Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 26 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ех, как се зарадвах за малкия Дани  Grinning!Дано в тая темичка се случват само хубави неща.Мама Заек  bouquet                                 

# 76
  • Обетованата земя
Радвам се за Дани! Дано всичко е само лош спомен!!!
За гърлото да кажа, пробвах метода с яйцето, като че ли на другата сутрин нямах облекчение, по-скоро по друг начин ме болеше, може би е било към оправяне. Смуках 3 по 1 на ден Тантум верде и като цяло днес имам подобрение, не ме боли. Ама снощи като си легнах и по едно време като ми се докашляяяя, а я съм се закашляла, я съм събудила Ивайло... и не мога да сваря да ставам, да бягам към друга стая да кашлям  Sick Sick Sick  Mr. Green ... ох много гадно така. Пих един горещ чай, мед, лимон и като легнах стоях на тръни да не ми се докашля пак  Joy . Мале с какви глупости ви занимавам, отивам да спя  Mr. Green
Мартеа, писах ти ЛС  Heart Eyes

# 77
Привет! Виждам, че JJ е отново сред нас, как е Ивчо?

Не се оплакваме, благодаря! Няма да ви разказвам подробности от нашето битие, че ще ви настръхнат косите. Надявам се, че нещата ще се оправят и скоро ще бъдем по-спокойни за здравето на Иво. Сега имам нужда само от късмет и позитивна енергия, та да мине безпроблемно остатъкът от лечението.

# 78
  • В.Търново
Анелия, а как разбрахте за това срастване????
Правех и тоалета и като погледнах-няма го отвора,на негово място една тънка за момента ципичка  Shocked Бях чела малко преди това и предположих какво може да е...така се и оказа.
Майчета,оглеждайте редовно момиченцата си.Педиатъра каза,че това се случва даже и при 5-6 годишни деца.Дано на никой от вас не се случва!

# 79
  • Варна
jj, цялото семейство ви изпращаме всичката си позитивна енергия! Нека скоро Ивчо да бъде едно здраво усмихато момченце и всичко да е само лош спомен!  Hug Heart Eyes

# 80
Анелия, а как разбрахте за това срастване????
Правех и тоалета и като погледнах-няма го отвора,на негово място една тънка за момента ципичка  Shocked Бях чела малко преди това и предположих какво може да е...така се и оказа.
Майчета,оглеждайте редовно момиченцата си.Педиатъра каза,че това се случва даже и при 5-6 годишни деца.Дано на никой от вас не се случва!

На предпоследната консултация нашата педиатърка я погледна и каза: "Ципичка", взе памуче с риванол и леко мина през мастото с лек натиск точно там. Каза да го правя няколко пъти на ден поне 3-4 дни. Така и направих и след 2 дни се беше изчистило. Сега я наблюдавам и е ОК!
Обаче аз лично не го бях забелязала, то лекарката каза, че е леко навътре, така че наистина ги оглеждайте!

# 81
Незнаете колко много се зарадвах .че Дани си е вече вкъщи и всичко е наред.!Вероник  Hug  JJ кураж:hug:

# 82
Благодаря за поздравленията, момичета !!!
Blue bird, сърдечно благодаря за пожеланията. Само дето "малката принцеса" е станала по-висока от мене вече ...  Mr. Green

Мама заек, страхотно оформление си направила !!! Много са сладки зодиите, а и коледните украси.  Laughing Радвам се, че и нашите имена са на 1-ва страничка, миналият път забравих да ти благодаря. bouquet Ако искаш може да допълниш само, че сме от София. bouquet
Браво на малкия Дани  smile3501 smile3501 smile3501 Вероник  Hug

За постоянните зъбки ние си имахме ритуал - вечер падналото зъбче се слагаше под възглавницата и през нощта идваше "Феята на зъбчетата" и превръщаше падналото зъбче в парички. Mr. Green Е, няма такъв кеф - сутрин като си намираха пари под възглавницата  Mr. Green

... но за мое учудване последва неистов рев.Прибрах се в нас и се започна едно  яко реване.ни  на ръце ни в кошницата/а тя му е любимото място/,успокояваше се за кратко ако го носим прав.Да ама той си е почти  10 кг и даже мъжо омалява бързо.Накрая  в 1 часа захапа по малко странен начин-Мъжо се наведе на гърдата ми и започна да издава цокащи звуци и така захапа и той.После заспа .Събуди се спокоен и усмихнат.Като наближи време за хранене пак започна да плаче и пак всичко  от начало.Плаче със сълзи милият.Накрая заспа в татко му и така спа един час.После в заспало състояние го взех и чак като му цръкнах мляко на устните започна да суче ...
мама мони, случвало ни се е вече, mot-a-mot. Лошата новина е, че и аз не знам каква е причината. newsm78 Добрата е, че за няколко дена отминава.  Wink Само се зареди с повечко търпение.  Hug

JJ, Anelia Hug

# 83
Добро утро! Хайде на по кафенце за събуждане

Ехааа, каква хубава новина ни е донесла Смилянчето!  smile3501 Чудесно е, че мама Вероник и бебе Дани са вече у дома!

JJ изпращаме ти много положителна енергия и ти пожелавам огроооооомно количество късмет за малкия Ивчо!  Hug Нека и при вас нещата да се оправят и да остане само лош спомен!  Praynig

# 84
Доброо утро и от мен, Маи още спи.

Лелее, обичам такива новини, много здраве на Дани, а Вероник да се пребори бързо със стреса, който преживя и да се зареди положително, пък и дано да  няма повече болест ипри никой!
JJ  добре дошла и от мен! Вероятно и при теб е било тежко, щом не искаш да споделиш, стискам ви палци бебчо да оздравее и да  не боледува милото повече Praynig Praynig Praynig

За зъбчето, да, направихме това, сутринта имаше подаръче, тефтерче за детето. Вчера  ваденето мина прекрасно, не усети нищо и беше много щастлива. Обаче и второто е тръгнало и скоро ще падне и то.

Анелия, мерси за инфото, ще следя и Мадлен, след малко ще я подложа на обстоен мамински преглед, дано не се случва на никой, а при вас бързо да се оправи.

Слънчицето се показа в София, но май е доста студенко, ще изчакам до 11ч и ако е така излизаме навън.

Днес нашия тати заминава на тиим билдинг до неделя и сме сами. Много съм му сърдита, еййй, Thinking #Cussing out не му пука колко ще ми е тежко с две деца сама, но ще го издържа. Нямам избор
Лек ден на всички!!!!

# 85
Добро утро и от мен! Все забравям какво щях да ви пиша, а то беше за памперсите Сега Веско е с Пуфис а на Деси точно те не и понасяха изринваше се (някой беше писъл същото).  Нощес за моя радост Веската спа от 1 до 6 часа.  Wink . И при нас бозаенето е на два пъти- хапне малко и после с рев отказва, но след 1ч пак му предложа и пак хапне. Сега ще ви оставям , че в другата си ръка държа Веската а пък с Деси си правим дискотека и ми дърпа за крачола да танцувам. Пуснали сме си  ТВ Балканика. Весел ден на всички.  Party

# 86
  • София
Добро Утро!

Дани и Вероник  Hug Hug Hug дано не преживявате това отново!

jj МНОГО ПЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И ОТ НАС  spoko Скоро си мислех за теб.Не искам да си помислям през какво минавате, като имам предвид, че ти не падаш духом така лесно.

# 87
  • Бургас
Добро утро! Grinning

Аз докато ви прочета то станало добър ден! Laughing

Мама заек, благодаря за темата!    bouquet   Както винаги чудесна! Grinning

Много се радвам с Дани и Вероник!А лекарите и лечението няма да ги коментирам!  smile3505 Дано не им попадат вече в ръчичките!

JJ, какво ви дойде и на вас до главата!Дано е на оправяне проблема! Praynig А какво стана с бъбречето на Ивко?Може да си писала, но не помня? Rolling Eyes

За това момиче Яна дано се включат повече хора!   Praynig За съжаление и ние не можем да помогнем, но Варна е голям град и вярвам, че ще успеят да помогнат хората да я спасят! Praynig

alexova, ще се справиш няма начин! Hug Не му се ядосвай много.Понякога и моя такива ми ги сервира, че...  ooooh! Ама после се реваншира и няма очи да ми откаже  Twisted Evil Mr. Green

Детски и ние не взимаме!  Crossing Arms Яд ме е, че ни е такава системата, ама кой ли ме пита.  Laughing За две деца са 70 лв., не са ми излишни!Това е градината на Велизар+курса по английски.Но здраве да е!

Тези дни и Радослав е доста крив.Буди се с писък и много жален плач, огладнява по на често.И много ме хапе като суче. #Crazy На моменти направо ми се приплаква.Зъбките вече са започнали да го тормозят, но може да минат няколко месеца докато излезе първото.А докато излязат всичките 20 броя.  Whistling
Тука пак е напекло едно хубаво слънце, така ми се ходи към морската.Но днес съм сама с два броя дечурлига и няма да напускам района. Laughing Утре като се върне господин пожарникар тогава мога да мръдна на татък. Laughing

Лек ден!

# 88
  • Пловдив
добро утро момичета Hug
Мама Мони  не се шашкай.Ще мине този момент.И на мен ми се е случвало при положение,че и моят Коце е страстно кърмаче.И докато реве по нинакъв начин не мога да го накърмя.Трямва да се успокои и сам да си поиска.Но при мен смяната на позите най-много ми помагаше да го излъжа да захапе.Иначе от известно време и той се е научил само на силна струйка и като намалее започва да се дърпа.Като му предложа другата гърда започва пак с кеф да цока.И така вече кърмя от двете гърди.И той започна да се буди по два пъти на нощ.Вече е рядкост да ставам само към 4-5ч.И аз се чудя защо така правят тези деца.Не им стига млякото ли.Време е за захранване? Незнам и аз.Но ще си купя този дентокинд,че може и зъби да са. newsm78
Радвам се за Вероник  Hug Дано вече нямат проблеми с мъника
JJ  Стискам палци за вас  Hug
Ив аз живея точно до хотел Ленинград.Ако искаш може да се срещнем някъде да се разходим.И Златито ще дойде с нас.Все пак само един мост ни дели
Калимана защо не пишеш нищо?
Имаше и друго да пиша ,ама пак забравих  newsm78
Алексова и моят мъж щеше да ме изоставя за 3 дена,ама му се прецакаха нещата  Joy Joy и сега се радвам тайно.Наистина е гадно,че ще си сама

Сетих се какво щях да пиша.За тези пампарси.Ние досега си бяхме с Пуфис и за миг не можех да се оплача.Но размер 3 ние вече малък и взехме 4.И сега почти всяка сутрин има пропускане.Големи ли са,незнам и аз.Или ще трябва да ги сменям.А така им се радвах на картинките

# 89
Добро утро

Нашият малък мъж май се е подложил на диета. Вчера е ял само 5пъти по 90-100гр. От известно време си протуска следобедното хранене към 17-18ч. и яде чак в 21ч. Снощи пак така хапна в 21ч. спа си цяла вечер до 8:30ч., но след като се събуди въобще не искаше да помирише шише, а аз му направих цели 150гр. като си мисля че е прегладнял, та преди малко го хвърлих. Сега чакам да видя кога ще му огладнее дупето, макар че според мен трябва да е скоро понеже повече от 12ч. не е ял. Иначе е в добро настроение гука, смее се и подскача като прожинка щом го взема. И понеже мама остана без ръце, днес следобед Денис май ще се сдобие с бънджи.
Днес е изгряло едно хубаво слънце от сутринта, но е студено. Вчера направихме една дълга следобедна 3часова разходка в морската, дано и днес да можем пак да я повторим.

Много хубава новина за бебечето на Вероник, дано повече никога да не им се налага да влизат в болница.

Общи условия

Активация на акаунт