® E-bay - тема 60

• 32 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Аз един бърз въпрос да задам, добавих към адресите си в Ebay един английски адрес на посредник, но не е primery, кога и как трябва да посоча този адрес, може тъпо да звучи въпроса, но се притеснявам да не би да не мога да го направя правилно и да ми забият някоя негативна оценка.

# 646
Аз един бърз въпрос да задам, добавих към адресите си в Ebay един английски адрес на посредник, но не е primery, кога и как трябва да посоча този адрес, може тъпо да звучи въпроса, но се притеснявам да не би да не мога да го направя правилно и да ми забият някоя негативна оценка.
Хубаво е да го направиш праймари преди да наддадеш, защото продавачът може да е сложил ограничения да наддават само юзъри от от Англия и ако наддаваш в последната минута да не успееш да спечелиш артикула. Праймари адреса може да сменяш по всяко време , няма ограничения!  Peace

# 647
  • София
Сега получих писмо от Г., че имам пратка при тях 2кг. Ама аз нищо не съм поръчвала с тяхният адрес. Ако някоя адашка чака пакетче на името на Десислава Петрова да звъни.  Peace Аз им звъннах да им кажа,че не съм аз чакащата  Laughing

Абе за по-сигурно ги посети и виж нещата, може да са за теб все пак, имало е такива случаи!

# 648
  • София
Няма как да е за мен никога не съм добавяла тяхният адрес. Ползвам само Е. понеже половинката работи близко до тях  Mr. Green и ми взима нещата. Пък и обикновенно си пиша или име и фамилия или 3-те имена, никога 1-во и второ. Ама ще видим, ако нещо не ми дойде ще го потърся при тях. Писах евентуално някоя адашка да не чака от тях нещо и да не могат да се свържат с нея. 

# 649
Десито, а откъде Г. ти имат имейла?

# 650
  • София
Десито, а откъде Г. ти имат имейла?

Да, и аз това се замислих. Иначе ако не си им доавяла адреса няма как да си получила нещо при тях....

# 651
  • Шумен
Да питам, ако имате идеи - целя се в един фотоапарат, но гледам, че усърдно вдига мизата новорегистрирал се с 0 оценки. Може ли да се провери по някакъв начин дали това не е продавачът?

Няма как да разбереш. Евентуално ако има два акаунта и са вързани към един PayPal акаунт, но ти пак няма как да го видиш. Ами ако е приятелката й или мъже й, ако са  с различни компютри в тях и реални IP-та. Много гадно, макар че доста хора от тук също го правят този номер.

# 652
  • София
Както писах те ми поръчаха от един сайт едни кецове. Сайта не приема БГ карти и те ми направиха поръчката затова ми имат и адрес, телефон и e-mail. Това ми е бил единственият контакт с тази фирма. Проверих адресите си в Ebay само моя и на Е. И още един сайт ползвам за други офертички, но и там само Е. съм ползвала. Веднъж реших да им ползвам адреса в един сайт, ама не искаше да ми го приеме понеже е бизнес адрес предполагам, но аз така или иначе не съм поръчвала там.

Този goofbay нещо не иска да проработи при мен.

rijavelka След като си получа стоката тогава пиша оценки, че не могат да се редактират. Могат ама е доста сложно  Laughing

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:45 от dessitto

# 653
Един въпрос  Confused
Поръчах си от ибей разни неща на английският адрес на Гъбко. Какво следва оттук? Гледам,че трябва feedback да оставя. Когато получа стоката, тогава,нали?

# 654
Един въпрос  Confused
Поръчах си от ибей разни неща на английският адрес на Гъбко. Какво следва оттук? Гледам,че трябва feedback да оставя. Когато получа стоката, тогава,нали?

когато ги получиш

Някой поръчвал ли си е шоколадов фонтан
Какъв шоколад се слага.
Гледам че има евтини и се изкушавам

# 655
Да питам, ако имате идеи - целя се в един фотоапарат, но гледам, че усърдно вдига мизата новорегистрирал се с 0 оценки. Може ли да се провери по някакъв начин дали това не е продавачът?
Няма как да разбереш. Евентуално ако има два акаунта и са вързани към един PayPal акаунт, но ти пак няма как да го видиш. Ами ако е приятелката й или мъже й, ако са  с различни компютри в тях и реални IP-та. Много гадно, макар че доста хора от тук също го правят този номер.

Много благодаря!   bouquet
Питам, защото съм виждала в търг, в който участвах наскоро, как пишеше, че бидовете на Х са анулирани, защото било злоупотреба или нещо подобно.  newsm78

# 656
  • София
И аз да се оплача.
Този снайп .goofbay ми изпорти един търг, а бях заложила две цени , които бяха 3 пъти по високи от спечелилия Crossing Arms

# 657
Здравейте! Снайпера Goofbay ,един и същ ли е за английския и американския Ибей? Моля за линк на Гуфито, което сработва с Английския Ибей. Предварително благодаря!  Hug

# 658
  • Бургас
С Гуфито често май стават издънки и аз затова съм го отсвирила от доста време - ползвам си biddingsheduler и нЕ'ам ник'ви ядове Whistling

А пък за продавачите и техните клонинги... днес се засякох с един такъв тарикат, при който на всичките му търгове беше участвал един и същ потребител с нула оценки и наддаващ само за неща на този продавач... Айде моля ви се, селски номера - хич и не залагах Crossing Arms

# 659
С Гуфито често май стават издънки и аз затова съм го отсвирила от доста време - ползвам си biddingsheduler и нЕ'ам ник'ви ядове Whistling

А пък за продавачите и техните клонинги... днес се засякох с един такъв тарикат, при който на всичките му търгове беше участвал един и същ потребител с нула оценки и наддаващ само за неща на този продавач... Айде моля ви се, селски номера - хич и не залагах Crossing Arms

А къде се вижда това ?
За да "проучвам" и аз за търгове, които ме интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт