Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 26 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Ангелче,би ли ми казала къде точно е тоя панаир?Не се интерасувам само от любопитство,а защото паричките ми зависят от такава информация.

# 661
nikolovi много неприятна случка:(Поне извини ли се?

# 662
nikolovi много неприятна случка:(Поне извини ли се?
Не, как ще ми се извини ..... най-странното беше, че продължи да си ровичка и да не ми обръща внимание  Thinking

# 663
Nataliiiii,
исках само да изразя мнението си и аз относно замяна/ подмяна/ връщане на стока. Ще ти дам пример с продукт закупен от мен.
Трябваше ми куфар, който е позволен за качване в самолета ( като ръчен багаж ). От съвсем обикновен магазин си закупих такъв. Там ме уверяваха, че товяа е размера и е точно за целта, за която го търся. Факт, че на връщане за България, служителките на летището бяха доста стрикни. Разба се, че моя куфар е с 3 см по- голям от допустимото. Наложи се да го chek- ирам ( а да не е с мен в самолета). Платих 40 евро за което. Отидах в магазина, казах им че си знам правата, и че това което са ми продали не е това, което съм търсила. Не исках друг куфар. Върнаха ми парите, заплатиха ми и това, което аз платих на летището ( 40 евро).
Пак казвам, ставаше въпрос за съвсм малък магазин, а не верига. Единственото е да си знаем правата като потребители.
Ако не пожелаят да ти сменят столчето или да ти върнат парите, просто се свържи с агенцията за защита. Отзивчиви са!  Peace

Пфффф, аз докато се наканя да ти пиша и ти си се справила Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 19:55 от Стаси_К

# 664
Здравейте ,ние днес бяхме почти цял ден отвън.Ходихме на село после заведохме  баткото на гости у леля му.Натали радвам се че се справи с проблема със стола. smile3501.Аз също имам един такъв проблем ,но няма как да го разреша поръчах на нашия батко много хубави гумени ботушки ,но се оказаха големи .Сега немога да намеря на кого да ги продам.

# 665
zyzi а не може ли да му купиш нови а тези да останат за следващата зима???

# 666
Натали, още веднъж браво за стола!  smile3501
Пепси, той уж е на 4/2, ама то вече 6 станаха  Tired

Искам да попитам нещо. Днес забелязах, че Рая има малки пъпчици от едната страна на лицето и гушката, а вчера имаше долу по коремчето. Вчера си казах, че може би е памперса дето стяга, днес - от претопляне (навън беше с един дебел ескимос и шапка), но дали е възможно да е алергична реакция от картофа, дето яде? В смисъл - тези реакции по цялото тяло ли се появяват или не е задължително?  newsm78

# 667
Нашата кукла от 19 ч насам се държи доста странно, мрънка, стана време да заспива, тъкмо се унесе и изведнъж се присвие и ме захапва или си лапа ръцете.Ева я приспах, сега е по- спокойна, но едва не ревнах и аз с нея, дано да са зъби...
Боил от вчера вечерта ми се държи така. Мрънка и се държи като че ли му се спи, тръгна да го приспивам, унесе се и изведнъж се ококори. Ако е в леглото, лапа ръцете, ако е в мен, захапва цицата. Чудо, бях забравила какво е да в състояние на постоянно мрънкане. Сега след един час приспиване се върнахме в хола и почна да си лапа пръстите и  да пее песните си с ръце в устата. Аз като нова мама даже не мога да преценя дали това е от зъбки или го мъчи нещо друго.

Да буденето нощем и готовността за захранване - мамите, които захранвате, престанаха ли да се будят бебчетата нощем?

(по другите въпроси не взимам отношение, че гледам да не се изказвам, където не съм компетентна)

# 668
Здравейте,
Натали, браво че си се справила с проблема!
Варненки, да споделя, че Деавит има в аптека "Живита", която се намира на бул. "Владислав" срещу Експресбанк.
Къде се изгуби Марчела  newsm78

# 669
Нашата кукла от 19 ч насам се държи доста странно, мрънка, стана време да заспива, тъкмо се унесе и изведнъж се присвие и ме захапва или си лапа ръцете.Ева я приспах, сега е по- спокойна, но едва не ревнах и аз с нея, дано да са зъби...
Боил от вчера вечерта ми се държи така. Мрънка и се държи като че ли му се спи, тръгна да го приспивам, унесе се и изведнъж се ококори. Ако е в леглото, лапа ръцете, ако е в мен, захапва цицата. Чудо, бях забравила какво е да в състояние на постоянно мрънкане. Сега след един час приспиване се върнахме в хола и почна да си лапа пръстите и  да пее песните си с ръце в устата. Аз като нова мама даже не мога да преценя дали това е от зъбки или го мъчи нещо друго.

Да буденето нощем и готовността за захранване - мамите, които захранвате, престанаха ли да се будят бебчетата нощем?

(по другите въпроси не взимам отношение, че гледам да не се изказвам, където не съм компетентна)

Lulu25, при нас положението е същото. Заспива трудно, буди се през 10 минути докато заспи дълбоко, смуче си палеца. През деня ако спи 1 час е цяло чудо и то този час е накъсан от събуждане Crazy

Къде се изгуби Марчела  newsm78

На гости при мама е тя Wink

# 670
Maya и Ивето има такива пьпчици около устичката и малко по бузките,чудя се и аз от какво може да са newsm78

# 671
  • Варна
Добър вечер!
Много е пусто тук...
Ние сме на гости на мама и ще стом тук до понеделник или вторник. На Павел му понася много добре. Днес бяхме на разходка и спа през цялото време.
Нашия тати се прибра във Варна и сега Павел спи при мен на спалнята. Преди не сме спали така, но е ок. Буди се само първата вечер нъм 1-2ч. и повече не е. Дори излязохме на заведение с милото...  Heart Eyes Отдавна не се беше случвало.   Flutter
Пъпчици по бузките има и Павел. А Майче ти по-добре отиди педито да я види ако ги има до понеделник.  Peace Дано минат сами де!  Praynig Hug
Лулу, благодаря, че  ни мислиш!  Heart Eyes На мен Мария ми се губи нещо... Rolling Eyes
Олеее, дано вече си по-добре!  Praynig Heart Eyes
Нат, стискам палци да мине с един АБ.  Hug
Николови, стискам палци и за Ники. На Павел пък пръстите на краката са постоянно свити навътре всичките.  Crazy Може да ги опъне, но не го кефи явно.  Laughing
Софи, бързо да се оправяш напълно!  Heart Eyes
Ох, имаше и още, ноооо  newsm78
Целувки на всички!

# 672
Здравейте мамчета,
Да се запиша и аз.  wavey
Напоследък нямам време да чета , минавам отгоре - отгоре . Онази вечер Виктор заспа към 3,30ч сутринта и веднага след това се събуди Емичка , нахраних я и заспа. Вече две седмици си лягам след два часа. Чудя се дали да купувам столчета за хранене, за сега ги слагам в седалките за кола. Вчера и днес беше хубаво време в Русе и излизахме , даже  пихме кафе. Нашата кака е болна и баба ми я остави при нея по препоръка на лекарката, утре ще ми я донесе била по добре. Ох отивам да sleepuu и останалите  smile3524. Нещо са се объркали! Сверихте ли си часовниците! ! ! ! !
 washтрябва да изчакам да свърши, че нещо не е добре  много бие може би има нещо откачено от толкова пране, отивам да я вардя, че да не бие ( да му се невиди прането е детско )
Ч А О ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

# 673
Не успя да отиде да простре сама. Дано да се окаже нещо откачено , че ако е лагер ще е двойна трагедия - от една страна нямам време да пера на ръка , а от друга излишни пари нямаме за ремонти и сега сме на границата, много е тънък възела на двата края.
 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

# 674
Момичета, помагайте - не съм мигнала до сега нито за секунда....Крис е с хрема, носа му хърка и цяла нощ се събужда, плаче и видимо го боли и гърлото. Sad Не знам как да му помогна, а и съм сам самичка. Най-много ме е яд, че съм го зарзила аз.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт