До Февруари мъничко остана,за да бъда горда мама!

• 20 549
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Пчеличке, не се знае за какво може да потрябва/ножа... Laughing/
Ама днес наистина всички са много весели и позитивни - супер, дано все да е така  Hug

# 496
Здравейте и от мен Simple Smile
И аз да се отчета, че попрочетох от последната стр., че пишете за коса, косми, пъп....и професия.
Коса-същата, но повече блести май
Окосмяване-наистина по-бавно растат космите, но ако може въобще да се махнат, няма да е лошо Simple Smile
Пъп-моя е щтръкнал от третия месец и дъщеричката ми все ме пита, като се роди бебето дали ще сие както преди и дали ме боли Simple Smile
Линия негра-абе има нещо там отдолу, ама е бледичка и малка, за съжаление не си спомням кога ми се почви предният път, но си имах и то тъмна и дълга.
Гърдите ми са двойно, но не се радвам много, защото после знам че ще си отидат  Cry
Апетит-не виждам разлика, само дето аз си позволявам да ям повече, нали съм бременна и все да си опитам : Embarassed
Килограми- +8кг за сега  Sad дано не станат мнооого + до края,че после е трудно!
Психическо състояние- много ми се менят настоенията. Бързо и светкавично преминавам от смях на рев и обратното  #Crazy
А за професията се записвам към инженерките Simple Smile Завършила съм ТУ-Варна, спец."Комуникации". Сега работя в компютърна фирма.

# 497
Момичетаааааа,да ви призная така ме мързи да пиша и заради това от сутринта само ви чета.Признавам си,но не ми се сърдете,на някои от постовете съм се смяла от сърце.Предадена информация в стегнат вид със закачлива нотка,много ми хареса! Hug

За протокола:
Коса:леко омазняваща се по-често от преди,но хваща боя
Лице:почти без промяна
Корем:Стрийте от предната бременност личат,леко с лилав цвят
Гърди:За разлика от предния път,не чак напръщяли hahaha
Окосмяване:бавно растящо
Пъп:без промяна
Тегло:за момента +4 (5)кг,но като цяло-БЕЗ КОМЕНТАР  Sick
Нокти:по-чупливи

Хайде стига толкова,че кусури много  Joy

# 498
Искам да попитам Else ЗАЩО няма лекции и срещи в Бургас?

validob, съвсем скоро предстои да има   Party  Ще пусна информация в темата ви кога ще бъде  Peace

МНОГО СЕ РАДВАМ  Joy   bouquet  Joy Чакам с нетърпение Simple Smile

# 499
Хайде и аз да мина на отчет Wink
 Мног се радвам за Hey_ya,дано да няма повече проблеми, Peace

сега за промените:
КОса:по малко се омазнява,но пак си мия през ден,пък и маски и правя Laughing
кожа:същата -мазна с акне
стрии:тинейджърските ми стрии се увеличиха двойно-отстрани на бричовете,иначе засега по корема няма,малко на паласките.Имам един татос на корема и се притеснявам за него-някой друг има ли с татос???
килограми:старирах от 60 сега съм 70,доктора каза че са много и да се ограничавам
Общо взето си се чувствам щастлива и красива Grinning,скромна....
 психическо състояние :допреди седмица бях вечно усмихната и весела ,нот сега нещо ме тресе нервата-дано отмине Simple Smile ,често забравям и съм взела много да говоря

Милото ми вика "шкемби" Blush и ми обяснява как трябва да се ограничавам с храната Laughing

QueenBee-заащо ще влизаш по-рано в майчин дом , и на кой етаж ще лежиш,секцио ли ще бъдеш  или нормално????

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 14:43 от ралка...

# 500
Ех момичета,ама много сте готини, искренно се смях досега с вас! Laughing
Много се радвам hey_ya, че нещата при вас тръгват в желаната посока! Hug
Д дам и аз отчета:
Коса - малко по-бвно омазняваща се, по-малко капеща
Нокти - много хубави и белички,отккато съм бременна, преди ми жълтенееше някак си плочката и много ме ядосваше Embarassed
Вени - и аз си имам и си ги виждам доста ясно
Стрии- слава Богу нито една нова,но за сметка на това старите по дупето от пубертета си ме красят
Целулут- колкото искаш, а по-лошото е,че колкото повече не го искам,той толкова повече се трупа, незнма как ще се справям с него ooooh!
Пъпче изравнено с корема сече, лилия Негра- отсъства и при мен,няма да изоставаме в модата я  Laughing
Килограми - засега +6, стартирах 48, сега съм 54,но ... така
Гърди- не ми се коментират smile3511, Finty ли искаше да растат, де да можех да ти дам от моите - вече чашка Е, на обиколка 70/75, така тежат и ми пречат, но няма как ще си ги нося Blush
Лице - чистичко, само по челото имам някакви съвсем дребни пъпчици, ама много трябва да се вгледам, за да си ги видя Wink
Галените ми имена- преди да забременея по-често "Пухчо", сега по- често "Коремчо",или "Шкембо", както и да ме нарича винаги звучи толкова мило, че все ми е тая как ще ме нарича  Laughing Heart Eyes
Ох,много ми липсва вече, още 3 дни и ще си е отново вкъщи, а как бавно минават дните ...
Рапорт даден и от мен. Утре съм на лекар след точно 1 месец,да стиснете по едни палчета, а аз после ще докладвам. Пак при нова лекарка, българка, ще искам и тя да ми потвърди пола,независимо от другите 2 лекарки, за по- сигурно  Grinning
Много усмивки и позитивизъм и днес! Hug

# 501
Нещо има голямо раздвижване днес на темата в това гадно време.Аз съм настинала,в предвид това че моите и двамата бяха така преди няколко дена и тъкмо мислех че ми се размина... ooooh!Май ще вадя палтенцето след малко като отида до детската градина за бъдещата кака.До сега не ми беше студено по кожено яке,но вече навън е бррррр....... Tired
На мен единствената промяна през бременността са кг +10,огромния проблем със зъбите и нередовното ходене до ВЦ-то,от което ми страдат корема и червата.Иначе всичко си е по старому за сега.Лицето ми е чисто както и при предишната ми бременност. Peace
Гледах На кафе с Гала и беше много интерено предаването с 4 д-то  Grinning

# 502
За всички, които като мен са изпуснали "На кафе" тази сутрин http://play.novatv.bg/program/nakafe  Peace

# 503
И аз днес цял ден чета и сега ми остана малко време да драсна някой ред:

Коса-почти същата с лека промяна че ни подлежи на никаква обработка/дано да е временно/
Нокти-същите както преди
Вени-много започнаха да ми се виждат,никога не съм имала проблем с това.
Стрии-уфффф това е ужаса!Имам си от побертета,имам по гърдите и от предната бременост мажа се редовно ще видим какъв ще е резултата.
Целолит-пия много вода и се надявам да не се сблъсквам с него
Пъпа-отдавна ми изкочи на пред,но знам че бързосе прибира после,мъжа ми много ме се смее на пъпа"бил като бутон" Grinning
Гърди-като на секс бомба-ужас,никога не съм имала големи гърди и сега чесноказано ми е доста странно и по скоро ми пречат,но няма как ще си ги нося,а след това става страшно но  няма какво да се прави.
Психическо състояние-стабилно. Simple Smile от време на време ме хваща нервата но бързо ме пуска.
И останаха килограмите-моята болна тема!!!!!мерих се до +15 кг. и вече спрях край прибрах кантара и повече не искам да го виждам!

Да сме живи и здрави,всички да имаме здрави бебета пък всичко останало се оправя!

# 504
  • Varna, Bulgaria
Здравейте и от мен,
и аз да се разпиша днес, много сте активни, не мога да ви смогна  Laughing
Коса - имам много гъста коса по принцип, от сега започва да пада, но знам , че ще се възстанови на 100% после, не се боядисвам, нямам и бели коси  Wink По принцип ми е по-суха , както и кожата , не виждам особена промяна.
Нокти - много хубави и здрави, преди да забременея ми се цепиха доста...
Вени - с първата бременност се сдобих с разширени вени, за сега промяна нямам, надявам се да нямам и за напред.
Стрии-  нито една нова за сега, от първата бременност си имам по корема  Rolling Eyes дано не станат повече.
Целулит- и тази екстра си имам, ама си я имах и преди да забременея.
Пъпче - прибрано, мисля, че няма да изскочи, както и при първата бременност, пигментации -нямам, както и линия Негра
Килограми - засега +7, стартирах 70, сега съм 77, не ми се мисли за това вече. И с първата бременност се шашках първите 7 кила  Mr. Green
Гърди- и аз мога спокойно да копирам мнението на Totoni тук, еми не спряха да растат, тежат и отново започнаха да ме болят... Мъжа ми се кефи естествено...
Лице и кожа - в първия триместър кожата налицето ми не беше толкова гладка, но пъпки липсват Simple Smile И сега като цяло лицето и кожата ми са чисти, както и без бременност.
Настроение - пълен темерут съм станала, не ме трогват особено неща, които иначе биха ме подпалили.
Редактирам се защото забравих да си добавя и професията, нали има преброяване, та да не остана на зад-инженер по микроелектроника, неработещ по специалността,. Най-много имах интерес към роботиката, но в нашата БГ няма много индустрия и съответно производство на подобни машини също  Rolling Eyes А реших уж да остана тук. Иначе съм в морския бизнес и ми е много кеф да го работя това Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 16:52 от Kally

# 505
Добавете още един компютърен инженер.

Аз освен изпъкналия корем не виждам други промени, надявам се да се размина със стриите - майка ми не е имала с 3 бремености и дано съм като нея. Иначе съм към 9-10 кг отгоре, но ми струват твърде много не ги виждам някак си, или не искам Wink

Нещо забавно и от мен по повод на това, как ви викат: Тук продават едни термометри за месо - наричат ги пуйка термометри, защото американците ги ползват най-вече като пекат цяла пуйка за Деня на Блаодарността. Та като стане готова пуйката, този термометър, който е забит в нея - изскача навън. И като разправях на моя, че пъпът ми ще изскочи в един момент и да не се стряска - от тогава той често ми надига блузата поглежда пъпа и вика: Пуйката още не е готова  Joy

# 506
Фентъзи благодаря, беше много интересно и същевремнно се сдобих с един тон въпроси. Дори доктора каза в началото и за сърцето за мускула дето и ние го имаме и каза, че не било проблем.

# 507
стрии:тинейджърските ми стрии се увеличиха двойно-отстрани на бричовете,иначе засега по корема няма,малко на паласките.Имам един татос на корема и се притеснявам за него-някой друг има ли с татос???
Има, ама моя е на кръста и не си го виждам.      Mr. Green
Мисля, че няма промяна.

# 508
  • област Варна
Ау и да не се похвалиш, ша те карам да ми "събличаш блузка" другия път. И аз искам на кръста, ама да видим кога ще ме огрее.
Аз пък си махнах синята пеперудка от пъпа, дано да не ми се затвори много дупката, ама май на там отиват работите.
Каква ще е темата за утре, да мислим цяла вечер какво да Ви лъжем  Laughing

# 509
  • Русе/Germany
Здравейте мами Simple Smile Аз се прибрах от прегледа. Всичко е наред със бебчо  newsm44 Гащите ни си остават сини на 1000% . Таткото е много щастлив, той е във чужбина и отивал да пазарува за да черпи  Mr. Green Сега остана за името да спорим до края на бременността. До сега беше момиче или момче Simple Smile сега за името. А за термина ми си остава 25.02.2011г. защото ми писна с тези доктори, всеки път различно.
А за пъпчето моето е по плитко, но и аз още нямам линия. За космите чак не ми се говори Sad  но нали съм без мъж сега няма кой да ме гледа  Mr. Green той като си дойде ще имаме доста работа така че няма да се сещам за тях! Хайде отивам да полегна малко че много ми е мързеливо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт