Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 329
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!Елиса моите съболезнования.Оздравявай бързо.Натали  HugНека всички болести останат в миналото                    Слънчев лъч и вие се оправяйте бързо.Сега да ви се оплача и  аз.Наа мъжа ми им правиха профилактичен преглед на работата и се останови,че има заболяване на сърцето.Започна се едно тичане по доктори ,накрая се останови ,че е фалшива тревога стопихме се нервите.

# 586
Добро утро и от мен! Днес май ще става за разходка   Nature Sunny

Елиса, мойте съболезнования!  Hug

за нощното хранане Тя спи при мен и засега ми е по-лесно да й дам да си цокне, отколкото да събуждам цялата къща, мъчейки я да заспи с вода. Не че не искам да си спи цяла нощ (даже напротив), но каквото такова засега  Tired

Аз да ви се оплача, мъжа ми трябваше да си идва другата седмица и вчера ми казва, че смяната му идвала чак на 25.11.  ooooh!До тогава детето ще стане на 6 месеца и половина докато го види  newsm45

От няколко вечери (пак да се оплача), Рая почва да се върти на сън и иска да се обръща по корем да спи. Добре, ама като се завърти по корем и вдига глава, разсънва се и почва да плаче.  Confused Вчера ми изкара нервите направо, около 5-6 пъти се повтори - тъкмо я приспя, завърта се и хоп наново  Close Има ли някои други с такъв проблем?  newsm78

# 587
*Eliza*, моите съболезнования. Оправяй се бързо! Hug

Да ви се похваля: днес излезнаха резултатите ми от държавния изпит. Вече съм дипломиран вишист.Сега остана магистратура Simple Smile Знам, че има и други студентки - успех момичета.

# 588
Мая, много кофти за таткото  Sad и нашия го няма, но от скоро. Всеки ден се гледат по скайпа, но  друго си е да го гушка, ама какво да се прави, пустите му пари #Cussing out
Стаси, честито ти дипломиране  baloni и аз тази година завърших, но магистратура май няма да карам скоро, че те големи цифри са там  ooooh!

# 589
Добро утро,

Стаси_К, честито дипломиране.

Майче, това с обръщанесто посреднощ ми е познато от дъщеря ми, тя беше така, но явно си беше период понеже бързо отмина. Може да се опиташ да я оставяш да спи по корем като я приспиш или да и слагаш по една възглавница от двете страни, за да неможе да се завърта. Дано бързо да отмине.
За мъжа ти просто незнам какво да ти кажа /както и на останалите, които мъжете им пътуват/, дори не мога да си представя колко ви е тежко и ви се възхищавам как успявате да се спрявяте без мъж до себе си.

*Eliza*, моите съболезнования. Бързо оздравяване.

За пишока - нашия е почти забеле остава съвсем малко кожичка да се отлепи. Снощи дръпнах малко по силно и се отлепи от едната страна, но се ръзкърви и набързо затворих. Добре че Денис нищо не усеща, понеже все се хили като се занимавам с тази дейност.

Снощи при нас беше една много спокойна вечер. Малкият се събуди в 7ч. хапна и пак заспа, така чак до 9:30ч. та и аз успях да се наспя. Въобще не съм усетила, кога е станал мъжът ми, оправил е каката и я е закарал на градина.

Днес е доста слънчево така че май ще има разходки. В тази връзка Мария ми се губи нещо последните дни, дано всико около тях да е наред.

# 590
  • София
Здравейте!
Да видя за 1 мин. и пак   animal037 newsm01
Стаси БРАВО!  bouquet
Майче кфти, но се преживява  Hug Peaceот опит

Болничките оправяйте се бързо  Hug

# 591
Здравейте,мили мамита Simple Smile
Студеничко е и днес и отново ще се размине разходката. Но пък така поне ще имам време да подомакинствам,че за утре вечер сме си поканили гости и то май за сефте от как съм родила Simple Smile
И най-важното - чувствайте се почерпени по случай четвъртата ни месечинка

Uploaded with ImageShack.us

# 592
Ехооо!
ANDJELINA  

Zyzi2 супер, че се е оказало фалшива тревога!  

MaYa мога да си представя какво ти е! Мъжът ми трябваше да отсъства седмица по работа и ми беше адски тежко, а за повече не ми се мисли!  

Стаси_К супер! Честито Висше Образование!

Darry darry честита месечинка!  Не знам кое да изпапкам по напред - бебето или тортата!  

И така изпих си сутрешното кафе с мноооого мляко, изчистих, изгладих, изправих си косата и се гримирах,  даже кучето успях да разходя и да си поприказвам с вас. Приготвих кърма за бебо, който току що се събуди и се стягаме за разходка, че това слънце не е за изпускане!

# 593
  • Пловдив
Привит и от мен !
Да се разпиша и аз набързо преди обедното хранене   Simple Smile

Елиза, моите съболезнования за дядото и бързо оздравяване ти желая.
Диди, Натали  по едни стиснати палчета за вашите бебоци.
darry_darry - честит ави месечинка
Стаси, честитоооо!!!
Майче, още малко, не остана, но ти и още някои мами сте невероятни, как издържате просто акъл не ми стига... Браво на вас! Дано после тати се задържи по- дълго при вас!!!  Peace

_BLUE BIRD_  - страшна си, внасяш много положителни емоции в темичката ни.  Благодаря за това  Hug

Днес напича, не е мрачно като вчера, но като че ли е много студено и все още умувам дали да излезем   Laughing

Приятен ден за сега        bouquet

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 13:00 от vany6a

# 594
Привет и от нас с бебка!

*Eliza* приеми и моите съболезнования и много  Hug за теб! Дано оздравяваш и ти бързичко!

MaYa_ и всички останали момичета, на които мъжете ви пътуват и ги няма за дълго време - много е гадно така, особено сега, когато малките ни съкровища вече се появиха. Специално за вас много  Hug Hug

Нощно хранене нямаме, освен ако не е в някакъв период, но обикновено е за 2-3 нощи да се буди на два - три часа. Но пък при нас последното ни хранене е късно в 23.00 часа, заспива към 23.30 и така до 07.00 сутринта, което никак не е лошо, защото имам седем часа непрекъснат сън. Засега и толкова стига, ако пък ми дойде много нанагорно откъм сън си наваксвам като заспи към 8.00 - 8.30 та до 11.00  Grinning

Стаси_К честито дипломиране!

darry_darry честита месечинка на вас и на всички, които днес са месечковци!  baloni

Сега с голямо удоволствие отивам да се приготвяме за  1stroller newsm68 sun

# 595
Привет и от нас!

И ние сега се стягаме за разходка, че то наистина това слънце   Nature Sunny не е за изпускане!

Елиза, моите съболезнования, и дано бързо оздравяваш  Hug
Стаси К, честито дипломиране!
Дари, честита месечинка на малкия сладур!  Simple Smile

И сега да Ви се оплача - от днес сутринта нямаме парно и топла вода заради някаква профилактика и всичко това без никакво известие от Топлофикация  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire и като звъннах да попитам до кога ще е така, отговора беше, че НЕзнаели със сигурност,  Twisted Evil  можело до днес вечерта, а пък можело и до понеделник.

# 596
Maretu на изключително кърмене сме и съм давала АМ три пъти до сега, но на бебо нещо не му допада. Правех му Aptamil по съвет на педиатърката, но миризмата на това АМ /мирише на риба!/ дори и на мен не ми понася, за вкуса не знам! За други АМ нямам наблюдения.
Пробвах снощи, имам някакво на Хип, ми то направо смърди, не мирише, на риба. Със зор изяде 20 мл., после ги изплю и се съдра да реве. Принудих се да остана вкъщи, пак отлагам ходенето до социалните. Оказа се, че кърмата явно ми е намаляла, защото днес ми дойде. Сега пак имам доволно количество.

# 597
Да се запиша на бързо че изчезваме на преглед да видят Габи как е.
Аз съм си още с хрема с течащ и запушен нос, кашлица и..... Rolling Eyes ужас..дано минава по - бързо че съм 4тата от семейството вече  ooooh!
Диди бързо оправяне на Ивко да го цункаш от нас Hug много ми липсвате и разходките  Rolling Eyes ... дано се оправят малките да се видим по - скоро
Натали и на вас едни стиснати палчета
Мая и нашата бебка се буди през ноща да се върти, и затова в момента в който я чуя скачам от леглото за да я завъртя на страни преди да се е размрънкала иначе и тя ще се събуди.
Стейси К честито дипломиране   bouquet и аз се стягам че и мен ме чакат още изпити  Whistling
Смилянова мерси ще се разтършувам   bouquet
Елиза моите съболезнования
За нощното хранене при нас го няма още от 20тия ден на бебка , тя сам си направи режиме, не че ако се събуди няма да я нахраня, даже така ни рагзлези с татито , че ако се събуди през ноща и... ни е едно кривоооо....  ooooh!
За липсата на таткото и ние така сме свикнали заедно че като се наложи да се разделим ние много криво, при мен единствения човек който компенсира в този случай е майка ми  Hug

Ако съм пропуснала някой моля извинения..  bouquet ....  хубав ден от мен

# 598
_BLUE_BIRD_
с този бухал направо ме разби Simple Smile
Благодаря на всички за положителните емоции.
Я да попитам нещо мамите с режим : бебчето ви да е решавало да пропусне някое от храненията? Ние се храним на 3 - 3 1/2 часа, и днес реши да си пропусне обедното хранене. След като реших да го събудя ( няма да правя тази грешка повече ), получих само около 15 мин рев, 3 мин ядене и заспиване отново. Някой с подобни моменти?

# 599
 Hug
Моята хубосница нощес вдигна 37,6, нопредполагам е от ваксините. Изчаках я до сутринта и и дадох Нурофен, в момента няма и спи вече 2 часа. Лошото е, че от сутринта започна пак да ми подкашля по малко и се притеснявам заради ваксините. Дали е опасно ако веднага след тях се разболее. Започвам отново с промивките в носа, защото мисля че стичащия се секрет я дразни.
Днес отиваме при нашите и съм супер доволна. Ще трябва да наминем и през свекърва ми, но ще изтърпя.
Стейси К, честито   bouquet
Елиза, моите съболезнования! А ти се оправяй бързо.  Hug
Дари, честита месечинка на сладура.
Майче, стискай зъби още малко  Heart Eyes

Нощно хранене нямаме, Ема сама спря да се буди, когато измрънка и давам водичка и тя доволно заспива.

Дано не пропускам някой.
Нашата разходка я отложих, че каката се изкъпа сутринта и не искам да я изкарвам, а и Емка беше леко кривичка, та ще я оставим за утре. Имам и багаж да стягам, а мъжът ми щял да прави ревизия на чантите, че аз понякога се престаравам. Няколко пъти ме пита дали за дълго ще се изнасяме с децата с този багаж Laughing Лесно му е на него, мята ловджийските дрехи в петък и се прибира в неделя, нищо не му трябва  #2gunfire

_BLUE_BIRD_
, емотиконите ти наистина са невероятни.

Общи условия

Активация на акаунт