Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 26 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
JJ ,гуш ! Оправяйте се! fingerscrossed        Андрей от вчера е доста неспокоен,май са зъби.Снощи заспа в 1.30,едва го успах smile3507.        И ние сме още на Пуфис.До сега не сме имали проблем с тях ,но снощи имаше някакви ситни ,червени пъпчици над пишока,та може и да ги сменяме.                                                  Чао засега от мен момичета! Слънчев и усмихнат ден!

# 91
Момичета,
някой да си е купувал книгата на Др Михайлов за хомеопатията? Дали ще ми бъде от полза, търся отзиви за практичната и насоченост.
Доколкото я разгледах имаше конкретни примери и е разделена по  болести, мнного ми хареса и съм решила днес да се сдобия с нея и да я чета.
Май се поовлякох по тази алтернативна медицина.... bowuu

# 92
Алехова, ако я има в интернет , прати линк, може да си е поръчам и аз. С Пуфис и с Молфикс и с Памперс, Веско почти всяка сутрин е мокър от страни , почти до мишниците. Сутринта се хранихме на леглото и понеже беше настрани, имаше мокро петно и на нашия чершаф. Явно от страни пелените пропускат, не трябва да го слагам така, а само по гръб.

# 93
Иначе от известно време и той се е научил само на силна струйка и като намалее започва да се дърпа.Като му предложа другата гърда започва пак с кеф да цока.И така вече кърмя от двете гърди.И той започна да се буди по два пъти на нощ.Вече е рядкост да ставам само към 4-5ч.И аз се чудя защо така правят тези деца.Не им стига млякото ли.Време е за захранване? Незнам и аз.Но ще си купя този дентокинд,че може и зъби да са. newsm78

Кремче и ние сме така мн взе да се буди това дете вече се чудя от какво е,пробвах да я дохранвам вечер с АМ и въпреки че си изяжда всичко което и предложа(един път и направих 60мл,а др. 90 мл.)пак се събужда доста вечер и мн не спокойно спи ooooh!МАй ще са зъби и аз ще взема да си купя от тоя дентокинд  да видим дали ще е по-добре  Whistling Crazy

# 94
MimiBo , да не са ви малки памперсите? Пробва ли по-голям размер?

# 95
  • малкия йеросалим
Добро утро на всички !
Много се зарадвах като прочетох за Вероник.
Аз да се оплача сега-нашата кърмаческа стачка се оказа фалшива/както и очаквах/Оказа се ,че малкият е лепнал вирусчето на кака си.Снощи беше кошмар.Събуди се с кански рев.Със запушено носле ,темп. 38 -направо ужас.Така жално плачеше милото ,а аз не мога да му помогна.Дадох му Нурофен,но той го повърна целият.От там в болницата където попаднахме на един дебел лекар ,който установи ,че било само настинка и си ни прати в къщи,като преди това ни дръпна една лекция как детето ни е с наднормено тегло и трябвало да не го храня на поискване ,а под режим със максимум 5 хранения в денонощието.Сега мъжо се е втилясал и ме побърква с мрънкане да му направя режим.Оф побърках се вече.Сега следобед ще ходим при личната да го види и тя.Иначе Жоро е неспокоен,много трудно суче.Сега спи ,но само се върти.Ох оплаках се и ми олекна.Сега ще изчезвам да свърша някоя работа  докато той спи.

# 96
jj okocha, може и да си права. Мисля като свърши този пакет да взимам вече 4-ка, макар че Веската е 7.5кг.  а 3-та е до 9кг., а 4-та от 7кг.

# 97
  • С-я
jj okocha, може и да си права. Мисля като свърши този пакет да взимам вече 4-ка, макар че Веската е 7.5кг.  а 3-та е до 9кг., а 4-та от 7кг.

MimiBo, ние от много време сме на Памперс 4 и сме на същите кила. Тези посочени килограми не значат нищо. То 4-ката я дават 7-18кг., което е невъзможно.

# 98
Алехова, ако я има в интернет , прати линк, може да си е поръчам и аз. С Пуфис и с Молфикс и с Памперс, Веско почти всяка сутрин е мокър от страни , почти до мишниците. Сутринта се хранихме на леглото и понеже беше настрани, имаше мокро петно и на нашия чершаф. Явно от страни пелените пропускат, не трябва да го слагам така, а само по гръб.
ето тук е и с отстъпка

http://www.helikon.bg/books/90/148489_vavedenie-v-prirodolecheni … ata-praktika.html

Едит: сега видях, че не е налична, жалко...

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 11:47 от alexova

# 99
  • С-я
Много се чудя тоя д-р Михайлов кога има време да лекува и да пише книги, като постоянно е с някакви ТВ изяви???

# 100
  • Варна
Добър ден и от нас!  Hug
Присъеденяваме се към събудилите се снощи да сучат! В 3,40ч. Павел се събуди. Не го беше правил откакто беше на няколко дни. Нямаше признаци на глад. Опитах да дам биба и да полюшна малко - без резултат. В 4,20 му дадох да суче и заспа. Събудихме се в 8. После играхме и спа от 10 до 11, а аз сготвих, че и десерт направих!  Flutter Сега си гука на шезлонга.
мама мони, настинка или вирус?   Rolling Eyes Каквото и да е - бързо оздравяване!  Hug
МимиБо, нали изваждаш навън къдричките? Защото аз в началото не знаех за тях...  Embarassed добре,че ми казаха в болницата.
Излизах да простирам и времето ми се стори много приятно. Шанс за разходка нямаме, защото рамата на количката ни е в колата, а нашия татко е с нея на работа, но ако е такова времето като напече от нашата страна ще изкарам Павел на терасата. Вече спрях да броя дните, в които не сме излизали!  Confused
Хубав и усмихнат ден, мами и бебчета!  Hug

# 101
Добър ден!
За памперсите и аз подкрепям, ние сме с 4ка от доста време вече а сме същите килограми.
Миме, ние също се оказахме без количка, че нашия татко не я свалил от колата също. Но за наказание сега му се обадих да идва да ни взема да ни води на разходка в морската. Иначе мислех тук да си излизам,но той сам го реши  Laughing

# 102
Привет !  55
Страхотни новини за Дани на Вероник! newsm44 Оставам без коментар за нивото на лекарска компетентност в България и изобщо не могат да оправдаят некадърността си с ниско заплащане и др. подобни. newsm11
JJ ocochawelcome! Стискам палци и ти пожелавам много късмет, да премине по - бързо лечението на Иво!
Хммм за позитивното мислене…много е трудно, когато се отнася за проблем, свързан с детето ти…от личен опит го казвам. На Светли на 20 дена му откриха дефект на междупредсърдната преграда…много тежко го преживявам, беше ми почти невъзможно да се настроя позитивно, да не мисля всяка секунда за това и да изпадам в паника при всяко хлъцване на бебо.  Наложих си обаче позитивно мислене и вярвам, че няма по – мощна целителна сила! Не знам какви са „подробностите от вашето битие”, но се възхищавам на силата, с която приемаш нещата и вярвам, че всичко ще е наред!   Praynigspoko  Hug
Anelia001  Hug
За Яна се включваме и ние. Мъжът ми и аз сме в Понеделник в Окръжна. Дано не е проблем и аз да даря, въпреки, че кърмя.
За храненето и ние преди около седмица бяхме „изгладнели” и се хранехме на два часа, събуждахме се през нощта и много малко спинкахме през деня, но сега вече сме в стария ритъм. Храним се пет пъти на ден, през четири часа с голяма пауза от 21ч. до 5ч. Аз си го обясних с рязката смяна на времето, а и с порастването на бебо. Пропуснах да ви почерпя за четвъртата ни месечинка и се реванширам с голямо закъснение.  Embarassed

# 103
  • Варна
Добър ден!
За памперсите и аз подкрепям, ние сме с 4ка от доста време вече а сме същите килограми.
Миме, ние също се оказахме без количка, че нашия татко не я свалил от колата също. Но за наказание сега му се обадих да идва да ни взема да ни води на разходка в морската. Иначе мислех тук да си излизам,но той сам го реши  Laughing
А такааа нека ви е лошо!  hahaha Joy Разходете се и заради нас!  Hug
Blue bird, за жалост не може ако кърмиш!  Peace Може да прочетете противопоказанията за кръводаряване  ето тук: http://darikruv.com/protivopokazania-za-kruvodariavane.  Hug

# 104
 Кремс мерси за поканата стига да е хубаво времето за разходки пък и да събера  смелост да се качим сами в колата, и в тази връзка да питам -май имаше мами които возят сами бебоците, спокойни ли са в колата, аз още не съм се решила да я возя сама..ама май скоро ще е ... Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт