До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Лелеее, момичета, направо съм втрещена. Четох в един американски форум каво глупости правят американките, за да си накарат бебетата да мърдат - пускат фенерче и го слагат със светлината към корема и бебето почва да мърда  ooooh! тия не им ли хрумва, че по тоя начин могат да увредят роговиците на децата не знам, точно сега когато започват бебчовците да си отварят очите... за пореден път се убеждавам, че американките не са нормални Crazy Naughty Crossing Arms

# 526
  • Somewhere over the rainbow
Айде и аз да кажа имам един косъм на корема черен и го подстригах/резнах с ножицата че беше доста дълъг Rolling Eyes
При мен е гадно това че имам на ареолата косъмчета по 2-3 на гърда... Crazy,ама няма да ги трая още дълго де...ще ги оскубя,дали ще боли Confused

loryn хахаха и аз напоследък съм на ТИ с бисквитите Joy
уффф и аз съм така ,корема под пъпа  си го скубя с епилатора ,ама сега се чудя  и гърдите ли да почна , то май само те останаха,иначе всичко друго се маха
иначе кожата -суха и лющеща се ,косата -бавноомазняваща се  Mr. Green , кг- от 62 на 68, стрии-напират да цъфнат,ама аз мажа, лицето- май никаква промяна,викат че съм се разхубавила и   голямата ми мъка-дупето и бедрата са понаедрели и целулита цъфна  Cry

# 527
Лелеее, момичета, направо съм втрещена. Четох в един американски форум каво глупости правят американките, за да си накарат бебетата да мърдат - пускат фенерче и го слагат със светлината към корема и бебето почва да мърда  ooooh! тия не им ли хрумва, че по тоя начин могат да увредят роговиците на децата не знам, точно сега когато започват бебчовците да си отварят очите... за пореден път се убеждавам, че американките не са нормални Crazy Naughty Crossing Arms
Няма страшно.
Това е една от пртепоръчваните техники за спомагане на обръщането на бебето, ако все още е седалищно при наближил термин.
Няма как да му увредят роговицата, светлината е много приглушена, а и през призмата на водата съвсем, просто се усеща нещо по-светло от бебето и то я следва.
И го четох не в американски форум, а в българска статия .

hey_ya, предполагам няма да има проблем. Като науча за следваща организация, ще свиркам.

# 528
Лелеее, момичета, направо съм втрещена. Четох в един американски форум каво глупости правят американките, за да си накарат бебетата да мърдат - пускат фенерче и го слагат със светлината към корема и бебето почва да мърда  ooooh! тия не им ли хрумва, че по тоя начин могат да увредят роговиците на децата не знам, точно сега когато започват бебчовците да си отварят очите... за пореден път се убеждавам, че американките не са нормални Crazy Naughty Crossing Arms
ooooh! нямам коментар

# 529
Няма страшно.
Това е една от пртепоръчваните техники за спомагане на обръщането на бебето, ако все още е седалищно при наближил термин.
Няма как да му увредят роговицата, светлината е много приглушена, а и през призмата на водата съвсем, просто се усеща нещо по-светло от бебето и то я следва.

Наскоро и аз го четох някъде, най - вероятно из форума.

# 530
Хайде и аз за протокола Simple Smile
коса - омазнява се по-малко, но се къпя почти през ден. Боя и подстригване - всеки месец ( за сега пишката ни си стои  Laughing ) Хубавото е, че ме хващат и безамонячните бои. Опъвам се с преса почти всеки ден. Откакто пия витамини ми капе по-малко.
пъпче - опънало се е гладко като тепсия. Дано не изкочи  Praynig , иначе ми е с тъмно петно.
корем - огромен , съдейки по реакциите на околните. Писна ми от " Аууу, какъв огромен корем" Обяснявам, че не мога да побера пакета   Laughing
стрии - за сега удържам, ще видим до кога
гърди - както исках големи, така сега искам да спрат да растат ( няма угодия ). Иначе по тях вените са ми големи и видими
косми - преди морето ми се пръкнаха някакви черни и гадни на корема, които ги отскубнах, яко белеше  Shocked . Повече, разгле, не пораснаха. Но имам иваца мъх под който не мога да разбера дали има линия негра или не. Иначе останалата растителност не мога да преценя дали расте по-бавно или не, но май ще си вземам огледало за помощ, че както казах с корема е трудно
кожа - ту нямам никакви проблеми, т ми се появи някой "рог на изобилието" , както е сега на брадичката ми   #Cussing out

hey_ya - радвам се за вас

# 531
здравейте Simple Smile

изпуснах ви днес, но бях на преглед, слушахме тонове за малко, кръвно, тегло и мерки корем и готово Simple Smile лекарката беше забравила, че съм със скорошно секцио и ме засили за нормално раждане да ми разправя, след като на една мама преди мен и каза, че на зъболекар повече боли от раждането  Laughing и да не се тревожи за упойки и т.н., на място ще решават Simple Smile

после обикалщх за грейка на малчо, а той беше във вихара си  Simple Smile

ще ви чета по-късно, че съм много изморена
лека Simple Smile)

# 532
Незнам за американките, но само да знаете какво ритане пада вечер по маточната ми шийка, чак си мисля, че ще излезе крак-така искам да се обърне.
За темата за татковците няма смисъл, мойто мило е все командировка от 7 дни три си е в къщи. А за покупките аз винаги толкова се радвам какво съм купила, че ви обяснявам на дълго  Blush
Татус имам, но засега си е добре, пък и тя си е на гърба.
Аз имам едно чудене и да ви питам- Дали е възможно да вдигам кръвно от витамините? Може да ви стори тъпичък въпроса ми, но откакто започнах да ги взимам преди две седмици от тогава и проблеми с кръвното. Преди два часа пак беше 140*92 на 1 хапче и четвъртина  ooooh! Пък нищо не правя, плета, а преди това си пих витаминчето. И горе долу през ден ми се вдига, пък аз ги почнах през ден.чух от Espinoza. Нищо не намерих в чичо гугъл.
Много се радвам на мамите с хубави новини днес.
Тотони и ти утре да донесеш хубави новини

Приятна вечер от нас

# 533
Няма страшно.

ДА си призная аз го пробвах.
Ама добре ви е на вас като ви ритат редовно.
Ето днес не съм усетила бебето, а уж съм малко по-напред от някои в седмиците.
Еми няма да ви кажа какъв стрес е за мен всеки ден, ще го усетя ли или не      Crossing Arms
Та принудих се да видя дали действа.
Обаче фенера ми май беше слаб     ooooh!

# 534
Бенджи, ти ако знаеш аз като не го усещам по - дълго какви сценарии се разиграват в главата ми...
Дано никога не се случва това, което ми идва наум!  Praynig
А като знам какво ме чака по - нататък, направо не си завиждам сама на себе си...

# 535
Няма страшно.

ДА си призная аз го пробвах.
Ама добре ви е на вас като ви ритат редовно.
Ето днес не съм усетила бебето, а уж съм малко по-напред от някои в седмиците.
Еми няма да ви кажа какъв стрес е за мен всеки ден, ще го усетя ли или не      Crossing Arms
Та принудих се да видя дали действа.
Обаче фенера ми май беше слаб     ooooh!
И аз мисля да го пробвам ако бебо не се обърне до следващия преглед. Не е вредно, светлината не е толкова силна, все пак имам един тон мазнини по корема. Просто им става по-светло и следят светлината, защото са любопитни. Другия  метод е таткото да му говори, но ниско долу, за да последва гласа му. Иначе с ритниците нямам проблем, ама нощно време чак не мога да спя, толкова силно ме рита Heart Eyes

# 536
Привет! През последните две седмици не ходя на работа и пак изобщо не ми стига времето, доста ангажименти напоследък. Все отлагам разни неща за по-нататък - имам например едно домашно за един курс да пиша и все отлагам, ама ще взема пак да го отложа и ще драсна някой ред във форума  Wink.
По темата за деня:
коса - пада много по-малко от преди и е по-здрава на вид, дали търпи обработки не знам - никога не съм я боядисвала;
лице - харесвам си го  Flutter, по-свежа ми е кожата и порите са станали съвсем незабележими, иначе лицето ми си беше чисто и преди;
кожа - по тялото ми не откривам разлика от преди;
стрии - нямам засега, мажа се с Галеник Елансил и чат-пат с Икаров, но второто при тая бременност не ми понася особено Rolling Eyes цапа ми, мирише ми, а съм го ползвала преди без проблем, много капризна съм станала;
вени - тука ми е слабото място, генетично съм предразположена. Предния път се отървах без видими поражения, но полагах повече грижи за това, отколкото сега. Все още не са ми се появили разширени вени, но са станали по-видими, особено по краката;
килограми - от 54 на 58 (при ръст 171), основно на бюст и на корем, бива... коремът ми е по-голям, отколкото беше при първата бременност по това време (тогава почти липсваше такъв), но нали било нормално да е така, надявам се пак да не кача повече от 10-12 кг;
пъп - наполовина по-плитък, до края може и да изскочи, не знам, тази пигментация вътре още я нямам и хич не я искам пак - след първата бременност ми беше няколко месеца пъпът като мръсен  ooooh! , линеа негра - нямам;
психическо състояние - стабилно  Laughing, все така позитивна и спокойна съм си, пък и скромна  Mr. Green
hey_ya  Hug, и аз те мислих снощи, дано всичко тръгне към по-добро при вас!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 20:36 от sssvetla

# 537
  • област Варна
Аааа Лорин объркала си се. Аз за килограмите и витамините говорех.
А за темата: Който сутрин сервира кафето, той да определя и темата за деня. Като сте хукнали да ставате толкова рано, поне малко полезна работа да свършите  Laughing

# 538
А за темата: Който сутрин сервира кафето, той да определя и темата за деня. Като сте хукнали да ставате толкова рано, поне малко полезна работа да свършите  Laughing

Не очаквайте от мене тема за деня  Mr. Green . Откакто не ходя на работа, с щерката редовно спим ако не до обяд, то поне до 10:30, а сме и с местно време 1 час назад от Бг. На мен бременността изобщо не ми пречи на съня  Laughing.

# 539
Еspinozа, точно това имах в предвид и затова почнах да ги пия през ден от зор да не кача още на лоената топка пък нали така ти беше казала и докторката  Wink ...Помня помня не греша-може и да си е съвпадение с моето кръвно пък си е и предположение и то  лично мое, макар, че ми се вижда и невъзможно, ама пък се зачудих  Hug
Да стана рано за мен е преоритет за да хвана тока, но ако остане време до спирането му не пропускам да ви почерпя по кафе и естествено, ако не са ме изпреварили работещите мами.

Знаете ли сънувах вчера, че ми тече мляко от гърдите, ама тече  Shocked Явно малко се збърках с тая помпа за кърма, но пък вътре на снимката момичето държи половин ботилка сигурно пълна  Joy

Лека вечер и да сънувате малките бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт