Звездни компромати-82 част

• 60 113
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Когато Райна беше с Коце, на родителите й изобщо не им беше по кеф, понеже знаеха, що за птица е Коце. Да, сега друго момиче опатоса, ама тя пък нали казва, че е пречукала много девойки, така че, споко.  Hug

Това за родителите на Райна не е вярно ! Познавам брат и , винаги е казвал хубави неща за Константин. Дори бих казала, че се гордееше до някаква степен, че е гадже на сестра му.  Ти защо мислиш така, имаш ли личен допир до семейството и ?

Последна редакция: пн, 25 окт 2010, 15:07 от Shttttttt

# 391
  • БГ
Снимката може и да е поствана в предишни теми, но скоро я видях и решия да я споделя:

ранната Николета Лозанова

# 392

Хаха,отново пиян и надрусан - обичайното му състояние напоследък.
Моя приятелка работи в стрийптиз бар,като се предлагат и други "услуги" .Показа ми снимки как го " обслужва" .Това става миналия петък,стана ми кофти за жена му  Tired
Константин ми е много противен,а преди време го харесвах във Вип брадър.Алкохола ли е виновен,дрогата ли,раздялата с Райна ли,но е неузнаваем.Съвсем го е ударил през просото,жалко.

# 393
# 394
Слава Богу, че не всички са анорексички и че някои като Анелия излеждат перфектно, според моите критерии за естетика.
Детето Николета хич няма да коментирам Sick

# 395
  • Балчик
ОООО тук е май с малката перука Николетка   Wink

# 396
това е в началото на кариерата ...

# 397
Колко е висока Николета?

# 398
Изглежда ужасно трътлеста на тази снимка  ooooh!
Да се чуди човек как омайва тези известни момчета с високи критерии  Thinking

# 399
1.60 според мен .

# 400
 На снимката постната от therese с Ники Михайлов ли е? Иначе е потресаваща Ни Ло-то  Joy

# 401
с Малката Перука е , да , в Англия май .

# 402
  • Cyprus, Пловдив
Ах,че гадно  Sick защо всички чалга певици, като пеят трябва да са качени по маси,барове,столове и всякакъв реквизит,на който могат да се качат?  ooooh!

# 403
 Не знаех, че на него казвате "Малката перука"  Laughing Дори се зачудих на спондж боб как разбра, че е с перука  Joy

# 404
защото баща му е с перука , а на Ники почна да му пада косата ( на 20 години още ) , та така вървят прякорите ...

Общи условия

Активация на акаунт