 663
Благодаря !   bouquet

С твоя помощ открих и аз "топлата вода".

# 664
Можеш да пишеш на eBay да разследват, ако е самата тя, може и да я хванат. Случвало ми се е няколко пъти, ама не ми харесваше чак толкова много нещото, че да се занимавам.  newsm78
bouquet
Чудех се дали да не го направя това, но търгът изненадващо беше свършил много преди обявеният край, много странна история. Добре, че не наддавах.

А пък за продавачите и техните клонинги... днес се засякох с един такъв тарикат, при който на всичките му търгове беше участвал един и същ потребител с нула оценки и наддаващ само за неща на този продавач... Айде моля ви се, селски номера - хич и не залагах Crossing Arms
Абе да ни подценяват - хубаво, ама за идиоти да ни мислят...   Rolling Eyes

# 665

Абе да ни подценяват - хубаво, ама за идиоти да ни мислят...   Rolling Eyes

Абе не ни мислят за идиоти, ама ако мине. Тук наскоро една девойка питаше как да си направи втори акаунт от който да наддава на собствения си търг, защото не искала да продава нещото на безценица. Та искам да кажа, че както англичаните, така и ние се правим на хитри. Ако мине номера.

# 666
В този ред на мисли, ние купувачите не се ли правим на хитри, като ползваме снайперите?  newsm78 Нормално е всеки да гледа собствената си изгода, така че няма защо да им се сърдим заради тези дребни хитринки. Не ме хулете, никога не съм продавала в ибей, не съм пристрастна, напротив, разсъждавам обективно.  Simple Smile

# 667
А аз да ви кажа, на какво се чудя: защо залагате по-рано в търга? Така само се вдига цената. Аз залагам 15, 16 секунди преди самия край! Слагам максималната цена, която АЗ бих дала и в почти 100% от случаите печеля.

# 668
Kölsches Mädel, ти тук ли си още?  Hug
И аз не залагам преди края на търга, дори съм станала спец - 9 секунда, обаче понякога нетът ми се гаври с мен и изпускам, заради пусти адреналин  Mr. Green

# 669
Аз като си харесам нещо залагам, не мога да чакам кога ще дойде края на търга, че тогава да залагам.

Kölsches Mädel, боже, боже....кога сложи лентичката, кога ще я сменяш с друга....) колко бързо си върви времето. )
Мила, пожелавам ти леко раждане и чудно бебе. )

# 670
Тук съм, тук съм!  Mr. Green На Груйчо не му се излиза още!  Heart Eyes

# 671
А аз да ви кажа, на какво се чудя: защо залагате по-рано в търга? Така само се вдига цената. Аз залагам 15, 16 секунди преди самия край! Слагам максималната цена, която АЗ бих дала и в почти 100% от случаите печеля.
Аз лично залагам в търга, за да проверя дали няма ограничение за БГ адреси. Не ползвам посредници и в акаунта имам само български адрес. Ако всичко е наред, тогава залагам и снайпера.  Simple Smile

# 672
Мда, така е разумно, ПетяPeace

# 673
Тук съм, тук съм!  Mr. Green На Груйчо не му се излиза още!  Heart Eyes

Хайде леко и безпроблемно раждане. И бързо пак да си на линия за покупки.

# 674
Аз никога не залагам преди 30-та секунда Laughing

Общи условия

Активация на акаунт