До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 450
hey_ya- да си призная от както съм се сабудила си мисля за теб....многооо се радвам искрено и надявам се скоро да Ви се случи нещо наистина специално и да се оцените още повече и да внимавай с тези хормони ooooh!,аз не мога да се позная каква съм когато мъжа ми се върне...а го чакаме с такова нетърпение с детето а като дойде и яхвам метлата-горкия ми той Hug

happy-mamma наистина много мили майчета има в нашата групичка  Hug

Гледахте ли На кафе редакторката на Гала-Дани е с термин 3ти фервуари и тя с нас беше в 25 г.с,аз ще съм на преглед следващия петък и ще искам ФМ че нямам втора още.

# 451
Добро утро.

hey_ya, много те мислих вчера и силно стисках палци всичко да е наред. Надявах се от хормоните нещата да са ти се стрували преувеличени, което май излезе, че си е така. За компромисите е така, трябва да са взаимни. Много се радвам, че сте се разбрали, опитай сега да се успокоиш заради бебчето ти.     Hug

По темата:

Коса: боята ми хваща (само веднъж съм се боядисвала- черна, но тя май си е по-силна боя принципно, иначе съм естествено руса   Mr. Green). Продължава да е суха както винаги.

Кожа: също суха, както обикновено.

Лице: много съм се опъпчила, чак не се понасям, порите ми са се разширили за мой ужас    Sick

Стрии: имам 2 нови на едната гърда, а старите си ме красят още от пубертета. В голям шок съм, защото смятам, че нямам място за повече, но стриите май не са на същото мнение. Иначе са само на гърдите, на друго място нямам все още.

Килограми: стартирах от 63, а сега съм 75. Лекарката ми се скара леко предния път.   Whistling

Зъби: нямам никакви оплаквания, но и никога не съм имала (да чукна на дърво). Ходих на стоматолог съвсем в началото на бременността, той остана много доволен и ме изгони от кабинета, че ако всички били като мен, нямало да има работа за него    Mr. Green. Наблягам на млечните продукти по негова препоръка и засега дори венците не са ми кървяли.

Космите: не забелязвам промяна в интензивността на растежа, сякаш си е същата.

Пъпче: не е изхвръкнало, но забелязвам едно кафяво петно вътре, иначе линия негра нямам все още.

Отчет даден     bouquet

# 452
  • София
Привет, момичета! Аз чакам да дойдат да ни правят кардиограми в офиса и ви чета с интерес!
hey_ya, много се радвам, че нещата са наред. Дано оттук нататък за всички ни да има само прекрасни мигове и никакви ядове.
За промените в тялото:
Косата - расте ми по-бързо, не се омазнява много (преди бременността се омазняваше значително и хвърлих вината на фолиевата киселина). За сметка на това обаче пада здраво, много се надявам след раждането да не спази традицията също да пада, щото  ooooh!.
Кожата - аз вени и капиляри си имам, решила съм да настоявам за консултация със съдов хирург да ми предпише гадни чорапи. Поне сега в това време няма драма с носенето им. Но иначе - нямам пъпки, нямам петна. Изключвам едно бяло топче, което нарастна мнооого. Та и с него се чудя сега ли да се занимавам и да се паникьосвам или да изчакам да мине раждането.
Теглото - преди бременността бях 63, отслабнах, после качих... равносметката е, че сега съм 65. Хубавото е, че поне засега всичко е под формата на обиколка на корема, нямам излишни тлъстинки (а преди забременяването си бях доста пухкава). Дори дънките ми сега са леко ластични - в такива май от ученичка не съм посмявала да се пъхна.
Да си призная обаче, колкото и да ми казват, че бременността ми се отразява добре - е, не се чувствам красива! Приемам всичко като нормална промяна. И все пак, ако трябва да съм честна, усещам си се по-тромава, с корем... И на няколко пъти се улавям, че нямам търпение да дойде времето, когато отново ще се "барна" с високи токчета, някоя по-къса впита рокличка и пр. Ей така, чисто женска суета  Joy

# 453
  • София
hey_ya радвам се, че всичко е наред. Дано и за в бъдеще да се разбирате. Имам питане за гъбичките. Как разбра доктора без да ти взима секрет? Аз съм с много силно бяло течение, без миризма или сърбеж, парене и той ми каза, че е нормално. Имам само една взета микробиология в началото и бях с някакви бактерии, слагах полижинакс, който не ми помогна особено и оттогава нищо...било нормално. Дали имам право на още една микробиология newsm78

Ние с тебе сме при един лекар. Ами прегледа ме на стола, видя, че е много обилно, не ми е вземал секрет, каза, че са гъбички. Питах за микробиология, той каза, че има само две безплатни - една в началото и една към края иначе струва 15 лева. аз следващия път смятам да го накарам да ми вземе, ще си платя. И моето течение е такова -бяло, без миризма. От време на време ме посърбяваше, но си мислех, че е от космите, като тръгнат да растат нали сърби, имах и съвсем леко парене при пишкане.
И аз преди слагах Полижинакс изобщо не ми помогна. Сега ще видиме това колко ще помогне.

# 454
Аз пък имам един голям паяк на пердето и няма кой да го махне... Shocked

# 455
  • София
Ужас...Напръскай го с нещо ако имаш - Килтокс, Райд...Или го смукни с прахосмукачката.

# 456
  • София
hey_yaРадвам се че всичко е наред при теб, или по точно че сте успокоили страстите .
Ех да се похваля тази нощ се наспах като хората и сега съм в прекрасно настроение за разлика от времето.
Да се отчета :
Коса- все си расте и си пада както преди и боята си ме хваща , хубавото е че не я къпя толкова често защото не се омазнява .Което е страхотно ,защото не ми се говори какви са процедури след това и колко време я суша.
Кожане мисля че се е променила все тъка мазничка
Лицеопределено не се харесвам адски много съм напълняла и приличам на поничка.
Стрии за сега нямам , но това не е гаранция че няма да се появят накрая въпреки мазането.
Космитемай на мен ми растат по бавно , все още успявам да си оправя краката , но проблема е триъгълника вече нищо не виждам.
Пъпче: не е изхвръкнало, но забелязвам едно кафяво петно вътре, иначе линия негра нямам все още.
КилограмиВнимавайте да не паднете стартирах от 80 в момента съм 97 , като най много килограми качих първите 4 месеца следващите 2 по кило на месец.
Голяма грешка от моя страна беше че преустанових с въртенето на  първите месеци и почнах по-активно хранене. Последните 2 пак започнах да въртя и за моя радост спрях да качвам.

Рапорт Даден

# 457
Ужас...Напръскай го с нещо ако имаш - Килтокс, Райд...Или го смукни с прахосмукачката.

Нямам нищо, пък и ме е страх да не взема да се напръскам мене си... Mr. Green

Ох, добре че беше до балконската врата, та му направих засада и го метнах с един вестник навън!   Peace

# 458
Аз пък имам един голям паяк на пердето и няма кой да го махне... Shocked
Страх ли те е от паяци? Ако да, отивай в другата стая и недей да мислиш за него. Аз имам един над главата си в офиса, но нямам проблеми с него. От насекомите, само паяците не ме притесняват, даже са ми интересни.
Май закъснях със съветите  Mr. Green

hey_ya и аз ще питам другия път Hug Дано не са гъбички, най-вероятно още си нося бактериите от миналия път. Доколкото знам те са по-упорити и от гъбичките.

# 459
[Пъпче: не е изхвръкнало, но забелязвам едно кафяво петно вътре, иначе линия негра нямам все още.
[
  Shocked Виж моя рапорт малко по-нагоре.
Значи и ти като мен виждаш кафяво петно в пъпчето.

# 460
hey_ya  Hug  а така стига с тия кавги, за напред само да се разбирате и обичате  Hug
Точно мислех колко много сме си красиви тук, ами и скромни и Надеждата ни издъни, но се посмях от сърце със сълзи чак.
Аз пък си имам линия негла ееее от кога не помня, но розово-кафява.
Не можах да гледам Гала, спряха ни тока-цяло чудо е, че сега имаме.
За течението-ми моето дори се и усилва от време на време, но е воднисто впрочем да благодаря на Беба за отговора. Нямам сърбеж нищо, пък си се чувствам добре, а бебо рита ли рита.
Ели не са гадни чорапите, по-важни са крачетата иначе до операцийка ще се стигне накрая, а това си е доста по-гадно от чорапките  Hug
Пчеличке плесни го с нещо тоя паяк  Blush

# 461
къде може да се гледа предаването на Гала  и по-специално рубриката за бременни?

# 462
  • София
И аз умирам от ужас от паяци  Joy. Пчеличке, прахосмукачката върши добра работа, аз поне прибягвам до нея. Иначе у нас са се навъдили едни огромни черни твари... бррр.
За течението пропуснах и аз да кажа - имам го, позасили се тези дни, не постоянно, но си е факт. Било нормално обаче, така че го търпя.

# 463
Абе не ме страх от паяци, ама тоя беше малко внушителен да ви кажа.  newsm78

Чакайте и аз да израпортувам:
Косата ми е толкова отвратителна колкото и преди, само че сега пада ...
На ръст 1.57 сигурно вече съм 70 кила  Embarassed /Започнах от 60 де/
Кожата ми беше станала доста мазна, но сега нямам проблеми. Появяваха ми се едни гадни големи пъпки /а по принцип не ми излизат изобщо/, но вече спряха.
Космите май не растат много, но пък такива косми съм обадила по корема, че чак да се зачудиш... Blush Миналият път не съм била така изобщо...
В лице не знам как изглеждам, щото аз по принцип като съм слаба изглеждам по - зле, понеже ми изчезват бузите.
Пупата ми е напред, а линия нямам...Сигурно тази година не е модерно!  Mr. Green

Babygirl81, Гала я качват в Новаплей, но днешното предаване сигурно ще го качат утре.  Peace

# 464
  • София
[Пъпче: не е изхвръкнало, но забелязвам едно кафяво петно вътре, иначе линия негра нямам все още.
[
  Shocked Виж моя рапорт малко по-нагоре.
Значи и ти като мен виждаш кафяво петно в пъпчето.
Просто пъпа ми сякъш е станал по-кафяв.

Общи условия

Активация на акаунт