Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението за изтриване на стари предложения за теми?
Какви са причините за изтръпване на краката по време на бременност?
Какво означава да си самотна майка и какви видове допълнителна подкрепа може да получиш?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението за изтриване на стари предложения за теми?
-
Какви са причините за изтръпване на краката по време на бременност?
Изтръпването на краката по време на бременност може да се дължи на различни фактори. Една от често срещаните причини е дефицитът на магнезий. Освен това, консумирането на храни, богати на магнезий като банани, може да помогне. Редовните масажи преди лягане и движението през деня също могат да помогнат. Важно е да се консултирате с лекар за професионални съвети относно управлението на изтръпване по време на бременност.
-
Какво означава да си самотна майка и какви видове допълнителна подкрепа може да получиш?
Самотната майка е жена, която отглежда детето си без съпруг или партньор. В зависимост от държавата има различни програми и помощ за самотни майки, като детски надбавки, социални помощи и други форми на подкрепа. За повече информация и насоки се свържете с организации или специалисти по социална подкрепа.
-
Какви са възможните причини за изгаряне на кожата по време на бременност?
-
Как се води за самотна майка?
.

Сутиените отдавна съм ги сменила с памучи,без банели и подплънки, защото бяха такива болки, че не издържах и още от 3 месец съм със сутиен за кърмачки, е чак бабешки не мога да кажа че са 
) и наскоро я преполових, много бавно ми върви с всичките тези монолози от страна на авторката. Мисля, че като я приключа, ще започна нещо криминално-много ми се е дочело нещо с повече екшън..А Тери Пратчет и аз го четях по едно време..просто сега съм на друга вълна
А материали,колкото ти душа иска - книжки,статии ...
Някоя мама беше казала че е пуснала поръчка към Asda.com мисля че беше
А много неща съм си харесала а нещо не става
Благодаря предварително
). Питах и за движенията на бебето, нали все ми се виждат малко - докторът ми обясни, че с напредване на седмиците не, че бебето ще почне да шава непрекъснато, просто когато го прави, ще е по-осезателно. Сега се замислям, че досега на никой преглед (било то ФМ или стандартният ехограф) не са ми споменавали накъде е обърнато бебето. То си се върти през тези седмици и тепърва ще си проличи каква поза ще заеме. Така че не се тревожете излишно отсега. Впрочем, усещам, че мен ще ме засилят да раждам нормално... което малко ме изненадва, май не ми е такава нагласата, но...