Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Ха,сега влизах при септемврийките и какво да видя,на 1-ва страница това което аз имах предвид със снимките   Party  Много сладко е станало  Peace

П.П. От един час се опитвам да напаля парното,НО немога ще откача  ooooh!

# 301
Опаааа!! Ето ни и нас след една хууубава разходка на слънце   Nature Sunny Големи сме хаймани с малката, само мъъъничко слънце да видим и веднага сме навън Simple Smile

Слънчев_лъч, и мойта лигла от един месец се напъва да седи, сега вече успява и самичка понякога, ама баща й все се кара, че й било рано... ама щом има сили да го прави, значи й е време...
Но пък, виж, тя не намира за нужно да се научи да се обръща по корем. Даже като я сложа ми се сърди  Grinning

И при нас снощи спането беше лееек мираж... връткане, пъшкане, рев... мазахме венците с Дентинокс... и мааалко поспахме... А днес по спешност, докато бяхме на разходка, тичах до аптека да й търся гелче за венците, че като ревна и няма успокояване...

Hug

# 302
Здравейте и от нас  Hug
Толкова сте писали че не мога да смогна 2 часа да ви изчета  Shocked Crazy
Ние използвахме хубавото време и бяхме няколко часа навън, но от други ден май разходките ще станат мираж  ooooh! Confused
Купихме си днес нови играчки и бързам да ви ги покажа, ако ви харесват да си вземете  Crazy На нас направо ни очароваха  Laughing  Такова дъвкане, такова чудо, чак се превъзбуди милата  Laughing
http://www.kasida.bg/dyvkalka-s-dve-strani-tommee-tippee-113-6549.html
http://www.kasida.bg/dyvkalka-tip-zalygalka-2-br-tommee-tippee-113-6550.html
http://www.kasida.bg/tiny-love-malki-umnicheta-spin-ball-117-6144.html - това е страхотна играчка, но не мога да я намеря в нашия скапан град, та май ще я поръчвам по интернет  ooooh!
Бяхте обсъждали чашите - исках да кажа, че това че са неразливащи е мираж  Laughing  И другото - много са хубави, но е прекалено рано за тях  Peace Смятам, че едно дете е готово за подобна чаша не по рано от 7-9 месеца  Peace
За захранването -  Whistling Аз си захранвам по моята си схема и за сега Ивана приема всичко с охота, с изключение на броколите  Mr. Green Каши ще въведа в началото на 5-тия  Peace Месо 6-тия  Peace
За седенето - слагам я в скута си за малко като я вдигна, иначе смятам че е рано още  Peace
За спането -  Cry Cry Cry Cry Cry Думи нямам... капки за колики пак давам, за зъбите давам.. ама файдата е  ooooh! ooooh! Тва нашето продължава вече месец  ooooh! Кака и беше същата, навърши ли 3 месеца и край  Sick До 2 години се будешеш на всеки половин час  Cry Cry
Честити зъбчета на озъбилите се, Добре дошли и на новите  Hug Hug
Друго друго.. не се сещам  newsm78
Приятна вечер на всички   bouquet

# 303
Ще цитирам Алексова от предната страница

Embarassed Къде съм бляла, не знам!  Embarassed Благодаря!   bouquet

Смилянова, много са хубави играчките!  

# 304
Таня, съвсем си права. И аз съм един "Тома неверни" - на купешки продукти вяра нямам, пък к'вото ще да пише на етикета ! От на баба градината по-убаво нЕма !!!  flower Ама ние в момента нямаме избор ...  Confused
За седенето явно не сме сами ...  Simple Smile А пък мойто чудо си е точно като матрьошка ... аз го дърпам назад - той обратно напред ...  Joy напъва се, сгъва се ... да е седнал иска !  Laughing Преди пъшкаше, а сега само си пее.  Joy
Че е рано - рано е, ама и да го държа насила легнал не върви някак си ...  newsm78
Веси, още не сме ходили на ортопед, но и това трябва да направя до 10-тина дни. А пък ти до 15-ти декември ...
малкият ще ти е обяснил сам дотогава дали му е дошло времето !  Joy

Слънчев_лъч, и мойта лигла от един месец се напъва да седи, сега вече успява и самичка понякога, ама баща й все се кара, че й било рано... ама щом има сили да го прави, значи й е време...
Но пък, виж, тя не намира за нужно да се научи да се обръща по корем. Даже като я сложа ми се сърди  Grinning
Етка, и ние така. Ама и аз не бързам с обръщането, че си имаме не особено мили спомени от падане от спалнята на баткото.  Sad

maroobg, страхотно е бебешорското колажче на септемврийките ! Хайде и ние да си направим !
Милкуз, дано ви мине възможно най-бързо ! Ама aман от вируси ! Hug

И на нас ни трябват нови играчкииии.... smile3540 Искаме да четем книжкиии ...

# 305
Веси, още не сме ходили на ортопед, но и това трябва да направя до 10-тина дни. А пък ти до 15-ти декември ...
Слънчев_лъч аз съм възмутена.  на 19 звъня да си запиша час при д-р.Райков - детски ортопед в гр.Варна - И свободен час на 15 декември в 16:30. Просто съм шокирана. Детето ще проходи до тогава. Та на 9 сме на консултация и мисля да попитам педито за друг. А този тя ми го препоръча. Та да видим..... Thinking

# 306
Слънчев_лъч аз съм възмутена.  на 19 звъня да си запиша час при д-р.Райков - детски ортопед в гр.Варна - И свободен час на 15 декември в 16:30. Просто съм шокирана. Детето ще проходи до тогава. Та на 9 сме на консултация и мисля да попитам педито за друг. А този тя ми го препоръча. Та да видим..... Thinking

Всички ние,които минахме при Райков чакахме по 2 месеца.Просто е трябвало да се обадиш по-рано.Друг детски ортопед е Живков в Майчин дом и май с това се изчерпват.

# 307
Те всичките Райков препоръчват и затова става така. И Живков също го водят за добър, при него чакането пак е доста, но не чак 2 месеца. Иначе аз си запазих час за Райков на 1.12. за втория преглед, надявам се че няма проблем, че първия е бил при Живков.

# 308
Записала съм дата за кръщене. За жалост нищо не ми обясниха. Има ли някой светнат по въпроса? За кръстения кум, който носи бяла дрешка, за два броя кърпи, сапун, бут. вино и бут. олио  Shocked (аз взех зехтин) знам. Друго какво трябва да нося?
Аааа, да се оплача!  60 лв. ми иска попа.  Аз двамата си сина ще кръщавам, та 120 лв. Бирници!!!  Crossing Arms

# 309
  • София
JJ ние носихме и питка(погача), кутия бонбони - да се почерпи в църквата за новото християнче, кръстницата носеше златно кръстче и попа го поиска по време на ритуала(осветява го,май newsm78), друго не помня.....

# 310
Здарвейте момичета,
Смилянова много добри залъгалки и аз ги гледам от известно време, но не знам как ще ги приеме. Сега съм й харесала ето това: http://www.babybubu.com/store/index.php?route=product/product&product_id=893
Какво Ви е мнението по въпроса и ако някой е ползвал, моля да сподели. Мерси предварително.
Иначе ние днес бяхме около 7 часа навън и голям кеф.
Надявам се още да имаме топли дни и да се възползваме от тях.
Пожелаваме Ви лека вечер.

# 311
 #Crazy #Crazy #Crazy
Да се оплача, днес моята калпазанка спа 3 пъти по 15 мин. Такова нещо не ми се беше случвало, и с яденето беше  newsm78. Ужассс, дано нощес да спи! А и в количката не искаше да стой, рев братче, няма спокойствие. Аз изтрещях направо.
Дадоха ми проходилка, която става на люлка  (крачетата и висят) и днес я пернах в нея, голям кеф беше. Но не смея да държа повече от 10 мин.
Връщам се да чета!

Вероник, как сте?

# 312
JJ, Таня ти е отговорила вече, аз само ще допълня, че на нас ни искаха да носим и акта за раждане, за да попълнят данните в кръщелното свидетелство.  Peace Кога ще е събитието?

Лорка, дано ви е спокойна нощта поне!  Praynig Имат и такива дни малчовците.

Джинка, от моя скромен опит с проходилките мога да кажа, че е важно да е лека.  Peace Имахме 2 броя и ди края на ползването Ивка се движеше много по-добре с по-леката.

Дадох им и сребърната вода, направих им компресчето с мед на Дион (   bouquet ), дано утре да се събудят здрави, че много кофти с тази хрема.  Confused

# 313
Забравих да напиша преди малко на mama_zaek зъбчето ни излезе на 21.10.2010 г.

# 314
  • Обетованата земя
Смилянова, гризалката на ТТ и ние я имаме, беше много интересна 1те 2-3 дни, ама после я заряза.  Mr. Green
И да се "похваля"! Миналата седмица на своя глава водих малкия да му изследваме секрета в нослето, тъй като постоянно хърка. И днес-изненадкаааа-имаме си 2 вида бактерии, стрептококи и стафилококи  smile3511 smile3515 smile3514.
Не са се проявили, тъй като му е силна имунната система явно, но сега педиатърката сигурно ще иска да го лекуваме с антибиотици  Sad Sad Sad пък аз хич не искам. Четох мнения на д-р Михайлов, че се лекуват успешно без антибиотици със хомеопатични стрептококцинум и стафилукокцинум или нещо подобно. Някой има ли информация или опит по въпроса? Аз ако знаех, че взимането на секрет е толкова безобидно, щях да ида още 1вия месец... според мен трябва да го направят задължително, защото понякога тези бактерии си се спотайват, няма как да знаеш че детето ги има и в един момент може да са опасни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт