До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Лорийн,задължително ще изпия твойто кафе  Hug

# 106
  • София
Kally, Арниката я препоръчва д-р  Михайлов. И аз четох във форума на "Часът на мама" мисля. И също така и аз мисля да пробвам действието й.

# 107
Добро утро,
Мерси за закуската и кафето Hug Хич не ми се работи в днешния ден. От прозореца в офиса се вижда Витоша и е толкова красива, изглежда все едно е на една ръка разстояние. Днес, определено не е ден за работа Grinning

# 108
Kally, Арниката я препоръчва д-р  Михайлов. И аз четох във форума на "Часът на мама" мисля. И също така и аз мисля да пробвам действието й.
hey_ya ме изпревари. И аз това щях да напиша  Grinning
А на мен днес ми е предотпускарско. Излизам 10 дена да си почина, че иначе пък ще ми изгорят дните  Wink Ще си ходя в Русе при мама  Laughing

# 109
  • София
Явно днес на всички ни е петъчно  Simple Smile. Сигурно е от слънцето, нищо, че е ужасно студено. И на мен не ми се работи, а и тук все лекички задачки ми дават. Подозирам, че сериозен проект няма да видя до излизането си в майчинство. Логично е и все пак... Whistling. Но пък така поне не се налага да мисля много много, щото мисловният процес ми е голям проблем напоследък  Joy

Лорин, за кръвното може да пробваш да го смъкнеш и с малко канела - на върха на лъжичката, в мляко например. Лекичко понижава и кръвната захар, обаче...

# 110
  • област Варна
Ееее, не съм чак толкова лоша  Embarassed Затрила съм само хора, които не са влизали във форума от както са се регистрирали, т.е. от юни месец. Тези, които са си активни, даже и да не пишат в темичката съм ги оставила. Ама то след 3 месеца ще пуснем тема във "Родени" и там ще почнем списъка на ново  Joy
И все пак, ако съм затрила някой активен по погрешка, да ме извини   bouquet Обещавам да го върна без почерпка  hahaha

# 111
Еспиноза,само така  Peace.Мислех,че ще махнеш и старите предложения за теми  newsm78.

Ние с малката отиваме на разходка....

# 112
Добро утро и от мен...Изпих си "ритуалното кафе" след малкия и сега съм на компа....от вчера прехвърлям едни снимки.... ooooh! бутлива работа.. След малко мисля да скокна до магазина,че ми се ръфа нещо,лошото е че незнам какво точно....... Mr. Green

# 113
Момичета, още от снощи имам сърцебиене, не постоянно ама ми е едно такова неприятно. Трябваше да си премеря кръвното, но не се сетих. По принцип съм с много ниско, не ми се вярва да съм го вдигнала. Някой да знае как се оправя сърцебиене Mr. Green

# 114
Момичета, още от снощи имам сърцебиене, не постоянно ама ми е едно такова неприятно. Трябваше да си премеря кръвното, но не се сетих. По принцип съм с много ниско, не ми се вярва да съм го вдигнала. Някой да знае как се оправя сърцебиене Mr. Green
Освен да си вдигнеш малко кръвното?
И аз съм с много ниско кръвно и доста завишен пулс, понякога чуквам над 100 удара в минута.
Доки каза, че високия пулс компенсира ниското кръвно налягане, та да не би да ти е паднало много кръвното и затова сърцето да е забързало още?     newsm78

# 115
Мацки, добро утро и от мен...
Поизпуснах последните 2 теми, но нали се омъжвах и нямах време да чета...  Laughing  Blush

Почерпете се за наше здраве:

Минавам да попитам мацките от Пловдив, кога ще се запишем за деня на отворени врати в Окръжна болница?? Датата е 29-ти, петък, от 12:00ч.

Аз съм там!  Peace

# 116
  • област Варна
Бира с таратор, а къде е бирата в почерпката  Laughing
Дълги години семейно разбирателство и любов и малки крачета около Вас, там колкото си решите. А като порастнат да Ви слушкат.

# 117
Бира с таратор, а къде е бирата в почерпката  Laughing
Дълги години семейно разбирателство и любов и малки крачета около Вас, там колкото си решите. А като порастнат да Ви слушкат.
Peace  и малко снимки на събитието за мезе.... Laughing

# 118
  • Varna, Bulgaria
Еее, Биричке, да сте живи и здрави и много много щастливи и обичливи   bouquet
Страхотни коктейли си ни забъркала, съвсем не ми се работи вече  Crazy

# 119
  • София
Честито, Бира с таратор! Дълъг съвместен живот, много любов и едно, две три...колкото искате деца!!!

Общи условия

Активация на акаунт