Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 26 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Абе в нашата мила родина всичко си е до добрата воля на търговеца. Закона за защита на потребителя така са го написали, че е в защита на продаваца, не на купувача.
Моя съвет е да си поговориш с управителя, да му обесниш, че имаш проблем с кръста и дано да позволи. Не вярвам да не могат да си го продадат, така че стискам палци.
С комисията не виждам с какво ще ги изплашиш, те са си свържили задълженията- ти поръчваш и капарираш, те изпълняват и доставят .Всичко е на 6.
В чужбина можеш да върнеш нещо в рамките на дни, стига да не е махнат етикета. Моя позната ми е разказвала как си връща дори носени дрешки, но ние сме далеч от тях Close

Нашата кукла от 19 ч насам се държи доста странно, мрънка, стана време да заспива, тъкмо се унесе и изведнъж се присвие и ме захапва или си лапа ръцете.Ева я приспах, сега е по- спокойна, но едва не ревнах и аз с нея, дано да са зъби...

Честито дипломиране на Стаси, успешно реализиране!!!

Честити и месечинки на всички, които днес празнуват!!!

Ние мислим утре да отскочим до Благоевград, ще ми липсвате много Hug

Лека вечер, сладки сънища и слънчев и забавен уикенд!!!!

# 631
Да наистина имам право да се обьрна кьм комисия за защита на потребителя.Има една клауза,в която пише,че са дльжни да дадат подробна информация за конструкцията ,материята и т.н на продукта а никой не ми обясни ,че таблата не се вади.Утре отивам и спрятам панаира още сутринта Simple Smile

# 632
Утре отивам и спрятам панаира още сутринта Simple Smile

newsm10 newsm10 newsm10

# 633
Не мога да повярвам, че най-после, след 5 дни четене, ви прочетох  ooooh!
Сега отивам да спя, утре ще пиша да ви се оплаквам.  Crazy
Лека нощ на всички и кротки бебчовци!  baby_neutral  bouquet

# 634
  • В.Търново
Добро утро,момичета!Май аз ще съм първата за днес Simple Smile) Пф,каква нощ само...малката заспа в 21.30 и се събужда за хранене в 00:20,3:30 и 6:30  ooooh! Какво е това чудо,не знам.Допреди 3 нощи тя си спеше до към 7ч. сутринта без да се буди нощем,рядко е хапвала по веднъж.Кърмата ми ли намалява  newsm78 ,детето ли има нужда от повече ?Зъби би следвало да не са,въпреки,че се лигави,но през деня е спокойна...
Днес времето се очаква да е хубаво,таткото е почивка,а аз ще съм като парцал...Трудно ми е да се нагодя към този неин ритъм-а то как и да стане като тя през деня наваксва като спи горе-долу сумарно около 3 часа,а аз шетам през това време.
Желая на всички приятно утро и слънчев ден за разходки!

# 635
  • София
Да наистина имам право да се обьрна кьм комисия за защита на потребителя.Има една клауза,в която пише,че са дльжни да дадат подробна информация за конструкцията ,материята и т.н на продукта а никой не ми обясни ,че таблата не се вади.Утре отивам и спрятам панаира още сутринта Simple Smile
Доколкото знам имаш право да върнеш продукта в 7 дневен срок, дори просто да не ти харесва това, което си купил. Длъжни са да ти го сменят или да ти върнат парите. Само не съм сигурна дали това не важеше само за електронната търговия, а пък в другия случай май бяха 3 дни...

# 636
добро утро и от мен.Искам да кажа само на майките които взимат детски вчера след обяд получих превод Laughing

# 637
# 638
Добро   Nature Sun With Face утро!
Присъединявам се към групата на често събуждалите се бебоци през нощта. Почти през цялата нощ си спа при мене госпожицата, събуди се в 7.00 и преди десет минути заспа, а мама ще трябва да пооправи, че после да можем да излезем. Но сигурно цял ден ще съм  smile3507

Nataliiiiiii ето тук погледни кои мнения се отчитат.

AnGeLcHeTyYy е това е шокиращо, милото дете  cry, такива "родители" не знам защо въобще имат деца, нали родителите са тези, които трябва да пазят децата си, а не да ги измъчват и на всичкото отгоре да се забавляват с това. А и що за наказание са им сложили, просто нямам думи. Направо побеснявам като прочета подобно нещо  tantrum

# 639
Добро утро!  Hug
Хайде всички на кафенцето за разсънване!

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 640
Добро утро!
ani_di, благодаря за кафенцето.
AnGeLcHeTyYy нямам думи - изроди!
Новините при мен са, че мъжът ми  вчера си пукна главата – резултатът е три шева. Прибрахме се от приятна разходка и докато паркира количката на терасата без да иска се нацелил в рамката на прозореца . Толкова дълбока рана и кръв не бях виждала! Опаковах пак бебчо и в спешното с тати под ръка. Два часа висях на студа на площадката отпред  - не ми се рискуваше да пипнем някой вирус в приемната. Отгоре на всичко и Светльо цяла вечер е неспокоен, събуждаше се често и не можах да дремна качествено. Сега си сърбам кафенцето и да видим какъв ден се задава!

# 641
Добро утро и от нас!
AnGeLcHeTyYy тея са пълни глупаци,не мога да повярвам че такива хора имат деца,а такива които ще ги обичат и ще се грижат за тях нямат или мн трудно се сдобиват с тях Twisted Evil #Cussing out

# 642
Добър ден и от нас  Simple Smile
AnGeLcHeTyYy , потресаващо  Cry милото детенце, представям си какви психични травми ще има . Ужас, как може такова нещо.....

# 643
Добро утро!
Да се похваля,че сьм с нов стол Mr. Green
Тези от ''Бебчо'' пак се опитаха да ми откажат но така им се озьбих ,че се сьгласиха накрая Simple SmileВзех си друг на сьщата цена на който таблата се сваля.
Днес времето е чудесно за разходки от сутринта и след малко излизаме цялото семейство:)
Блу бьрд скорошно оздравяване на мьжьт ти Hug
Хубав ден!:)

# 644
Да се похваля,че сьм с нов стол Mr. Green

Браво, Натали, само така, ако всички си мълчим, никога няма да се оправи тая държава!

Аз съм с някакъв жесток вирус, скъсах се да повръщам снощи, имам си и другата екстра, едвам гледам, че се обезводних, сега мъжът ми отиде да ми вземе лекарства. По случая, отново отлагаме ваксината на Рая, понеже се води контактна. До момента й е бита само хепатитната.

Общи условия

Активация на акаунт