До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Знаете ли сънувах вчера, че ми тече мляко от гърдите, ама тече  Shocked Явно малко се збърках с тая помпа за кърма, но пък вътре на снимката момичето държи половин ботилка сигурно пълна  Joy

Не си единствената споко, аз след дълго четене на материали за кърмене на няколко пъти сънувах, че си кърмя бебчето.
За фенерчетата - той един акъл за всичко ли да ми стига, че да се сетя, че светлината е приглушена  Mr. Green взех да затъпявам последно време  ooooh!
Сутрин бебо ме буди към 7:00, ама докато се нагъзя да стана и да пусна компа и то станало почти обед, така че от мен тема за обсъждане не чакайте  Mr. Green

# 541
Добър вечер!
Цял ден не съм се спряла, и сега ви изчетох писанията и реших и аз да се отчета! Wink
Коса - без промяна.
Стрии - няколко нови отстрани на бедрата но по-близо до коленете (странно ми е понеже там не ми се е залепило нищо като кг.  Thinking)
Гърди - наедрели (мъжо много им се радва Mr. Green)
Окосмяване - също без промяна.
Пъп - за него съм споменавала, но пак да кажа. Почти се е изравнил с корема, но все още не е изкочил и няма пигментация.
Линеа негра - ц. Joy
Апетит - нормален.
Килограми - на последната консултация в началото на месеца бяха +10.
Лицето - по свежо и изчистено. Peace
Психическо състояние - без промяна (може би съм малко по-любвеобилна към половинката  Heart Eyes)

За темата утре ако е за покупки ще ми е полезна, но няма да мога да се включа понеже нищо не съм купила все още. А ако е за бъдещите татковци мисля, че ще има какво да кажа!

Пожелавам на всички лека и спокойна нощ! Hug

# 542
Има, ама моя е на кръста и не си го виждам.      Mr. Green
Мисля, че няма промяна.
Хаха ,а пък моя е точно отстрани на талията,дано не се прецака,но като не съм мислила за бременността докато я правих. Дано не се промени много,ако не после ще го променям smile3555
 Благодаря за линка за :На кафе" ,че той Марков ми прави амиоцинтееза,а пък сега имам час за късна ФМ при него Rolling Eyes
Хайде от мен Лека  и спокойна нощ на всички Hug

# 543
QueenBee , направо не мога да си предтавя пък ти в какъв стрес караш бременността, а пък наистина ако не го и усетиш.
Дано твоето бебче да разбира това и честичко да се случва да ти напомня за себе си с хубави ритничета.
   Hug Hug Hug

Иначе при нас, всяка вечер карам таткото да му говори и то се почва едно " Хей буболчко ИНДИКИРАЙ СЕЕЕЕЕЕЕ"    Joy Joy Joy
Повечето пъти сякаш му познава гласа и се обажда, аз се сърдя пък, че само на татко си се "инкикира"

# 544
Ама вие направо ме депресирахте с вашите  качени по 3- 5 или 8 кг!!! Mr. Green
кг- вече 14 отгоре Shocked
кожа - чиста и спокойна Grinning
коса - малко по - суха, боядисвам я в пепелно русо вече 3 пъти
стрии - 4 бр. - отстрани на бедрата
корем - доста голям, слабо видима линиа негра
пъпче - отворено, доколкото може - имам белег от лапароскопия
косми - малко по -малко от преди
Иначе не съм по - нервна от преди, е от време на време ме бие тока ама рядко Peace

Като цяло се чувствам добре, само дето почва да ми тежи повечко!!! От време на време се появява една болчица в областта на жлъчката, ходих на преглед - не е жлъчка!!!

# 545
Иначе при нас, всяка вечер карам таткото да му говори и то се почва едно " Хей буболчко ИНДИКИРАЙ СЕЕЕЕЕЕЕ"    Joy Joy Joy
Повечето пъти сякаш му познава гласа и се обажда, аз се сърдя пък, че само на татко си се "инкикира"

Еее, тоя пък вашия татко и детето строява както хората в работата  Mr. Green Laughing

# 546
  • София
Привет бърборанки Hug
Ние с малечка сме болни и не мога да смогна да ви изчета тези дни Rolling Eyes
Хайде и аз да дам отчет по темата Wink
килограми: +8
коса: по-бавно се омазнява
кожа: доста сухичка напоследък
стрии: по корема засега нямам, по гърдите са си налице още от миналата бременност Confused
коремче: няма все още линеа негра, а пъпчето е вече наравно с корема
психическо състояние: не е за разправяне Grinning
апетит: зверски...все си намирам работа около хладилника, а ако можех да си пренеса и леглото там щях да съм на седмото небе hahaha eat

Благодарско за линкчето към  "На кафе" Hug Марков ми е мноооого любим доктор, освен, че е страхотен специалист при него е голяма веселба - и двете ФМ ми ги прави той.

# 547
И на мен ми хареса предаването, доста добре обясни нещата.
И най-важното - на жената й премери шийката на матката с коремния, а не с вагинален ехограф (аз си мислех, че само с вагинален става  Simple Smile).

# 548
И на мен ми хареса предаването, доста добре обясни нещата.
И най-важното - на жената й премери шийката на матката с коремния, а не с вагинален ехограф (аз си мислех, че само с вагинален става  Simple Smile).
И аз така си мислех,но явно е от доста голямо значение самата апаратура и специалиста,който работи с нея Peace Аз не спирам да ги хваля тия добри хора от Марковс Grinning. Добре, че беше доктор Павлова, за да ме успокои, че шийката на матката си ми е съвсем нормална и то при положение,че аз бях забравила да я попитам за това. Тя като я измери и аз тогава се сетих Mr. Green . Тия доктори тук, както и друг път съм казвала неведнъж - нищо не казват! Не се и интересуват, само ако може да изляза по-бързо, че много им преча... Същото казва и Софи за съжаление... Добре поне че утре съм на частен преглед и докторката все пак е българка, та се надявам на сностен преглед.
А за темичките- от мен също не чакайте и тук сме с час назад,а и аз обичам да си поспивам блаженно до към 10, признавам си Embarassed
Приятни сънища мамчета!

# 549

Хайде добро утро.

Ако аз трябва да избирам темата - нека да е за "смешното с татковците". Каква глупост са казали или направили откакто сме бременни (за бебето).

Моя например миналата седмица ми звънна в офиса да ми каже, че е решил в кое училище ще учи и беше ходил да провери как са смените.
Щото предпочитал ако ще е следобед, да е зимата, че да не мръзне сутрин....
 Laughing

# 550
Добро утро и от днешната булка... Crazy

Сипвам си веднага от кафенцето, че трябва бързо да го пийвам и да бягам по задачи, а вие ми пожелайте късмет и аз да настъпя таткото... Joy

# 551
Добро утро и от мен Hug
Благодаря за кафенцето.
Amidala късмет и много щастливи години заедно.

# 552
Добро утро !Веднага сипвам и аз едно кафе!Честит първи сняг,при нас така силно си вали,че вече побеля  Party.

Амидала,прекрасен ден ти пожелавам,изпълнен с много емоции и непременно да настъпиш таткото  Laughing.

Имам малко работа да свърша,но по-късно отново ще се включа.

# 553
 Mr. Green Добро утро на ранобудните!
vicimici ти малко ме затрудни честно казано, понеже нашият татко още не е свикнал много с мисълта, че скоро ще става такъв  Laughing Отскоро започна да чувства и вижда как малкият рита и се върти и ме гали по коремчето, за да го успокоява  Simple Smile ама всички покупки досега все аз си ги правя, понеже имам време да се ровя за намаления, после само показвам.. Simple Smile
Единствено с количката беше обикаляне с него. Аз вече бях гледала за модели и сравнявала цени в интернет и  исках да ида да ги разгледаме намясто заедно, нали все пак е инженер, разбира от машинки. И май не успях да го подтовя добре за шока с цените предварително, макар че му говорих, обяснявах... Като отидохме и ги видя беше като залят със студена вода, възмути се как може да струват колкото една лека кола, грабна една лятна количка от най-леките и евтините и тръгна да ме гони с нея из магазина и да обяснява как хората в Африка живеят  Joy толкова се изнервих, че излезнах навън и повече не исках и да се връщам обратно!!
Голяма картинка сме били  Blush  Laughing
А той вътре даже си хареса от кърпите за носене тип кенгуро, тея дето се връзват, и ми обяснява колко били хубави и как на бебето щяло много да му харесва в нея заради топлината на майката. Ама аз честно казано много се притеснявам с тва връзване, то е една сложна техника...  Confused
Е накрая след като поразгледа и той по сайтовете, поговори с наши приятели и видя, че няма да се разминем без количката, поръчахме това, което исках аз  Wink

Хубав ден на всички!

# 554
  • София
Честит първи сняг! Аз пийвам кафенце, само си капнах малко мляко за цвят. Аз имам бойната задача да начеря евтина и качествена количка, харесала съм Peg Perego Uno и я търся за под 300 лв. Познатите ми не се съмняват в мен, знаейки че надушвам далаверата отдалече, но факт е, че още не съм намерила (изпуснах перфектна в Ибей но бях скръндза, наддавах твърде малко и сега ме е яд  Close)

Аз само слинг и дрешки съм купила досега. Дрешки съм понакупила за момченце връхни от ЛаРедут и продавалника (бгдомакиня), а бельо ще взема от Вис Виталис и общо взето това е. Тази седмица влязох в нормален бебешки магазин за пръв път, исках да видя блузки с дълъг ръкав и като ми показаха една тънка и размъкната за 8 лв която на нищо не приличаше окончателно се отказах да пазарувам за бебо по конвенционалния начин.

За срещата в събота - направих си труда да разгледам сайта на изложението Бебемания и се разочаровах доста от броя и имената на изложителите - аз се надявах да видя Вис Виталис, Бебетто и други марки от които мисля да пазарувам по-нататък, но нямаше никой, който да ми хване око. Ето го и сайта http://www.fairbebemania.com/bebemania/index.php

Поправям се - Мони ще са ми интересни, защото може да вземем креватче оттам

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 09:11 от Finty

Общи условия

Активация на акаунт