Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Софи, вероятно знаеш, но да си кажа - внимавай със салвията, наистина спира секрети всякакви, вкл. и кърма. След като се отби Теа това пих, за да си спра кърмата.

# 616
Ясно, момичета, няма да се чудя вече, ще съм по-смела  Sunglasses

Ванюша, когато си пишеш отговора, използвай "Вмъкни цитат", който е на всяко мнение. Така ще ти излиза и този, когото цитираш. Ако искаш само определена част от някое мнение, изтриваш останалата част  Peace

# 617
  • малкия йеросалим
Здравейте сладурки.Ние днес направихме една голяма разходка от 12  до 5.На обяд като излизахме беше 5градуса ,но не мисля че децата трябва да се държат в къщи.Аз не вадя само в силен дъжд,вятър и мъгла.Каката я вадех всеки божи ден.Даже количката ни беше с много големи гуми и беше като снегорин.
Аз да се похваля ,че мрънкащият период май мина.Вчера бяхме на контролен преглед за кашлицата и лекарката каза,че е пробило едното ъгълче на зъбчето и сигурно за това е мрънкал.Аз бръкнах ,но нищо не усетих.И сега не знам пробило ли е или не  Rolling EyesЩях да пиша още нещо ,но малкият надава вой за глад.Оставям ви и лека вечер на всички ви.

# 618
Да се оплача ,че се сдобих сьс столче за хранене от което сьм ужасно недоволна. Sad
Аз го капарирах вчера бях си го харесала и мьжьт ми отиде да го вземе днес а там на място установява,че таблата отпред не се вади.Тоест детето трябва да го вадиш и слагаш отгоре,което поне за мен е голямо неудобство като се има в предвид,че много си пазя крьста.
Не са разрешили на мьжьт ми да го смени с някое друго дори и на по-висока цена като доводьт им е,че го били порьчали специално за нас.Става дума за магазин ''Бебчо'' до нас те имаха зелено а аз исках розово и за това.Направо не разбирам що за глупава политика имат вьв всеки нормален магазин правят подобни компромиси.Явно при тях е вьрволица от клиенти и дали ще загубят един все им е тая.Утре сутрин пак ще настоявам да говоря аз с управителя да видим ще може ли да направят нещо по вьпроса да ми го сменят така и така смятам да купувам друго.

# 619
Натали, тези от "Бебчо" мнооого ги мразя аз  #Cussing out Бъди смела и не им се давай! От тях си поръчахме кошарата (иначе много мили бяха) но закъсняха ужасно с поръчката. Не си спомням точно кво беше, но трябваше да е готова най-късно на 06.05, а Рая като се роди на 14.05 още я нямаше и скандали, панаири, едва като ни изписаха от болницата, същия ден мъжа ми ходи да я взима оттам.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire До посред нощ сглобява кошара, дойде и някакъв от техния магазин да помага и то срещу заплащане  #Cussing out Абе политика никаква, така че си настоявай на твоето.  Peace

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 21:20 от MaYa_

# 620
Натали, кажи каква марка е столчето ?

# 621
И ние можахме да си направим една хубава разходкаааа! Утре пак ще се радваме на   Nature Sunny

Nataliiiiiii дано да успееш да ги убедиш да ти го сменят, че така много гадно да си имаш нещо, което не ти върши работа.

# 622
Нат, не им се моли, ами направо заплаши управителя със защита на потребителя, ако не ти го смени!
Мартеа, мерси за съвета Hug то, и мащерката намаля кърмата май, но аз не прекалявам - само като съм мн зле, а то е рядко Twisted Evil Mr. Green Wink

# 623
Не моничета вие не ме разбрахте.Таблата не се вади защото модела е такьв не че е дефектно столчето.Просто не ми е минало през акьла ,че може да се произведе такова столче.Това може за някой да не е проблем но на мен не ми допада и какво толкова ако бяха направили компромис нали пак щях да купя.Лулу столчето е на Бертони ако не ми го подменят ще се мьча да го продавам някакси на по-ниска цена естествено.

Аз искам да питам защо публикациите ми си стоят все 5 а имам над 1000 в различни теми и все още се водя новак тук.За да пусна нова тема,че продавам столчето трябва да сьм на по-горно ниво.

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 21:42 от Nataliiiiiii

# 624
аз чудесно те разбрах, но мисля че си в правото си да го върнеш, дори и да не е дефектно... Peace

# 625
аз чудесно те разбрах, но мисля че си в правото си да го върнеш, дори и да не е дефектно... Peace

Е да ама мога ли да ги заплашвам сьс защита на потребителя в такьв случай?????

# 626
Nataliiiiiii ,  въпреки   че не е дефектно, ти си в правото си да го замениш . Както е казала sophiepp , може да ги заплашиш със защита на потребителите  Peace  (това ми напомни, че като се роди малкия и мъжа ми отиде и купи дъска за гладене и като се прибра аз не я харесах , а и малко се клатеше Rolling Eyes Беше му неудобно да отиде сам да я връща и тогава АЗ.....родила преди седмица и с неовладяни хормони отивам с идеята да заплашвам с Европейския съюз  Laughing А той като ме видя човека как бойно влизам и започвам да обяснявам, направо ми върна парите даже без да ми иска касов бон  Mr. Green )

# 627
Натали, само мненията в определени теми/раздели са отчитат. В другите и 100000 да напишеш няма да ти се отчетат в брояча. Peace

# 628
Натали, можеш да го пуснеш в Продавалника. Там е с отделна регистрация и не се искат никви предходни мнения.
И аз мисля, че можеш да го върнеш, въпреки че не е дефектно.

# 629
Натали, не могат да откажат да ти го сменят, непремено си потърси правата в Комисията за защита на потребителите.

Общи условия

Активация на акаунт