До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
  • София
беба, това е част от едно стихче, което една мама беше публикувала много назад в темите. Беше го постнала като помощ за майки чиито дечица ревнуват от новото бебе.  Цялото стихче е много сладко.

# 91
Здравейте и от мен,
Нашата госпожица тръгна на градина септември и вече 2 пъти беше болна досега и се гледаме с нея.
А иначе аз и бебо сме добре дебелея и то много вече съм станала 10 кг отгоре какво ще става до края не знам. Страх ме е да ходя на консултации че само ми се карат за тези килограми. Иначе бебчо върви с 10 дена напред много рита, чак като почне да рита цялото легло се тресе и най е активно вечер като си легна да спя.
На последните изследвания се оказа че хемоглобина ми е леко понижен (106) и ми изписаха желязо. От което се запичам и не го пия сериозно, но пък наблегнах на спанака и месото дано да се е повишил и без хапчета, че въобще не ми се пият.
Приготовления за бебето не сме правили още, нищо не съм купувала само изплетох една блузка и терлички като ги снимам ще кача снимки.
Та това е от нас ще гледам да съм по редовна в писането.
Целувки на всички и спокойна вечер.

# 92
Малко тъпичък въпрос имам, но колко протектора трябва да имаме за легло-два ще ми стигнат ли?
Аз нали не мога да ям сладко и съм набарала едни прополки иии  Embarassed
такава пелена ще ми свъри ли работа след гащиризона и космонафта, вместо одеало, видя ми се доста евтина.
http://www.visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=64
Натъпках се с чесън, но пак не помогна за кръвното, но пък не ме боли главата вече поне. А пък се и здобих и с дъх, леле колко беше лют чак сълзи ми течаха   hahaha
Anilevi-много сладки тия тиранти и между тях коремче
Загледах се в линийката на Espinosa нашето бебе беше същото вЕрна е и ноздрите му се виждаха-много съм впечатлена, пък да бъркат пола.
Еspinoza не си играе фучи на първа страница и всеки път оставаме по-малко  Mr. Green
Утре съм решила да стана рано и да ви почерпя с кафе преди да ми спрат тока  Mr. Green
Лека вечер от нас   bouquet

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 21:30 от loryn

# 93
Ioryn, това чувалче изглежда много практично. Хич не му се чуди. А и цената е страхотна. Аз още нищо не съм си купила. Само разглеждам. Тук доста мами сериозно са се заели. Май  newsm78 и аз трябва да започвам набавянето на нещица, че то времето си лети.

# 94

Утре съм решила да стана рано и да ви почерпя с кафе преди да ми спрат тока  Mr. Green
Лека вечер от нас   bouquet
В София ли се намираш и спирането на тока ви има ли нещо общо с репортажа по новините, че са окрали не знам си колко мед от кабели и 1/3 от София днес е била без ток?   Shocked

# 95
 Joy Бенджи ти ми вдигна настроението-не само ние сме били без ток, а и още 500 хиляди. В Стара Загора сме и аз се чудя защо заформих скендъла  tantrum със жената от енергото в София-ми като не знам телефона на тукашното там се обадих  Joy
Не съм и гледала новини, дори не съм и пускала телевизора днес.

Приятна вечер   bouquet

Забравих да се похваля още вчера  Blush Купихме си стим моп  и изчистихме матраците, след проветряване половин ден   bigdance2 Нищо не ме е хапало тази нощ и спах, като къпана. Само на кокера леглото остана да се проветрява и го е намокрил дъжда, та сега ще видя дали ще излезне нещо от него-бая е дебеличко или ще купуваме отново поредното легло за 80лв  ooooh!

# 96
Като гледам темичката ни върви стремглаво напред  Crazy.

Добре дошли на новите мами  Hug!
ЛОРИЙН,утре ще чакаме да ни събудиш с кафенце  Wink

Лека нощ на всички!

# 97
Kally, много интересна статия наистина...почнах даже да правя упражненията, въпреки че не съм от най- постоянните

Happy-mamma аз лично смятам, че като си я наредите и по-старата къщичка би била достатъчно уютна и комфортна, а лукса да си до парк и с хубава гледка на днешно време си е рядкост. Но това е мое мнение...смятам, че което и да изберете ще си го направите така, че да се чувствате страхотно.

Ние днес бяхме на женска консултация...засега всичко е нормално. Бебо точно преди да го погледнат на видеозона направо ми изместваше корема от шаване. Много е активен. Лекарката каза, че момиче чакаме, но моя като й каза, че вече два пъти са ни казали, че ще е мъж и тя " Ааа да, аз не съм оглеждала добре досега между краката. Ето я и чурката." А пък тя една голяма  Mr. Green ..освен ако не е пъпната връв де  Crazy. Направихме и кръвни изследвания и изследване за антитела. Резултатите ще са готови след седмица. Бебо продължава да си е с 10тина дена по-рано спрямо първата дата, която изсчислихме и сега е 550 грама.

# 98
Я да се включа и аз докато е време, че да не ме "почисти" и мен Еспинозка от първа страничка  Mr. Green
Лорин, радвам се, че сте се спасили от хапещите гадинки  Peace
Стейси, поздравления за взетия шофьорски изпит!   bouquet

Охх... и аз още нищо съществено не съм взела на бебка, събирам инфо предимно, ама малко остава и ще почвам и аз с бейби шопинга  Rolling Eyes

За грамажите - нашата девойка е 840 г (малко по-големичка върви, пу пу).

Хубава и спокойна вечер на всички тумбачета!  Hug

# 99

Sofie на мен ми изписаха  магнерич 3 пъти по2 ,което означава 300мг Wink Но мисля от другата седмица да го намаля.

Kally и на мен ми харесаха упражненията ,трябва да започна някакви да правя че много съм се застояла напоследък и килограмите много се трупкат preggo

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 23:52 от ралка...

# 100
Добро утро коремчета!Лелее,мъжа сега отиде на работа и аз да го изпратя,а то на вън ужааас  cold

Хайде закуската е от мен!

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 08:24 от Стани~87

# 101
  • София
Добро утро Simple Smile!!! Навън наистина е много студено, аз вече съм на работа, а ми е едно петъчно Simple Smile.
Стани, мерси за закуската Simple Smile!

# 102
Ами да сипя и по едно кафе,дано да се покажете Hug

# 103
  • Varna, Bulgaria
Еее, Стани, мерси за кафето и красивите сандвичи Simple Smile
Добро Утро и от мен през този слънчев петъчен ден. Днес съм в настроение именно заради слънцето и петъка разбира се.
Вчера ни се повреди колата, отново, след като подменихме доста части, които така или иначе трябваше да се подменят с по-нови, оказа се, че са ни продали една фалшива. Днес чакаме доставката на майстор-приятел , но не от Варна, изпрати ни я по куриер, дори не ни иска пари за нея(частта де) , а в магазина за фалшивата ни взеха 50 лв.
Понеже мъжо ае от Пловдив, както съм казвала, виждам много добре разликата в стандарта на живот между Пловдив и Варна, а когато стане въпрос за местни данъци и разходи за ремонт на коли пък направо се изумявам от разликата. Възможно ли е това?
И въпреки всичко гореописано, аз съм си в настроение, на пук на всички , които искат да ми го развалят  Crossing Arms
Радвам се, че ви е харесала статията , то и аз си ги правя упражненията, освен това бях попаднала на едни статии от някой доктор(не понмя кой), за приема на хомеопатичния препарат АРНИКА , от онези , които са на гранули.. Та там имаше много отзиви от вече опитали мами, които потвърждават благотворното му действие при раждане и последващо възстановяване.
И понеже съм фен на хомеопатията, мисля да опитам с прием от момента, в който изляза в отпуск, т.е. след Коледа. Ако искате поразтършувайте се, аз ако намеря нещно за това , ше го пусна тук  Hug

# 104

Добро Утро и от мен  по едно кафе  Hug
Стани днес ни е поднесла прекрасна закуска  Hug Благодарим
Станах в 6 часа и до сега изгладих, пуснах пералня, нахраних кокера и си направих кафе-дано не ни спрат тока, но пък вече нещо премигва.

Хубав ден и много усмивки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт