Кашичка или пюре, Юнче малко ще яде? - Тема 7

• 27 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
милкуз, а бяло злато?

Мноооого го харесвам, но честно казано не ми се даваха толкова пари за нещо, което няма да се носи в скоро време - малко ми е кичозно дете със златен синджир/гривна, да не говорим, че е опасно. Лично мнение, не искам никого да обидя.  Peace

Честит празник на всички именници, само с добро да споменават името им!   bouquet

От хремата на Борето няма и следа - Дион -  Hug   bouquet Сега чакам и каката да се събуди, но съм сигурна, че и тя ще е добре, спа спокойно тази нощ.

# 346
Добро утроо,

мерси за кафенцата, аз умирам от глад вече, и след малко ще ви напусна за да натъпча коремчето.

Честит имен ден на всички бебчовци, малко по- големи и големи момичета и момчета!!! Много здраве и с късмет да носят това хубаво бг име!

Лелее, доста време изгубих докато ви дочета от вчера, днес времето е гадно, тай че ще сме на линия по- често. Няма да ни е скучно Wink

Танче, миличка, мноого ще се радвам да направим разходка, но аз ходя в Сев. парк, той е близо до нас и може  пеша да стигна до там, нали не шофирам и др по- далечни обекти са трудно постижими за нас!!!! Но ако ти си с кола можеш да отскочиш до тук, намира се до 24 поликлиника, виж картата Hug

Смилянова, много хубави играчки, да, особено топката, и аз съм я гледала, но мисля за Коледа да са следващите покупки, да не се зариваме и с играчки, пък на тях доста бързо им писват. Аз започнах да изобретявам играчки от подръчни кутийки, шишенца, малката много им се кефи.
Най- интересното за нея е бутилката на Кока Кола, като я види и пощурява, то е едно ритане, махане с ръце, не мога да я удържа...

За столчето- изглежда много хубаво това на Чико, но цената......, аз за подобни неща наблягам на по- евтините неща, още повече, че почти нямат разлика- пластмаса, мушамени седалки, колани.. Аз си избрах едно на Бертони, има всички екстри, отделно и ни е подарък за погачата.  Ето такова е, но друга разцветка- с една русалка в розово и лилаво  http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/57_256/products_id/7790

За майчинството- Рафаелка, и моя болничен е до 17 и днес се надявам да получа СМС за сумата, ще докладвам като го получа. Жалко, че при теб е станало така, но пък после ще ти се съберат доста парички Laughing

Иренка, за запека, давай Био Гая 10 дни поне, отделно пробвай един път с овесената водичка, ще се облекчи веднага и наблегнета към препоръчаните ви вече пюренца, дано помогне, ако ли не отидете на лекар.
Онзи ден и вчера докато ви четях и Мадлен не се беше изакала, и взех да се притеснявам, но привечер я свърши и тази работа, доста гъстичко е станало пак акото, а не съм сменяла нищо newsm78 Нито сме се захранвали...

За вземането на секрет- напълно безобидно е, все едно забърсваш стените на носа с клечка за уши, така че, който се притеснява го направете. Ние пускахме през 2 месец май беше, когато се опъпчи по бузите и аз имах съмнение, но се оказа чист.

Тъкмо за днес си бях набелязала доста домакинска работа, то пък не било хубаво, празник бил, аз бях изключила, но лекинко ще го наруша това правило, дано Господ ми прости...

Сега ставам да хапна и после пак, че пак доста дълго стана... Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора- Очаквах гоо Joy

# 347
JJ , забравих за твоето питане, отиди до църквата и те там дават едно списъче, което да изпълниш. В нашата църква и за снимане се плаща допълнително, питай, за да не те изненадат неприятно в деня.
Иначе аз знам, и така процедирах и двата пъти като кръщавахме - кръстника/ кръсницата купува дрехи или бельото за да облече там кръщелника си, кръсче, аз взимах и двата пъти сребро точно заради това- няма да се носи скоро, а според мен има символично значение това, аз лично не харесвам да нося кръстове. Отделно подарявах и икона на детето, която попа освещава на място. Но това е задължениеот на кръсника. Но все пак всичко си е както се разберете.
Когато кръщавахме дъщеря ни, това стана на 2-я и рожден ден кръсницата донесе само кръсчето и подарък, останалото аз си го набавих, за да не ги притеснявам.
Когато аз бях, на първото купих кръст и икона, чоропогащник и рокля, на второто бельото, обувчици, то беше на 1 год, кръст и подарък- дрешка+играчка. Така че, както си решиш и разберете с кръстниците ви.

# 348
Добро утро!
Днес какьв мрачен ден е само за седяне в кьщи.
честит имен ден на всички именници  bouquet  bouquet  bouquet
Крьщене ще правим или на пролет или другия август тъй като мьжьт ми не се очертава да е в БГ за годинката.Ники го крьщавахме март 2006 ужасен студ беше но тогава обстоятелствата го налагаха тъй като мьжьт ми беше с 40 дневни отпуски.Крьсницата дьржеше да купи всичко и дрешките и златното крьстче.Даже не го сьблякоха гол а само по боди тъй като в цьрквата нямаше отопление.Затова предпочитам на Ивето да е в по-топлите месеци.
При нас оченцето пак започна да секретира и явно няма да се разминем с иглата:(((

# 349
Добро утро и честит имен ден на всички именници  smile3525
За кръщенето и ние мислим да е на пролет,някаде около годинката! Peace

# 350
Добро утро в този мрачен ден!

Никак не ми се ставаше, само за сън е Laughing

Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави!         bouquet       bouquet      bouquet     bouquet

Аз черпя за здравето на свекъра ми  и зълва ми, които днес са именници! Grinning

За Фотошоп и снимки търсете мен! Mr. Green Влизах в темата на септемврийките - много е хубаво колажчето и е направено с готова софтуер онлайн. Ще се опитам да потърся нещо такова, за да стане по-лесно иначе е голяма играчка. Но обещавам, че ще направя колаж.
Който желае да го включа в колажа, да ми изпрати снимки на мейл: za.personal@gmail.com. За всеки случай посочете име на детето и вашия ник, пък ще видим какви възможност ще има по колажа и дали ще ги включа тези данни. Peace

Днес ще се седи у дома със сигурност, та ще се отдам на домашни занимавки Mr. Green

Сега се сещам - silvyy, специално честито на Митето от нас! Да е жив и здрав! Много гушки и цунки от Крис и мама Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 10:13 от *Eliza*

# 351
Да се включа набързо,че дребчо заспа:)
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Живи и здрави да сте!
И аз имам толкова за чистене и оправяне, но 1 седмица ще сме с режим на водата и трябва да шетам след 8,30 а тогава така нищо да не ми се прави, че е ужас.
За сядането в количката моята педи каза на първа степен при навършени 5 месеца.Аз 2-3 пъти съм го слагала за по няколко минути, но някак ми стои изсухлен,ще я видим тази работа.
Попаднах на доста схеми, с които майки са захранвали, изтеглих ги,но не съм стигнала до тях още.Мисля да ги разгледам обстойно и което ми хареса да използвам в моята.
Хубав ден!

# 352
  • София
есма, два пъти на ден по половин ампула ли й давам? Вие как сте? Как е сладкия бърборко Никола?  Hug

Да, поне така го изписва нашата педиатърка и аз така, а и аз така давам.

Долу-горе сме добре. Момичетата са на градина, а Никола в момента също е сополив. Изобщо това сополите са неизменен спътник на детството... аман от тях. Бяхме на сватба на брата на мъжа ми и имаше доста емоции. Девойките бяха в едно прекрасни шаферски рокли, обраха овациите.

# 353
  • София
Али си намери палецааааа ooooh! . Сега съм и сложила една ръкавичка и мрънка.

# 354
Mama zaek; Etka koketka  мерси за кафенцата, добре ми дойдоха!  food010

Flowers Sunflower
Честит имен ден на всички именници!
Нека името им носи много късмет и успехи в живота!
Flowers Sunflower

# 355
Честит празник на всички именници днес!   bouquet

Ох, от два часа се опитвам да Ви изчета и да пиша, днес си имам едно бебе мрън-мрън  Whistling

За сядането - когато Йоана е в ръцете ми се напъва да си поседне и ми се случва за минутка-две да поседи седнала в скута ми. А мен друго ме притеснява - доста отдавна си държи главичката  добре, но като я оставя по корем и забива муцунката и въобще не иска да си дигне главичката, а само пери дупето нагоре и едно охкане и пъшкане, та  искам да питам дали има някое друго бебче, което  да не иска да седи по корем???

# 356
Добро утро и честит имен ден на всички именници от мен  Hug

Да са живи и здрави малки и голями   bouquet

# 357
Добро утро!

Честит празник на всички малки и големи именници!

След малко ще се върна назад да ви изчета, но първо имам едно спешно питане към софийските мами - много належащо ми трябва добър кожен. Бебка е отново с нещо като екзема под ушето и на крачетата, а личната изписа отново паста с кортикостероид  #Cussing out, в аптеката момчето ме посъветва даже да не я купувам, а да я заведа при специалист. На всичкото отгоре и баткото е болен, миналата седмица го закрепихме, ама май не много успешно. Вече ми се  newsm45

# 358
та  искам да питам дали има някое друго бебче, което  да не иска да седи по корем???

Има - ние !  newsm03

# 359
Аз докато се запиша и то стана добър ден!
Първо да честитя на всички именници!
Сега да почерпя за първия имен ден на Митето:

Относно вършенето на къщна работа, няма как да стане да не я върша, че довечера Митко ще има гости  hahaha трябва да готвя да чистя и т.н.
Нашия също се опитва да сяда, даже вече няколко пъти съм го возила в количката на повдигната първа степен. На нас ортопеда ни каза да го слагаме седнал при 5 навършени месеца, педката каза на пет и половина. За сега не го слагам седнал, само в мен постоява, но по-малко.
Джей Джей, те вече са ти отговорили за църквата - трябва да видиш тяхния списък. За кръстчето може да вземете и от тези дървените да се освети. Нашата кръстница купи дрешките на бебето, а кръста си осигурихме ние. За снимането доколкото знам се плаща във всяка църква, в нашата беше 15 лв.
Вероник, радвам се, че сте вкъщи  Hug Дано и баткото да се оправи напълно скоро.
Столче и ние трябва да купуваме и аз съм се насочила на това на Алексова. Сега чакам да видим дали баща ми няма да го купи, че споменаха нещо  Laughing
Момичета в тази връзка, ще ви помоля да стиснете по едно палче за баща ми, че днес е на изследвания в една клиника в Истамбул, и от това ще се решава дали могат да го излекуват. Силно се надявам да се случи!!!  Praynig Praynig Praynig
Имаше още но ми изхвръкна от главата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт