Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Ние си направихме една тричасова разходка в морската градина денят днес е чудесен за разходки и малко ми се пооправи настроението поне за днес Simple Smile
Maya много кофти така с мьжьт ти дано няма повече забавяния.То и моя пьтува ама поне при тях няма забавяния знае си графика за една година напред кога се качва и кога слиза.Аз днес сьщо сьм сама мьжьт ми отиде да вари ракия с баща ми но се оправих сама с децата и без друго трябва да свиквам.Само да няма болести иначе не ми тежи.
За нощното кьрмене аз сьщо давам когато се сьбуди.Напоследьк 3-4 дни изобщо не се буди после 3-4 дни се буди но само по ведньж и така.
Диди дано се оправят и при вас нещата Hug
Елиза моите сьболезнования а на теб скорошно оздравяване Hug

# 601
Абе, 10 градуса е навън. Не е ли студен този въздух да го дишат малките бебета? Аз също искам да изляза, ама не смея, пък така ме изкушава това слънце  Thinking

# 602
Хелоу и от нас  Simple Smile
Елиза , моите съболезнования   bouquet Добре, че ще имаш помощ и дано по-бързо оздравееш .
Ние днес бяхме на консултация - биха ни втория Пентаксим и противохепатитната (най-накрая  ooooh!) Малчо се представи добре, не плачка , а сега спинка .
Ние пак ще трябва да ходим на ортопед - преди 10-тина дни забелязах , че второто пръстче на крачето стои надолу, като счупено. Иначе си го мърда , аз като го мърдам не го боли. Питах днес лекарката и тя каза да го заведем, случвало се така, защото са им меки костите още . Най-вероятно ще трябва да правим някакви масажи и някаква лепенка се слагало . Дано се оправи  Praynig , че  като се погледне крачето от долу и все едно ти показва среден пръст  Mr. Green

# 603
Здравейте и от нас,
днес времето беше супер за разходки.
Дион не смятам, че при 10 градуса бебчетата трябва да си стоят във вкъщи, все пак ни чака зима и трябва да свикват.
Пожелавам бързо оздравяване на всички мамчета и бебчета Hug.
Стаси, честито дипломиране. Аз сега записах втора магистратура и има моменти, когато ми идва малко повечко, но няма как.
Аз се опитах да премахна нощното хранене с вода, но не успях и сега си имаме 1 хранене към 3ч. и после в 6ч. Като реши сама ще се откаже.
Лек и слънчев ден на всички.

# 604
Благодаря ти, Djinka82! И аз така си викам, зима иде, ама все се чудя дали да излизаме. Сега като се събуди ще го навлека и ще се разходим малко. Поне слънчицето да го погали за малко.   Nature Sunny

Поздравления на всички с повод, бързо оздравяване на болничките   bouquet  (малко кратко, ама нещо не съм в настроение да пиша  Tired )

# 605
Абе, 10 градуса е навън. Не е ли студен този въздух да го дишат малките бебета? Аз също искам да изляза, ама не смея, пък така ме изкушава това слънце  Thinking

стандартът за разходка навън, с който се съобразяват яслените групи, е: над 5 градуса, без мъгла и дъжд.
Ние бяхме един час навън, термометърът на сянка показваше 3 градуса, но на слънце беше ок.

# 606
Ники като мальк го изкарвах навьн всеки ден зимата и малката не смятам да я дьржа в кьщи.На мен в колата ми показваше термометъра 11 градуса и даже ми стана топло на сльнце защото се бяхме понавлекли.Имаше майки с много малки деца едвам проходили а без шапки мен пьк това ме учудва.

# 607
мартеа, благодаря за инфото, точно това ме интересуваше. Нещо като някакъв минимум за извеждане на разходки.

# 608
Незнам за яслените групи ,но в градината на синьт ми от октомври до април не ги изкарват навьн изобщо.Хубаво е даже зимата да излизат навьн поне за един час но явно галимацията по обличането и сьбличането на децата на лелките не им допада и ги дьржат затворени вьтре. Имайки в предвид,че са 35 деца в групата можете да си представите за какьв развьдник на болести става вьпрос.

# 609
Незнам за яслените групи ,но в градината на синьт ми от октомври до април не ги изкарват навьн изобщо.Хубаво е даже зимата да излизат навьн поне за един час но явно галимацията по обличането и сьбличането на децата на лелките не им допада и ги дьржат затворени вьтре. Имайки в предвид,че са 35 деца в групата можете да си представите за какьв развьдник на болести става вьпрос.

Натали, аз цитирам какъв е стандартът, зададен от държавата, а каква е масовата практика, въпросът е друг. А въпросният стандарт го цитира на всяка родителска среща директорката на нашата градина - за нас нали няма място в държавна и ходим в частна, там ги извеждат точно при Т над 5 гр, без мъгла и дъжд, рядко са ги държали вътре при други обстоятелства, например ако учителката прецени, че е много влажно.

Съгласна съм, че детето трябва да прекарва поне по час навън ежедневно, стига времето да го позволява.

# 610
  • Пловдив
И ние днес бяхме навън - от около 14 часа до 17.30. Ходихме и до градината да си вземем каката и тя остана доволна и изненадана приятно! Днес имат и домашно за почивните дни и сега като сложа яденето  да се готви, ще пишем ченгелчета, бастунчета, чертички , цифри, голям мерак я гони, та да видим. А в неделя е на детска дискотека, организирана от едно от момиченцата в групата, големи емоции- първата дискотека в живота й   Joy

Иначе в парка днес имаше и едно двумесечно бебенце, мисля, че 10 градуса е напълно достатъчно да ги извеждаме, при положение, че напича и не духа и няма мъгла  Peace

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 18:26 от vany6a

# 611
И ние днес бяхме навън - от около 14 часа до 17.30. Ходихме и до градината да си вземем каката и тя остана доволна и изненадана приятно! Днес имат и домашно за почивните дни и сега като сложа яденето  д асе готви, ще пишем ченгелчета, бастунчета, чертички , цифри, голям мерак я гони, та да видим. А в неделя е на детска дискотека, организирана от едно от момиченцата в групата, големи емоции- първата дискотека в живота й   Joy

Joy Представям си какво вълнение е  Party
А за мерака, дано винаги да го има  Heart Eyes

# 612
...Дано се оправи  Praynig , че  като се погледне крачето от долу и все едно ти показва среден пръст  Mr. Green
абе Николови, да не иска да ви каже детето нещо Joy Mr. Green Wink
...не се сърди на черния хумор, плс Hug Hug ще се оправи детенце!!!

Елиза, съболезнования Hug Confused
гърло и мен ме боли тези дни - пия чай (салвия, бъз, мащерка, орехи, босилек...) и гаргара си правих с т-ра невен ама ме мързи когато става въпрос за мен и спрях Rolling Eyes ...

Дионче,излизай смело Wink за малки бебета около нулата, че даже и до -5 ако е меко времето Sunglasses

# 613
  • Пловдив
Цитат
Представям си какво вълнение е  
А за мерака, дано винаги да го има  
  Peace

За мерака - ха, дано   Peace
За вълнението, нямам думи, то са тоалети, то са прически, то е чудо ...    Joy

П.п- на мен като цитирам защо не ми излиза кого цитирам като на вас  newsm78? Какво не правя както трябва, хмммм  ??  Използвам иконката за цитат, тази която е до - промени цвета, натискам я и после копирам цитата. Сигурно има и друг начин, за да ви излиза на вас и името   Thinking

# 614
Ние също бяхме навън за 3-4 часа. Опаковах го и друм. На слънце си беше чудесно. И още щяхме да останем, ама не мога да заголя цица в този студ  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт