Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 26 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ето ме и мен!

Времето наистина е чудесно, но и днес ще пропусна разходката, защото още съм болна, а и татко ни чак утре ще се прибира от погребението (селото е на 400 км. от тук ooooh!)
Иначе се обзаведох с Прополки, Осцилококцинум, Хомеожен и Цемакс - витамин Ц с удължено освобождаване. Снощи дори пих чай с мед, колкото и да се старая да избягвам консумацията на мед. Пръскам си носа с Риномер-а на Крис Mr. Green На него още не съм му го прилагала, аз му направих сефтето Crazy
Добре, че майка ми и днес ще дойде да ми помага и да ми прави компания, че ще изперкам.

Мартеа, много неприятно! Почвай някакви сухи храни - сухари, ориз, картофи, да задържиш течностите.  Hug
Натали, много се радвам за теб, честито ви столче! Peace

Момичета да ви напомня, че довечера (то по-точно през ноща в 4 ч.) местим часовниците на зимното часово време. Сега да не взема да се объркам, ама май назад връщахме, нали? newsm78

# 646
Момичета да ви напомня, че довечера (то по-точно през ноща в 4 ч.) местим часовниците на зимното часово време. Сега да не взема да се объркам, ама май назад връщахме, нали? newsm78

Точно така, 1 час назад. thumbsup

# 647
Я да ви питам в тая връзка какво ще правите с режима на бебчовците?  Thinking То милото не знае, че сменяме времето и сега ще му се приспива в 18.30 вместо в 19.30 и ще става в 6-7  вместо в 7-8  ooooh!

# 648
Аз смятам да си продължим по "старото" време. Като малко по малко ще променям часа му на къпане, така че за 2-3 седмици (евентуално) да може да стигне нормалния си час на къпане, хранене и лягане.

И ние тази нощ имахме известно бодърстване. В 3 се събуди и се въртеше ужасно много в леглото си, до 4. После като стана да яде в 5 и до 6 не заспа въобще; в 7 отново се събуди, но след половин часово неуспешно приспиване го нахраних и го връчих на баща му, той да се занимава да го приспива. Е, почти до 10 спах  Mr. Green

Хубав уикенд от нас, ще е повече от прекрасен с такова слънчице навън  Heart Eyes

# 649
  • Варна
Здравейте и от мен!
BAN, за това не бях се замисляла. Мисля да не го тормозя детенцето, ако иска да заспива по-рано няма проблем. Предполагм, че до 1-2 седмици ще се нагоди, както и ние.
Натали, браво за столчето.  Hug
И аз да се оплача. Снощи докато къпехме Теди, май не бяхме затоплили добре и от снощи кихаме, а и на 2-3 пъти покашля. Сега се чудя, какво да правя, да ходим ли в понеделник за ваксината, че 200 км. не са малко.  ooooh! И ние сме само с една хепатитна и един Пентаксим, т.е. наникъде.
Снощи Теди голям рев му дръпна по време на кърменето, сменях гърдите по няколко пъти, няма все си реве човека. Накрая му направих АМ и си го цокна доволно. Голяма грешка. Както си вечеряме го чух да прокашля на бейбифона, след 20-30 мин. отново. Свекърва ми отиде да види дали всичко е наред..., качвам се и аз след 2-3 мин., целия оповръщан, косата, дрехите, завивките, кошарката...  ooooh! Добре, че не се е задавил, ще си уморя детето за едното чудо, сакън да не остане гладен.  Sad Така се изплаших. cry
Дари, пишлето не го виждам да се е цепнало, но при самото забелване се зачервява самата главичка, но като се прибере всичко е ок. Да видим кога ще успеем да го отлепим цялото, че след като мъжа ми замине ще трябва аз да се оправям.  ooooh!
Мая, много дълги контракти има мъжа ти.  #Crazy И на тях не им е лесно, далеч от семейството.
Това, че бебоците се будят не е ли един от признацитe, че са готови за захранване?

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 12:41 от Pepsilight

# 650
  • София
Привет Sunglasses
_BLUE BIRD_  дано всичко с мъжа ти вече се подобрява.
Nataliiiiiiii  Hug браво на теб smile3501
Много усмивки на всички Wink

# 651
Бързо ще се нагодят бебчовците към новото време, няма страшно !
Наш бебо си ляга към 8.30 - 9.00 вечер и става сутрин към 5.30 - 6.00. През нощта не се буди още от края на 1-я месец.  newsm44

Blue bird, вие голям юнак сте си отгледали ! Браво !!! А таткото си го цункай да му мине по-бързо !  Mr. Green

Елиза и Мартеа, и виe oздравявайте бързо !!!  fingerscrossed
Ние като се разправяхме с вируси тази седмица, се лекувахме с Осцилококцинум и с на Мартеа чая от ябълки.  Grinning Добре ни се отрази !  Laughing
А вчера цял ден лекувахме хрема на слънце и сме доооста по-добре !  Laughing

При всички положения поне при част от бебоците нощното бyдене е заради увеличената им нужда от калории.  feeding
Аз от днес започвам да прибавям към оризовата каша различни пюрирани зеленчуци и плодове. Почваме с тиква, да видим какво ще каже
малкият ...  chef

Хубав yикенд на всички !!!

# 652
Аз от вчера давам пюренце от тиквичка и картоф.Днес почна малко да се мръщи но яде.

# 653
Здравейте и от мен, и ние снощи не можахме да спинкаме добре, на Габи се запушваше нослето си будеше на всеки час  Rolling Eyes Ама ще изкараме и тези дни
Анелия и нашата кукла си спинкаше до сутринта, обаче има дни където се буди през ноща, ще мине и това  Hug
Ангелчету това е ужасно, наистина са изроди тези двамата,дори не мога да ги нарека родители,  #Cussing out направо са за трепане, като си помисля колко е беззащитно малкото дете...ми се къса съцето...  Cry
Синьо птиче много неприятна случка,  Praynig бързо възстановяване на мъжа ти
за смяната на времето се надявам се да нямаме проблем със заспиването и събуждането, ще влезнем в ритъм  Peace
Детските аз мисля че ги получих още миналата седмица, имах превод по картата си
аз продължавам да съм си с хремата, какво ли не пих вече , да благодаря на Алексова че ми напомни за компреса, довечера ще го направя и него. Днес майка ми ми вари някакъв сироп за кашлица (орехи, ябълка, лук, индрише и мед), че съм като магаренце като ме хване и няма минаване, кажете и вашата рецепта с ябълките
Слънчев лъч страшен режим от 8 -9ч да спинка бебчо  smile3501 ние заспиваме към 22-23ч  Whistling

# 654
Страхотно време! Да си пожелаем и целият ноември , а защо не и декември да са такива. Laughing

Ангелче ужас! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Като чета или слушам за такива неща си представям че това е моето дете и такива изверги бих ги убила на място.

На нас днес ни озеленяват междублоковата градинка. Много ще ни е красива и озеленена, а на пролет ще имо и нови съоръжения за децата. Радвам се много защото ние там си прекарваме времено навън, големите паркове са ни далече.
 Party
Много слънце за всички!

# 655
Привет пак!
Ние преди малко се прибрахме,че в 15.30 давам на Ивето антибиотика.
Болните бьрзо да оздравяват.Аз сьщо кашлям нещо и ще пия чай.
За режима ние и без друго нямаме такьв и ще я караме както дойде.

# 656
Привет и от мен.  Да се отчета след консултацията: Митето вече е  6,600 и 66 см. Сложиха му втория прием на Пентаксима  и за разлика от първия път всичко мина гладко. Все още не мисля да го захранвам. Споделих с педи намеренията си и тя ме подкрепи.
Дано времето се позадържи топличко, че все още не съм се настроила за зима  Simple Smile

# 657
Здравейте и от мен!                             
 Явно почти всички сте на вън/от 2ч.никой не се е включвал/ Mr. GreenВременцето е разкошно,но на нас ни се наложи бързо да прекратим разходката,защото нещо му стана на бебо,започна много да мрънка.
Да се отчета от вчерашната консултация-7,450кг.  +200гр.  и 66см.+1см. Нещо тоя месец май по-малко сме пораснали newsm78
За режима-почти няма такъв ,вечер заспива между 22ч.и 24ч. сутрин се буди мжду 8 и 10ч.,през деня заспива през около 3 часа за по 1час.
Тази нощ беше много неспокоен като се събуди в 3 часа та до 6 не сме спали и сега съм като пребита. ooooh!
За ваксините - ние сме още само с хепатитната.С доки се разбрахме в понеделник да направим кръвна картина на бебо за да сме    сигурни,че е напълно здрав и следобяд  да му сложи Синфлорикса.Забавих ги много тия ваксини,ама все си мислех,че се разболява заради повишената температура,но май ще се окаже ,че при нас е нормално.Слънчев лъч мерси за успокоението Hug 
За детските-Андрей стана вече на 4 м.,а сме получили само веднъж детски до сега newsm78
Да оздравяват бързо болничките Praynig 
                                                                                                           Чао засега bye

# 658
Здравейте  Hug
Да ви се похваля, ходихме на панаир, тук наблизо и имаме балон от тези целуфанените, които са пълни с хелии и седят на тавана. Е, няма такава радост, ритане, викане, приказване, смях, голям кеф пада  Joy   ura

# 659
Май наистина всички са били навън  Laughing
И ние излизахме и да ви кажа какво ми се случи . Обвиниха ме в кражба  Shocked Влизам аз в аптеката да търся млякото на А-дерма . Бях писала на anelia001 да ми каже какво точно пише на опаковката и си вадя телефона, за да сверя дали е това, което търся. Видях надписа и пак пъхам телефона в раничката (аз съм с количката в аптеката ) и изведнъж аптекарката ми казва "Вие какво правите там ?, Какво си пъхате в чантата? "   #Crazy Ужас ....хем ми стана гадно, хем се ядосах, защото тя си ровичкаше нещо аз като влязох и даже не отвърна на поздрава ми и не ми обърна никакво внимание .

Натали, честит нов стол  Wink
Болничките бързо да оздравяват   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт